- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
ALMÁS
csendes tag
-
ALMÁS
csendes tag
-
amargo
addikt
válasz
Daywalker #698 üzenetére
hmm, éccaka jutot eszembe, én is letölteni akartam és kézzel hozzá adni, de mire megkajáltam, ez a kis eszme csere el is illant
és már is neki ugrottam (bár most jobb lett, szerintem)!
merre töltötted le a csatornakiosztást?
nekem több sejtésem is van, mire fel hozhatja létre ezeket a filokat(igazándiból ehez látnom kéne a kódot), de engem leginkább az zavar, hogy ez egy eléggé ''gépterhelő'' nem tudom, hogy mindegyik tuner ilyet csinál? de pl ez egy gyenge gépen eléggé vissza fogja tvnézés közben a vinyó műveletek elvégezhetőségét. tekintve, hogy az egyik bmp a tuner max képátméröjét mutatja folyamatossan.. nos nem igen tudok elképzelni olyan helyzetet ami miat lekéne menteni folyamatossan az adást.. sőt ha jobban megnézed, meg le képeket is.. na de minek???
amargo
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest