Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
üzenetére
Megvan ám, vazze, én voltam vak.
Csak nem ott volt, ahol kerestem, lerakták a görgetőt a kép aljára, nem a műsorújságon van. Az EPG gombra meg nem tudok mit mondani, azt tényleg frankón benéztem. Mindegy, már megvan, minden problémám a 2 szar ker. adó maradt, de hát arra ott van az analóg mód, vagy a Media Center. Kár, hogy nem tudja ezeket is a PVR2. 
Egyébiránt hiába a DivX, azzal is néma marad a 2 ker. adó.Arpee78: Olvass vissza egy kicsit.
(V. keress rá a karid nevére.)A szélesvásznú adások digitális módban ált. úgy is jelennek meg, némelyik műsor kivétel, ezt én is tapasztaltam. Úgy jelenik meg, ahogy adják. Ha szerkeszted, levághatod a keretet, ill. ha lejátszod, már tudsz nagyítani.
MPG2 szerkesztésre sok jó program van, válogathatsz, tömörítésre szintén. Tekintve, hogy ATI kártyád van, én az ATT XCoder-t javaslom, nagyon jól paraméterezhető, és levágható vele a 2 fekete csík széles mód esetén.
-
katt777
félisten
válasz
üzenetére
Lemezen? Ott nem is néztem.

De azért mégiscsak mindenféle úton elmehetsz egy autóval, nem csak autópályán, ugye?
Igen, azt láttam, viszont legalább az MS úgy támogatja, ahogy más formátumot egyetlen más gyártó sem. A lényeg, hogy a gyártók még mindig egymással hadakoznak, és a vásárlókat szívatják, miközben megy a nagy duma, mennyire értünk van minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- XPEnology
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak nem ott volt, ahol kerestem, lerakták a görgetőt a kép aljára, nem a műsorújságon van. Az EPG gombra meg nem tudok mit mondani, azt tényleg frankón benéztem. Mindegy, már megvan, minden problémám a 2 szar ker. adó maradt, de hát arra ott van az analóg mód, vagy a Media Center. Kár, hogy nem tudja ezeket is a PVR2. 
(V. keress rá a karid nevére.)