Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz grimm2015 #64748 üzenetére
De S3 800 meccs azért más, mint az, hogy G4-ben vagyok és haladok felfelé, nem értem hogy lehet ezek között párhuzamot vonni.
Júúúj ezek a diplomatikus "top10 pro tipp" és hasonló semmitmondó videók, ne viccelj már hogy ilyet linkelsz nekem bro. Ezen azért én már túl vagyok, mint "fontos a magas cs", "fontos a lane management", "abjúzold a metát", "fontosak az objektívek", ez viccnek is rossz volt tőled.
A heal amúgy nem rossz akkor sem ha 2 van belőle, sokan ördögtől valónak hiszik, hogy "jaj istenem 2 heal mi lesz", de megfigyeltem, hogy egyébként is ritka az, hogy egyszerre nyomunk el minden idézőit, szóval nem úgy kell ezt elképzelni, hogy egymásra rátoljuk a 2 healt, mert az tényleg rossz value, hanem csak egy példa: roamolok midre vagy segítek a junglernek sarit szedni és közben megtámadnak minket, annyira jól tud jönni az, hogy tudom őket gyógyítani és váratlanul is éri az ellent. Sokkal globálisabban kell erre gondolni, minthogy lanen az adc-re eltolom azt jólvan.
"Van egy elképzelt világod kitalált elemekkel, amiben a meggyőződésed túl erős."
Ez meg egyszerűen túl költői így, semmi foganatja nincsen. Mi az, hogy van egy elképzelésem? Annyiban igaz, hogy van egy terven a meccseken, hogy miként lehetne nyerni, ilyen formán tényleg van egy elképzelésem. Nem értem mi még az elképzelés? Hogy keveset halok? Ott a stat az tény. Hogy sok a dmg-em? Ott a stat tényleg sok. Már a kill részvételen is dolgoztam, mert AZ egy jogos kritika volt, hogy alacsony, de javítottam rajta mert figyelek rá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest