Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
üzenetére
ok, megértettem.

nem kell többször hangsúlyoznod, hogy a rátelepítéssel is működik. 100-ból 99x. de nálam akkor is ez hozta a megoldást. azaz ez után állt helyre. hogy pontosan mi volt az anomália oka, utólag nem fog kiderülni. de mivel a tünetben volt egy igen hasonlatos jelenség, ezért bátorkodtam javasolni a nálam célravezető utat. mégha szerinted logikátlan, akkor is....
akkor ha ezt az uninstall mókát nem játszom el, lehet, hogy még ott topognék.
az is lehet, hogy semmi köze nem volt az uninstallnak a megjavuláshoz, csak pl. egy + win restrart kellett neki.
de mi van, ha a 100-ból 99 arány romlik 98-ra....
noranti
csökkentett módban csináltad? mert először nem csökkentettben unistalláltam, és utána hibával megállt a telepítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Revolut
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- Google Pixel topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest