- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
LukE
veterán
nyah, winfast poenkodik felvetelnel, valahogy ugyesen ugy tomorit, hogy lejatszasnal kb a keb belso 80%-a latszik csak. BSPlajerrel lejatszva is ugyan ez. A vicc az egeszben az, hogy ha nyomok egy snapshot-ot,. akkor az elmentett jpeg-ben latszik a teljes kep.
tomoritesi modokat, meg felbontasokat probalgattam osszevissza, de ugyan ez az eredemeny. -
LukE
veterán
válasz
DummyBoy #623 üzenetére
MSI Ti4200, franctuggyahanyas (4523 lehet?) driverrel.
kepernyu tulajdonsagok->Spec-> Ti4200-> nView-> horizontal span.
Ezzel tok jol mukodik, csak annyi bajom van, hogy 1 monitornak gondolja igy a vin, es polo kinyulik a talca is 2 (bar most belegondolva feldobhatom bal oldalra, es mindenki boldog.)
3d progikkal nem volt gond, legalabbis inditottam gamet, es siman futott a fo monitoron, ekkor a 2. kikapcsolt. Ize, most probaltam. persze ha nem fut a PVR, mert az kiakad tole, szokasos hang megy, de no reflex...
Fullscreen csak ''manualisan'' muxik, mert a ''dupla monitor'' kozepebe akarja berakni, ami nalam eleg viccesen nez kiBővebben: link
meg ez is megszokast igenyel: Bővebben: link (ja, szar kepek, de a lenyeg latszik..)
Fanyuvo: majd kiprobalom azt is...
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
dual monitorral sikerült valakienk valamit alkotnia?
Most kb ugy megy, hogy indulásnál alapból berakja magát a 2. monitorra fullscreen-re, es a fő monitoron is látszik az ablak. Ez eddig jó is lenne, de ha nem látszik semmi TV progi képéből az első monitoron, a második sem frissül. Hang azért marad.
Ha az PVR ablakot esetleg áthúzom a 2. ablakra, szétfagy a kép, de hang van. Meg nem is lehet kiölni a progit...
Most valahogy úgy műkszik, hogy olvéjszontop, és ki van tolva a sarokba. Így látszik a 2. monitoron...
(ja, asszem legújabb gyári driver+szoft.)
szerk: ACDSee-től megvadul a 2. monitor, asszem felbontást akart váltani folyamatosan, acdsee-t alig bírtam kilőni, és TVprogi persze befagyott... (hang van, kép nincs, és semmire nem reagál)
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
config/audio in vagy out line-t allitsd be arra, amire ra van dugva a kartyabol kijovo hang kimenet. Valszeg aux, vagy cd.
szerk: viszont nekem is lenne 1 kerdesem: timeshift-et nyomok, es a progi szepen osszeomlik. Felvetel, lejatszas, meg ugy altalaban minden muxik, csak ezzel van baj.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest