Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz #65675776 #6581 üzenetére

Megvan ám, vazze, én voltam vak. :B :W Csak nem ott volt, ahol kerestem, lerakták a görgetőt a kép aljára, nem a műsorújságon van. Az EPG gombra meg nem tudok mit mondani, azt tényleg frankón benéztem. Mindegy, már megvan, minden problémám a 2 szar ker. adó maradt, de hát arra ott van az analóg mód, vagy a Media Center. Kár, hogy nem tudja ezeket is a PVR2. :(((
    Egyébiránt hiába a DivX, azzal is néma marad a 2 ker. adó.

Arpee78: Olvass vissza egy kicsit. ;) (V. keress rá a karid nevére.)

A szélesvásznú adások digitális módban ált. úgy is jelennek meg, némelyik műsor kivétel, ezt én is tapasztaltam. Úgy jelenik meg, ahogy adják. Ha szerkeszted, levághatod a keretet, ill. ha lejátszod, már tudsz nagyítani.

MPG2 szerkesztésre sok jó program van, válogathatsz, tömörítésre szintén. Tekintve, hogy ATI kártyád van, én az ATT XCoder-t javaslom, nagyon jól paraméterezhető, és levágható vele a 2 fekete csík széles mód esetén.

• katt777

félisten

válasz #65675776 #6581 üzenetére

Lemezen? Ott nem is néztem. :B :DDD
    De azért mégiscsak mindenféle úton elmehetsz egy autóval, nem csak autópályán, ugye?
    Igen, azt láttam, viszont legalább az MS úgy támogatja, ahogy más formátumot egyetlen más gyártó sem. A lényeg, hogy a gyártók még mindig egymással hadakoznak, és a vásárlókat szívatják, miközben megy a nagy duma, mennyire értünk van minden. :(((

Új hozzászólás Aktív témák