Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
"érdekes hogy RTL Klubnál és TV2nél ilyet nem tapasztaltam" - Ez pont azt bizonyítja (ahogy már korábban írtam is), hogy mégsem mindegy, hogy SD vagy HD...
-
bzoley
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A hw gyorsítás mindig problémás volt, és ez már nem is nagyon fog változni. Nem ajánlott használni.
"...függetlenül attól hogy az adás SD vagy HD."
Az adás mindig hd, szóval itt nincs különbség. A műsor lehet sd, de ez a végeredményt nem befolyásolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest