Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

válasz grimm2015 #67380 üzenetére

Morganával miért lenne indokolatlan a magic penetration? Ráadásul a csapat többi tagja számára is adom ezzel az extra sebzést indirekt módon, az egy tök jó item.

Antihealt oké, nem volt már alkalmam venni, de 40% penetration vagy 40% antiheal, ha most ezek közül kellene választani én inkább az univerzális penetrationt mondanám, szerintem összességében az úgy több sebzés, mint amennyivel kevesebbet healel a Mundo a Morello miatt. Szóval az nem egyértelmű számomra, hogy jobb lenne.

Morgana mid nagyon erős, semmi baj nincs vele, nem kell a niche picken fennakadni. Ugyanaz, mint a Morgana jungle is egyébként még mindig teljesen jól működik.

Viego winrate valóban érdekes módon 50% alatt van, de egyfelöl az én meccseim nem ezt mutatják, másfelöl a winrate csak egy dolog, de azt nem mutatja meg, hogy mennyire cringe egy adott hős ellen játszani.
    Lásd, Vigonak van az egyik legmagasabb ban aránya, 17% majdnem, ez jól mutatja, hogy az emberek NEM szeretnek ellene játszani, mert cringe.

Ugyanaz, mint a Zed:

Ez is egy gusztustalan op, bullshit hős, iszonyat cringe ellene játszani, hiába csak 50.4% a winrate, de 28%-ban bannolják, ez nem véletlen.

Lásd pl. egyik mainom a Lux ellenpéldaként:

Látszik, hogy ez egy jól balanszolt, sőt szinte már gyenge hős, alig bannolják, senki sem utál ellene játszani, nem véletlen, hogy 2.56% a ban ráta.

Új hozzászólás Aktív témák