-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
Akkor most döntsétek el, mert egyikőtök azt mondja, hogy nem működik, másikótok meg azt, hogy igen.
Elhiszem egyébként én minden gond nélkül, hogy hibás vagyok, csak akkor valaki világosítson fel, hogy milyen hibát lehet abban elkövetni, hogy nyomok 5 next-et a leadtek telepítőben, és vmc nem működik?
Mellesleg vmc oldalán csak annyit írnak, hogy vista certified matricát keressek a tv tunerem amit veszek, ezen az is van, és mce support is.
Egyébként 64bites vistán működik neked is minden? Mert kezdek biztos lenni benne, hogy ez a nyomorék installer szarul telepíti a codecet.
Üdv.: steveetm
-
steveetm
őstag
válasz
#65675776 #4042 üzenetére
"WinFast DTV2000 H Plus is compatible with MicrosoftR WindowR Vista Media Center"
valamint:Igazából nem vagyok képes felfogni, ha az a plussz ebben a Plus-os kártyában, hogy vmc alatt támogatott az analóg adás nézése, akkor mégis mi a tökömet kell gányolni ennyit? Ráadásul még így sem működik. Btw, az installnál fel is ajánla, hogy mce codec telepítése, ami telepítve is van, de úgy tűnik valamit nagyon elqr benne, mert vmc alatt nem működik. Azt tudom elképzelni, hogy az installer is idióta, és 64bit miatt rossz helyre pakolja codecet. Viszont nem sikerült megtalálnom a telepítő által feltett codec uuid-jét, esetleg, ha valaki tudja, hogy mi a leadtek mce codecjének az azonosítója, az megoszthatná velem, aztán berakom azt vmc-nek.
Bár ettől függetlenül leszophat, ha ez jelenti nekik a vmc supportot.
-
steveetm
őstag
Ok, bár nem teljesen világos minek, ettől függetlenül az sem segít, ha másik codecet választok. Arra gondoltam még, hogy 64bites vista kicsit megkavarja vmcd-t, de épp az elöbb hackeltem bele 3 fajta másik codecet registryn át, de semmi változás.(Ulead, cyberlink és ffdshow mpeg2 dekódere.) Annyi változást mégis sikerült elérni(most vettem csak észre^^), hogy ha ulead van bent, akkor 5 perc után nem elveszett jel fogad, hanem az, hogy dekóder hiba.
Szóval ez a tetű lassú indulás mostmár tök dekóder függetlennek tűnik, ehhez még talán hozzá is tudnék szokni, de ahhoz nem, hogy szart se tudok nézni vmc-ben-.-
Üdv.: steveetm -
-
steveetm
őstag
Következő problémám lenne: Adott egy dtv2000h !Plus!. Működik faszán vista alatt, pvr2-vel, dscalerrel, mindennel amivel próbáltam, kivéve a media centert. Simán végigtolom a beállítást, ahogy leírás mondja, végigscanneli csatornákat, szépen meg is talál mindent. Aztán mikor rányomok arra, hogy élő tv-műsor, elkezd tökölni 5-10 percet, procihasználat felugrik 60-100%-ra, majd vagy bejön az adás képe egy pillanatra, aztán elveszett a jel üzenet, vagy jön az adás hanggal, mindennel, csak úgy szaggat, mintha P1-en játszanál le hd videót. Minden drivert fent, legrégibbtől kezdve a legújabbig mindennel próbáltam, dobozon a vmc matrica is vigyorog a pofámba, mégsem akarja az igazságot.
Tudja esetleg valaki, hogy mi a bánat baja van vmc-nek?
Ja igen, analóg adásról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest