Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Hi! Nekem is Expertem van, de a gyári progi kifogástalanul (és lassan :O 1,3Tua rulez :DDD ) működik, csak pont a Windvr nem szereti az összes meghajtóprogit, de az utolsó előtti driverrel nagyjából megvagyok. A lényeg: próbáld meg egy másik pci portban, lehetőleg egy olyanban amiben nem ütközik semmivel. Ha nem tudod melyikbe kellene raki, próbálkozzál!
Egyszer volt olyan, hogy az ir vevő ki-bedugudosása során újraindult a gép, de mivel azóta sem csinálta, és akkor este volt már, lehet hogy én voltam a béna, és eleve tudat alatt újra akartam indítani, csak ezzel nem voltam tisztában (Freud rulez :DDD ).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest