- Netfone
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobilhasználat külföldön
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
infectedmann
őstag
Ma üzembe helyeztem életem első Leadtek tunerét!
Már tegnap megjött, de persze nem volt benne a dobozban a CD audio kábel, én hülye meg elfelejtettem mellé rendelni.Mikor a távirányítót megláttam, hogy milyen gusztusos már akkor tudtam, hogy jó barátok leszünk.
Telepítéssel sem volt semmi gond.
Betettem a CD -t, install, minden felment automatikusan. Elindított a PVR2. Németre állítottam az országot. Behangoltam a csatornákat fél perc alatt se és már nézhettem a is a műsorokat.
Beszereléssel együtt volt talán 20 perc. Csatorna számozást is megoldottam.Eddig meg vagyok vele elégedve. Vasárnapi a Super Bowl -t már erről fogom nézni. Kis próbálom majd a felvételt mert öcsémnek lehet fel kell vennem
Összevetve szerintem jó vételt csináltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózatokról alaposan
- Apple MacBook
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- Reklámblokkolók topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest