Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
as_Rock
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan, hogy Global-ként árulnak nem Global kártyát?
Csak a gyanúsan alacsony ár miatt gyanakszom
[link]
A másik kérdésem: Bzoley írtad a dx9 reinstallt, nálam olyan tünetek vannak, hogy látszólag lefut a ''frissítés'', de villámgyorsan, és nem frissít semmirt, mert azt érzékeli, hogy minden friss, ugyanakkor egy WinDVD, vagy bármilyen más DVD-lejátszó progi azt írja ki, hogy nem települ, amíg nem frissítem a dx-et
Van valami jól működő prigram, ami totál kigyalulja a dx-et, de nem kell védetmódbatennem és a visszaállítási ponttal helyreállítani a gépet miután lefuttattam?
*egyet ajánlottak azzal így jártam* Olyat ne írjatok, hogy húzzam újra az xp-t, az elkövetkező 1-2 évben nem lesz annyi időm, hogy az azt követő frissítéseket, egyéni beálításokat végigzongorázzam, a felrakott és belőtt programokat újra telepítsem
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Update 11.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

*egyet ajánlottak azzal így jártam* Olyat ne írjatok, hogy húzzam újra az xp-t, az elkövetkező 1-2 évben nem lesz annyi időm, hogy az azt követő frissítéseket, egyéni beálításokat végigzongorázzam, a felrakott és belőtt programokat újra telepítsem