- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
sTemplar
csendes tag
válasz
_Gyula_ #2297 üzenetére
A PVR gyári beállításai közül az igen az Uncompressed AVI ami tömörítetlen. Lehet a PVR-el digizni, én ist őt használom, bár a tömörítetlen AVI-ről gyorsan lemondtam. Tul nagy. Ha feltelepitesz új kodeket az elérhető lesz számára, csak egy új profilt kell létrehoznod. A gyáriakat nem lehet módosítani.
Hang és kép szinkronnal lehetnek gondok, ha a felvett anyagban jo is, utó tömörítés után csúszhat. Viszont ez korigálható a felvétel paramétereinek módosításával. Nálam például a master streamet videora kellet rakni, hogy VirtualDubModal áttömörítve ne legyen hang csúszás. Az eredeti felvétel video és audio master stream esetén is jó volt, csak utána jöttek a gondok. Ki kell próbálnod, hogy nálad milyen beállítás mellett lesz jó. -
penene
őstag
válasz
_Gyula_ #2284 üzenetére
Jah, én is menekülök az ATItól... bár sose volt, de nem véletlenül
Összes haver bánja, aki vett.
valszeg ha valamikor frissítem a 6600 GTmet, akkor valami hasonló GTre fogok cserélniLehet arra a 7800 GTre, majd ha jól lemegy az ára 1-2 év múlva..
Addig meg bír mindent a cumó, ráadásul húzás nélkül.
Jah értem!
De azt az üvegcsét, amiben van a szenzor azt nem szabad eltakarni?? (tehát ne arra a részére rakjam a korongot ugye?)
-
penene
őstag
válasz
_Gyula_ #2281 üzenetére
Nekem is ASUS van!
De nem gyári driverrel, 6600 GT topicban megvan, melyek a legjobb driverek hozzá, szerintem érdemes használni! (bár nem tudom a mostani gyári CDkbe melyiket tették.
a poén:
dx letöltő 300 kbyte. és installkor szed le 10 megát + install...
Szóval vagy vmi kimarad ilyenkor (és az a full package meg egy tökfullvmi), vagy pedig az a 46 megás van 10 megába összecsomagolva
Mind1, szerintem túl sok jelentősége nincs, bár eléggé szembeötlő a dolog...
Távirányítót köszi!
1. dolgom volt, hogy kilőttem a tray icont, meg az egészet, azt hittem hogy egy újabb memóriafoglaló bizgentyűD de este javítom hibámat!
az infrás cuccot hova teszed, hogy jó legyen, vhogy rögzíted pl. monitor teteje?
és annak az infra égőszerűségnek (ami nemtomég ede úgy néz ki, mint egy kis izzó) felém kell nézzen (eléggé izgága jószág a zsinór miatt, nem tudtam rögzíteni, majd kell vmi cellux
) ?? kaptam hozzá vmi kis korongot is, az védőmizé vagy annak is van funkciója?
Gondolom jópár méterig reagál...
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest