Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
Ja ezeket úgy általánosságban írtam, ez örök probléma, hogy nem tudnak siegelni meg backelni.
A patch-re kitérve: ez a makro playereknek nagyon kedvez most, akik eddig is okosan játszottak és nem egyfolytában a harcokat kergették. Sokszor van, hogy full nem védik a tornyokat (mindenki tömörül meg futkos ugyebár) és simán rátudok menni egy full kristályos platet ráverni valamelyik ösvényen. Enemy csak néz, hogy miért fogynak a tornyaik a mides meg jungle unga-bunga közben.
Elnézem sokan amúgy annyira nem vágják a dolgokat, pl. full feltöltött kristályos T1 vagy T2 torony boton, megy is felé a wave enemy sehol, 20. perc környéke mondjuk. Junglerünk épp arra jár, de annyi nincsen benne, hogy a toronyra rátolja az érkező 1-2 wavet és kb be is ütné az egészet. Nem, mert ő jungler, neki tilos a wave-hez érni.... Szerintem ezért is nyerek annyit, mert én out of box gondolkodok, pl. ha úgy van simán suppal végigtolok egy teljes ösvényt, nem ritkán 2 towert is elhozok egy push alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest