Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
sTemplar
csendes tag
Sziasztok
Na most kezdek besokalni a tunerektől. Egy bedöglött 2000 expert helyett mivel olyan nem volt a boltban egy DV2000 kártyára cseréltem. Berakva mindent meg is talált a Windows PVR is elindult. Próbáltam egy csatorna keresést. Hungary PAL B auto fine tune és Adaptive Channal Scanning bekapcsolva, (régebben, nyáron is így csináltam az experttel) a csatornákat meg is találta. Végig néztem őket, szín jó hang F10-el nézve szerinte minden NICAM ??? RTL klubnál vezérlőpult sztereót jelez, F10 NICAM mono-t?
Egyébként a csatornáknál ott jelzet szereot és ott monot ahol kellett volna csak mindent NICAM nak mond.
PVR bezárása előtt az Adaptive Channal Scanning pipáját kivettem (ez hiba volt?), a következő indításkor minden csatorna kék mintha SECAM-ba ment volna át.
Ezt mért csinálta ? Korábban ugyanez a driver és PVR megőrizta a PAL normát ilyenkor. Pedig akkor is adaptive volt a csatorna keresés. Az expert drivere nem jó a DV2000-hez?
A forumokat olvasva mást szűrtem le.
[link] ezen a linken nincsenek is drájverek csak egy manual.
Ja és amikor a csatornákat mind nicam-nak mondta a felvétel PVRben visszajátszva nem volt hang. (Media Playerben volt.)
szoval az expert és a DV2000 azonos drájvert használ?
adaptiv keresés mellett mér nem jegyzi meg most a PAL szabványt (eddig ment neki)?
Kézikönyvet nézve: A billentyű tévé audió szabvány gomb - ez mit csinálna mert látszolag most nálam semmit?
F10 gomb mutat audió adatokat, ezt a forumon olvastam a kézikönyvben nincs benne, tudtok még ilyen rejtett parancs gombról?
Lehet hogy jobban jártam volna egy Hauppauge WintV-el?
Aktív témák
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest