- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttyVin
aktív tag
Nálam most egy PxDTV2300 H van benn.
(Korábban volt TV2000 XP Expert és PVR2000 is, de az alaplapi PCIe miatt váltani kellett. Az adapterek nem igazán váltak be, pedig a TV2000 XP Expert +10 évig szolgált nagyon jól.)Ez W10 alatt is működik, de nálam néha "elveszíti" a TV-kártyát, ami általában újraindítással megint elindul.
VISZONT lehet, hogy több drivert is ki kell próbálni, nekem nem mindegyik volt jó. Például amit a W10 automatikusan töltött le, nem...A működéshez a WinFast PVR2 legutolsó (.60-as) verziója ajánlott.
Más szoftver is használható (próba-szerencse), de ez működik legjobban a Leadtek eszközökkel.A hangcsúszás visszatérő probléma, többen írtak róla.
Talán a legjobb - amit javasoltak az "itteniek" - egy külön hangkártya beszerzése. Nekem ez alapvetően bevált, de néha így is előfordul, ami nálam teljesen véletlenszerű. + egy elég erős hardver-konfiguráció sem hátrány....Én szinte csak TV-ként (PVR) használom. Sajnos a VHS átírása, még a legjobb minőségű felvételeknél is eléggé gyenge.
-
Atomantiii
addikt
Nekem ezzel a verzióval nem csúszik a hang (2-3 ezerért be lehet szerezni ha éppen eladja valaki). Vagyis felvételkor amikor nézem közben olyan mintha csúszna a hang, de amikor visszajátszod a felvételt akkor teljesen rendben van nálam.
Van olyan kártyám is, amit kinéztél magadnak, de azzal szerintem rosszabb a felvett anyag minősége, a hang csúszás problémára már nem emlékszem, hogy mennyire állt fenn.
-
garga01
őstag
Ugyanúgy csúszni fog vele a hang. TBC nélküli videóval szinte minden grabber kártyával el fog csúszni, ami ezt nem tud korrekciót csinálni. Olvass bele a Video digitalizálás és VHS digitalizálás topikokba.
Vagy TBC-s videót vegyél (nem kevés pénz), vagy valamilyen stabilizátort, pl. Panasonic DMR-ES10,15 videók is jók jelet átengedve csak rajta (egyik scarton be másikon ki). Persze ez a dvd-felvevőn átvezetés nem fogja megütni a tbc-s videó szintjét, de az elcsúszáson segít.Standard S-video kábel nem jó a amúgy a kártyához, ezeken mini-DIN van általában, több pin-es mint az s-video mert hangot és kompozit és komponens jelet is fogad rajta. De egy forrasztani tudó ismerős pik-pakk tud csinálni hozzá, a bekötése fent van a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest