Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

válasz Lokids #67267 üzenetére

SoloQ-ban én nem vagyok híve ezeknek a supp itemeknek. Ha rendesen kompetitív felfogással csapatot alkotnánk és eldöntenénk, hogy climbolunk vagy versenyre mennénk, akkor persze a megírt itemeket építeném, mert tudnám, hogy számíthatok a többiekre. Viszont így, climbinghoz nincs értelme, hiszen én vagyok a "climbolo" személy, nekem kell úgymond minél relevánsabbnak lennem.

Burstre azért már tuti nem raknám, egy tank engage feladatot azért el akarok tudni láátni vele, pont ezért is jó 1db liandry megépítése, mert attól még lehetek úgymond full tank, de mégis a %dmg miatt endgame igencsak jó sebzésem lesz. Value tekintetében szerintem hasznosabb, mintha bármi más lenne azon a sloton.

MF support mintapéldája az ilyen tipik lanen cheesy ---> később useless buildeknek, olyan mint a Janna top meg Soraka mid, full ugyanaz a kategória. Nem érdemes használni. Az Ashe supp is csak egy jó duo-ban, előre jól megtervezetten tud működni, randomokkal szerintem az sem jobb, mintha bármi más mage lenne a helyén (Sera, Lux, Morgana) vagy egy Senna.

Új hozzászólás Aktív témák