Hirdetés

Aktív témák

• sTemplar

csendes tag

Sziasztok

Na most kezdek besokalni a tunerektől. Egy bedöglött 2000 expert helyett mivel olyan nem volt a boltban egy DV2000 kártyára cseréltem. Berakva mindent meg is talált a Windows PVR is elindult. Próbáltam egy csatorna keresést. Hungary PAL B auto fine tune és Adaptive Channal Scanning bekapcsolva, (régebben, nyáron is így csináltam az experttel) a csatornákat meg is találta. Végig néztem őket, szín jó hang F10-el nézve szerinte minden NICAM ??? RTL klubnál vezérlőpult sztereót jelez, F10 NICAM mono-t?
    Egyébként a csatornáknál ott jelzet szereot és ott monot ahol kellett volna csak mindent NICAM nak mond.
    PVR bezárása előtt az Adaptive Channal Scanning pipáját kivettem (ez hiba volt?), a következő indításkor minden csatorna kék mintha SECAM-ba ment volna át.
    Ezt mért csinálta ? Korábban ugyanez a driver és PVR megőrizta a PAL normát ilyenkor. Pedig akkor is adaptive volt a csatorna keresés. Az expert drivere nem jó a DV2000-hez?
    A forumokat olvasva mást szűrtem le.
    [link] ezen a linken nincsenek is drájverek csak egy manual.

Ja és amikor a csatornákat mind nicam-nak mondta a felvétel PVRben visszajátszva nem volt hang. (Media Playerben volt.)

szoval az expert és a DV2000 azonos drájvert használ?
    adaptiv keresés mellett mér nem jegyzi meg most a PAL szabványt (eddig ment neki)?
    Kézikönyvet nézve: A billentyű tévé audió szabvány gomb - ez mit csinálna mert látszolag most nálam semmit?
    F10 gomb mutat audió adatokat, ezt a forumon olvastam a kézikönyvben nincs benne, tudtok még ilyen rejtett parancs gombról?

Lehet hogy jobban jártam volna egy Hauppauge WintV-el?

Aktív témák