Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz grimm2015 #65822 üzenetére

    Nem azért, hogy a hibáimat palástoljam vagy bármi ilyesmi, de pár dolgot azért felhoznék ezzel kapcsolatban, pontonként reagálnék, úgy talán átláthatóbb:

    1. "És még is kikaptatok, nagyon alacsony volt a részvételed (30%) meg így persze a sebzésed is."
    A tornyokra, inibekre történő sebzésszámokat is látod? Csak mert úgy lenne teljes a kép, mivel Tristanával nem egy meccsen volt, hogy konkrétan egy full lanet végigtoltam, amíg ment miden az aram és hasonló semmirekellő harcok, enemy T2-T3 simán borult boton. Korábban mintha írtad volna, hogy plat játékos vagy. Ez esetben akkor tudnod kellene hogy az ölések nem nyerik meg a játékot, attól hogy valaki 5-el több killt elhozott, egyáltalán nem biztos hogy ő többet hozzátett a győzelemhez. Én nem fogok a killekre menni, szerintem nem az nyeri meg a gémet, nyilván a csapatharcokban jó ottlenni, de ez totál meccs függő, a semmirekellő, sehova nem vezető harcokat én nem támogatom az ottlétemmel, ha közben tornyokat tudok elhozni.

    2. Ti voltatok ABSZOLÚT előnyben, a lehető legjobb suppot kaptad ellenük. Mégis letoltak a laneről, már lv1 buktál 3 miniont a kép alapján. Annak ellenére is többet farmolt, hogy a "supp" is farmolta a minionokat.
    Ezt nem annyira értem, egyáltalán nem voltunk gyakorlati előnyben. A torony alatt, illetve annak előterében tudtam csak farmolni. Ezt is szerintem tök evidens, egy Yasuo meg Yone ellen nincs az a lövész vagy mage, aki face to face kimenne a lénre, elég egy ulti tőlük vagy csúszás és pillanatok alatt halott vagy. Ráadásul ahogy az a végén is látható volt, az ő junglerük a Kindred igencsak jobban játszott és többet is gankelt, mint nálunk a Lee. Szóval egyáltalán nem voltunk előnyben, lehet te valami pillanatnyi előnyt látsz, de az a meccs képét nem adja vissza.

    3. Az első 10 percben meg sem tudtátok őket ölni...
    Az előző pontból következik ez is, így már ezt meg is magyaráztam. Azért nem öltük meg őket, mert ők voltak előnyben, esélytelen 2v2 rájuk menni, pláne egy ilyen hosszú lanen, ami nem mid, tényleg egy szélcsapás akármelyiktől és flashelhetek/ugorhatok vissza torony alá.

    Szóval ezekre így kb ez a válaszom, illetve amit még hozzátennék, hogy a kevés halálozásomat nem veszed eléggé számításba szerintem. Az, hogy fele vagy sok esetben harmada annyit halok mint más, azért egy elég fontos tényező. Több uptime-om van ezáltal, egyszerűen többet vagyok a mapon és igyekszem is minden időt hasznosan tölteni. Mindig vagy objektívhelyszínt takarítok, vagy lanet pusholok, amit amúgy senki más nem tesz meg sok esetben és elég rossz úgy harcolni, hogy közben minionok ostromolják a tornyainkat... Ezenfelül illetve, ennyivel is kevesebb goldot adok az ellenfeleknek, az én szememben valaki hiába öl 5-el többet, ha közben 6-al többet halt mint én, hiszen ezáltal mondjuk az enemy Belveth pont annyival is lesz erősebb, tehát a fed, de sokat halt játékosunknak nagyon validálnia kell, hogy ő a "carry" hogy jóvá tegye azt, hogy ezzel együtt az ellenfelet is erősítette.

Új hozzászólás Aktív témák