- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
syner
tag
na, nekem is adódott egy kicsi problémám vistával, teljesen új telepítés, hangártya működik rendesen
tuner mindhárom részét gond nélkül feltelepítettem a legújabb driverekkel
letöltöttem a legújabb PVR-t, de első indításnál még volt hang, egészen addig, amíg nem váltottam csatornát, ekkor mindíg lemegy MUTE módba, és hiába állítom vissza, a hang már nem jön vissza, csak teljesen véletlenszerűen, távirányítóval hol működik a hang, hol nem
többszöri telepítés után is ugyanez a helyzet
valakinek volt már hasonló baja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Goddess of Victory:Nikke
- Mini-ITX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Opera böngésző
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG Crosshair VIII Dark Hero + 2x16GB Corsair Vengeance RGB Pro 3600MHz CL18
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest