Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz bzoley #6715 üzenetére

Na az analóg résszel megfogtál, azt másképpen kezeli, playlistből nem állítja be (legalábbis win alatt). Gondolom a tuner hangolása hibádzik, talán nem veszi be a driver a directshow paraméterként kapott értékeket. Szóval analóg adáshoz talán még nem elég kiforrott, de dvb adásokhoz jó. Már ha nem a directshow->driver kapcsolat hibája okozza. Ha a driver hangolóját előhozatom vele, akkor behozza a megadott frekvencián lévő adót.

Engem sem az érdekel, hogy milyen módon játssza a gép a DVB-T adást, de nem mindegy ,hogy közben a a hűtés mekkora hangerővel zakatol mellette. Másrészt sajnos vannak még olyan gépek, amelyek processzora kevés, ellenben videokártyája megfelelő a hd adáshoz.

A vlc nekem azóta szívem csücske, hogy utánanéztem a streamelésnek. Kellemes volt, vb idején egymástól függetlenül streamelni az összes dvb-t adót (2 tunerrel) a melóhelyre. Örült a csapat, hogy nem mákos analóg adás volt a projektoron (nameg ott azt hiszem nincs is kábeltv). Másik "álmom" hogy vlc-vel beüzemelek egy házon belüli Multicast streamelést (amivel nem szűk keresztmetszet a hálózat). Mondjuk ezt még tanulnom kell, mert nem szerette a beléptető rendszer kártyaolvasója, amikor véletlenül megkapta a 24Mbit-es muxot a hálózaton át :D

Új hozzászólás Aktív témák