-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Van egy Global Fm-em, és az lenne a kérdésem, hogy erre PS2-t rá lehet kötni?
Mert ahogy nézegettem a csatlakozókat elméletben kellene hogy menjen (már amennyire értek hozzás), viszont a Leadtek oldaláról leszedett manuálban meg csak a pvr2000-hez írták oda, hogy game console is csatlakoztatható. -
adalbert1
veterán
válasz
#65675776 #2123 üzenetére
Nyílván semmi sem lehet tökéletes, de számomra ez még egy bőven elfogadható kompromisszum. Legalábbis én semmi ilyet nem vettem észre a sugárzott anyag és a felvett között. Persze ha kockánként nézném, akkor már lehet hogy más lenne a helyzet. Valószínűleg jövő héten neki esek a vágásnak is, mert rohamosan kezd betelni a vinyóm.
-
adalbert1
veterán
De.
Tényleg olyat csinált már valakinek a pvr2 2.025-ös verziója, hogy elfelejt minden beállítást, és a csatornákat se találja meg? Pedig reggel még minden jól ment rajta, most meg nem. Szerencsére egy reinstall megoldotta a problémát.
Szerk: daa-raa : igen, én is 18-asal vettem fel, itt a felvétel korlátja érzésem szerint már a sugárzás minősége. Előszőr saját kútfőből a sima virtualdubbal próbáltam régi emlékek szerint, de nem ment. A mod-dal már legalább beolvasta a cuccot, majd később ha lesz időm nekiesek a vágásnak is.
[Szerkesztve] -
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1 #2118 üzenetére
Sikerült egy 13 perces anyagból 2 gigás felvételt készítnem. Úgy látom lassan gondolkozhatok nagyobb vinyó beszerzésén, ill. annak a sok szemétnek a törlésén, ami a gépemen van.
Hogy a kártyáról is írjak: így egy nap használat után bőven meg vagyok vele elégedve, az árához képest rosszabbra számítottam, meglepően jól mutatnak a csatornák 1680*1050-en is full screenen, legalábis az előzetes elvárásaimhoz képest. A hangja is viszonylag szép, gondolom egy profi hangkártyával és hangfalakkal azért bőven gyenge lenne, de átlag felhasználásra bőven elegendő. -
adalbert1
veterán
válasz
#65675776 #2117 üzenetére
Ismét csak köszönöm a szakértő segítséget.
Akkor ha jól értem az mjpeg codec tökéletes kompromisszum ha meg akarom vágni az anyagot.
Esetleg egy több órás felvételnél mennyire lehet szempont a csak 2 giga ram? Mármint ha az mjpeg codecet használom, max. minőségi beállítással, a pcm hangot is beleértve?
Tudnál valami jó utómunka szoftvert is ajánlani?
A célom tulajdonképpen az lenne, hogy a felvett anyagot megvágjam, utána két eset lenne lehetséges, a vágott anyagból valami kisebb avi gyártása divx/xvid egyéb codeckel, ez még az egyszerűbb eset, vágás után megoldom, a nagyobb probléma a másik eset lenne, hogy 1 esetleg több műsorból komplett dvd-t készíteni. Gondolom a dvd remake proval meg lehet etetni az így készült anyagot. Megyek a dvd írás/videóvágás/stb. fórumokba informálódni. -
adalbert1
veterán
Igazad van, most át is mentem megnézni lakótársamhoz, ott is jelentkezik a csík, csak mivel nem síkképcsöves a tv-je így nem nagyon tünik fel rajta.
Képnek MGEP2-t használok, audiónak pedig Mpeg-1 Audio Layer-II-t 44.100 khz-en, sztereó 384 kb/s-ben.
Effektek tudtommal nincsennek, a driveren kívűl az összes Realtekes fost kikapcsoltam.
Néztem az oldalad, nagyon jól sikerült.
Szerk.: daa-raa: akkor lehet, hogy a túl magas minőségi beállítás miatt lett olyan gáz...
Mindjárt megnézem hogy a reteknek van-e másik line-inje, vagy még mit tudok bűvészkedni vele, ha semmit valszeg. megy vissza a Live! és a 32 bites xp.
Tényleg ti milyen codecet használtok felvételhez? Ill. mivel lehet a legjobb minőségre hajtani (van pár műsor amit fel akarok venni és megvagdosni a reklámoktól, stb, itt gondolom egyértelműen az mpeg2 a nyerő)?
Viszont ha csak általánosan visszanézésre? Akkor ha már alapból tömörítve, akkor mi lehet a leginkább nyerő?
[Szerkesztve] -
adalbert1
veterán
Na ahogy nézem ez pár csatorna hülyesége a upc kábelén, de hogy pont a national geographicé is... Szóval a fekete csík alul felül úgy tünik, hogy direkt van benne, ezt hogy lehetne 4:3-ra nyomni normálban? Vagy így már valamelyik wide felbontást kellene használnom?
-
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Mától én is boldog tulajdonosa vagyok egy Global Fm kártyának daa-raa és bzoley tanácsai alapján.
Az alábbi kérdéseim lennének:
A felvételt be lehet valahogy lőni úgy, hogy 4:3 legyen, de alul-felül ne legyen fekete csík? Mert eddig akárhogy próbálkoztam, nem sikerült úgy belőni, és más 4:3-as anyagokon egyik lejátszó programon sincs ilyen.
A másik pedig, hogy az audió sokkal gyengébb minőség felvétel esetén, mint ha realtime nézem éppen a dolgot. Ennyire szar lenne a ds4 realtek chipjének a line inje?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged