Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
Először is helyesbítés, utóbbi 10 meccsemből 7-en én voltam a csapatom legjobbja vagy ACE vagy MVP formájában (ugye győzelem vagy vereségtől függően) szóval már ahogy kezded az nem jó. Szerintem ez önmagában már nem rossz stat ha már ennyire a statokat nézzük.
Továbbá az, hogy kiragadsz egy meccset, amit meg sem találtam, hogy melyik lehetett, semmit nem jelent, az valami űberszopó lehetett full nem miattam buktuk el ebben biztos vagyok. Miért nem egy olyat választottál ahol 16-2-ben van mellettem az ADC? az már nem lenne olyan fancy gondolom.
Mondjuk itt egy random meccs, nagyon jót mentünk a Dravennel, ezzel akkor mi van? Én is tudok ilyeneket linkelgetni.

Nem megyek midet, mert rájöttem, hogy botról könnyebb carryznem, mert ha miden vagyok mindig az van, hogy botlane űber kikap és az 2 ember. Így legalább közvetlen tudok segíteni valakinek, meg ez most be is jön az az igazság.
Végül az utóbbi 10 meccs, egyik sem rajtam ment el, ahol viszont nyertünk ott többnyire én voltam a húzó erő.

Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest