Hirdetés
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
jerry311
üzenetére
Ezt én is megfigyeltem már, hogy mintha nap függő lenne. Mármint mindkét értelemben: tehát pl. azt tudom, hogy vasárnap konkrétan nem tudok nyerni, ha vasárnap játszok az tuti mind lose lesz. Aztán olyan értelemben is, hogy vagy egész nap vesztek vagy egész nap nyerek (85%-ban), nagyon ritka az, hogy 1 lose-1win-1lose-1win. És lehetne erre azt mondani, hogy biztos a mentál, mert ha győzelemmel kezdek, akkor jó hangulatban vagyok és azért lesz win utána is, ha meg vereséggel akkor tiltelek utána végig, de nem ez van. Ez abból is jól látszik, hogy sokszor a 8 vereséges row utolsó 2-3 meccsén vagyok ACE, de ez sem számít, mert el van döntve, hogy aznap nem lehet nyerni, akkor nem lehet nyerni.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest