Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

Hát meg ezek a meccsek, én már ráálltam arra, hogy nyerni soha többé nem fogok, pl. tegnapról ennyi sikerült.
    1. meccs: én tettem a dolgom, iszonyat jó ultikat lőttem, ha valami, akkor az ADC pozíció teljesen egál volt az enemyvel. KDA, sebzés, farm, én és az Ezreal között nem volt a javára különbség. Viszont a többi poszton már nem volt ilyen rózsás ahelyzet, a Naut rettenet volt, Bard élete meccsét játszotta, jungle diffről nem is beszélve, tipikus 1v9 Hecarim.... és lehet mondani, hogy "az ilyen meccseket el kell engedni stb." de akkor kb minden meccsemet elengedhetném, mert mind így néz ki.... Rajtam itt sem múlott, supp és jungler nélkül amit lehetett megtettem.

2. meccs: Amikor már mindenki csak feedelt, én teljesen jól tartottam magam, sokáig ilyen 4-4-1, 5-5-1-ben voltam, az enemy Kalistát is csak én tudtam megölni ameccsen... A végén nexus unga bungánál 2x megölt, így lett 7 halálom végül, de addigra már 15-1-ben volt. Megint, értékelhetetlen csapat, 1-12 Hwei support boton enemynél persze 3-2-23 Rakan meg 17-2 Kalista, tök jó, élem az ilyet.

3. meccs: Még ez volt a legszorosabb, botot nyertük, tök jó volt minden, már már felmerült, hogy nyerhetünk is, de hát igen utána elkezdődött a fa...kodás, Yi nem volt hajlandó objektívekre menni, Rengar mindent is elhozott volt esze, a csapatom meg 0-24 elkezdett 4v1-ezni a Chogathhal... írtam nekik, hogy ezt hagyni kéne, mert ha 4-en vele harcolnak konstans, akkor nem érünk el semmit, mert közben a Rengar meg engem megöl és elhoz mindent a mapon.... De csak ment a flexelés és persze kikapunk, mert halhatatlan volt a Cho, senki nem volt hajlandó splitelni stb. csak az aram ment az meg nekik kedvezett. Egyébként most nézem, hogy 3 ap hősünk volt és egyik sem volt képes egy Liandryt megépíteni a Cho ellen.... édes istenem.

Új hozzászólás Aktív témák