Hirdetés
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Hát igen, olyasmi kb mint egy Velkoz vagy Xerath.
Jaj viszont, taktika elemző óra következik, egy mostanság többször is előforduló balfaxságot meg kell osztanom:
Már sokadszorra fordul elő rövid időn belül, hogy a csapatom horribilis faxságot csinál endgame és emiatt bukjuk a meccset. Elmondom mi van, biztos ismerős szitu: enemy team erősebb, gold előnyben vannak, betolják 2 inhibünket. Ez a kiinduló állapot. Kérlek figyelmesen olvassátok végig, érdeklne a véleményetek:
-Ezt követően az adott laneken, mondjuk top és mid, a nyakunkon vannak a super minionok, miközben az enemy visszabackelt.
-Mit kéne ilyenkor tenni? Igen én tudom, kipusholni a laneket, mert így, hogy a minionok ömlenek ránk, nem tudunk kimozdulni az érkező sarira vagy baronra, semmire sem.
-Szóval, én elindulok topot legalább a T1-T2 közötti részig kipusholni, hogy utána tudjunk tervezni, hogyan tovább. Nincs fent egyelőre se sari, se baron.
-Ezzel szemben mit látok? a csapatom miden 4v5-ben elkezd aramozni a sokkal erősebb enemy teammel mid T2 környékén úgy, hogy tisztán látják én ott pusholok topon!
-Mindenki meghal tőlünk természetesen és én mire bármit is tehetnék, hazamehetnék, a superminionos mides hullámmal már végig is söpörtek a nexusig....A csapatom természetesen pingel mint állat, hogy miért topon vagyok, meg írják, hogy useless vagyok, nem csinálok semmit.
Na és itt ilyenkor, szerintem NEM én hoztam a rossz döntést, ők látták, hogy én topon tolom ki a wavet, nem kellene ilyenkor arccal telibe belemenni full engage egy 4v5 harcba.... Megint más, ha sikerül elkapni valakit, de egy teljesen felállt 5 hős enemy teambe így belerongyolni, hogy engem nem is várnak meg, ez az igazi hiba. És ez nem a basen vagy iylesmi, hanem mid T2-nél történik, semmi dolguk nincs ott ilyenkor, főleg nem beleállni egy harcba. Időt kellene nyerni, laneket kitolni, campeket amit még lehet elhozni, fél itemeket befejezni, készülni a kövi sarira mondjuk.... És már több meccs is elment így, én meg nem fogok úgy aramozni miden, hogy a nexustornyokat ütik a minionok...
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest