Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Oket nem latom. Igen Boothbyt megabuzalta egy gyoker Pözsos.
De mar latom hol a hiba nalam a HCval. Tobbet kepzeltem tole kanyarokban es azt hittem en csinalom rosszul - tulajdonkepp en csinalom rosszul - mert tul sokat kertem a kocsitol a kanyarokban. Gyakorlatilag a P2 gyorsabb kanyarokban es a tobbit az egyeneskeben vesziti el.
Este megyek Pözsozni.Ja hogy a HC volt 1.29.?? Az mar okes. Baldwinek is 1.29.5 korul mentek az elen. Meg az is 2 sec...
-
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Sajnos a Fana V3 ilyenre nem kepes. Jatekban mar allitottam a kalibracio alatt, ez sokat segitett..
Nekem az a furcsa, hogy fel gazallasnal is megforgok - kormany szinte egyenesben- illetve tegnap a piratellaban, amikor visszaalltam a gazra, akkor is keresztbe allt alattam, holott nem keves downforce van abban a kanyarban egy ilyen auton.
Gyakorol, gyakorol, gyakorol.
-
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
En a keson fekezok kozott vagyok, de nem az agressziv keson, mert azzal veszitek a kijaraton, mert soxor tul lassitom a verdat, es azzal kuzdok, hogy osszetudjam szedni.
Viszont mar latom, hol veszitek rengeteget es ez a kigyorsitas. Jardier ment most spaban P3al es iszonyat koran all a gazra a La Sourcebol kijovet. Ezt en nem merem, mert fosok, hogy kiforgok. Ezen kell dolgoznom. -
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
En azt vettem eszre, hogy a jatek jobban jutalmazza a slow in fast outot, mint eddig barmelyik masik sim, amivel jatszottam.
A ket sikanbol a mulsaneon akkor nyerek sokat, ha lassabban megyek be a masodik reszebe es hamarabb lepek a gazra. Eloszor azt lattam a deltan kanyarbol kijovet, hogy veszitem az ezrdeket, aztan par seccel kesobb amikor visszaneztem, akkor a szazadok jottek vissza, mert nagyob swungot vittem be az egyenesbe.
Ha overshootolom a kanyarokat, akkor kisodrodom nagyon, nem lephetek a gazra es veszitek az egyenesben, de ott bigtime
Ez persze alap a versenyzesben, de meg nem tapasztaltam ennyire elesen sehol.
Ha a lassu gazpedal kezelest betudom "izommemorizalni" akkor tuti nyerek meg tizedeket. Sajnos az meg a gyengem, tul gyorsan rugom le a pedalt es jon a spinn.Amugy az LMP3nak is brutal tapadasa van, a porsche kanyarokon ugy lehet atmenni, hogy el sem hittem. Ma Imola lesz, ott bagyobb eselyem lesz a P3-al. Sajnos Le Mnson nem sokat profital a P3, mert gyengebb, mint egy GT3 es a lassu kanyarokban sem olyan penge.
De imolaban vannak gyors kanyarok, ahol rajuk lehet esni es kigyorsitasnal mar jobb a P3. De egyenesben egy vicc. 477 Le vs 520-540 BOP-tol fuggoen. -
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
A sima Le Mans es a WEC-es P2-vel (950kg es 540 vagy 520Le). 3.39.4xx volt, de volt benne kis hiba, de csak kicsi. (verseny kor, nem edzes)
Es de, nagyon rossz
Te is, meg az Alien haverjaid, mint Boothby vagy Jardier 3.36.x korul teszik meg. Persze ha azt veszem, hogy van vagy 36 kanyar, akkor ha minden kanyarban egy tizedet veszitek hozzatok kepest, akkor meg is vagyunk.
Lmp3-al 3.50.x et mentem versenyen, de az kb 3.48 lett volna, de valami csicska GT3 mindig feltartott, amikor gyors kort akartam menni. A verseny 90%at lifttel tettem meg, hogy megsproljak egy kiallast, amit az AI megszviott. Igy 40seccel elottuk vegeztem egy 2 oras versenyen.
-
-
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Silverstoneban nagyon stabil, a magotts becketsben ugy megy at, mint kes a vajon. De Le castelletben nagyon csuszik a hatulja, ami slip angelnek jo, de gyors kanyarokban nagyon instabil.
Ez ellen mit lehet tenni setupban?? Puhitani a jatuljat?? ARB, gatlo?
Nagyon szeretem a Porschet, nem szivesen valtanek -
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Silverstoneban 100%-on hatulrol feljovok lmp3-al, ma Le castelletben az egyik short palyan 100%on siman tartom a lepest, picit gyorsabb vagyok, de sokat veszitek abban a nagyon gyors jobbosban, ahol kanyarodni es fekezni is kell. Bar ez inkabb porsche tulajdonsag, hamar megindul a hatulja, de az a kilinccsel elore fajta
-
mmdms
addikt
-
Géjza
őstag
-
TestamentDNR
senior tag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Az durva fps drop. Nekem 80-rol esik max 60-ra.
Azt meg nem veszem eszre. Meg mindig nem nyultam a grafikahoz, ugy van, ahogy a 34-esre volt beallitva.Mikro stuttereket tapasztaltam ugy 2 korig, aztan elmultak.
De szerintem most valamit rontottak, mert az update elott se a practice szerver mizeria, se a micro stutter jelenseg nem volt jellemzo.
-
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Irtam fentebb. Szemcsi egyedul van egy sajat 5ghz-s halozatban es kenytelen erre a gagyi routerre csatlakozni, mert ezt az ssid adtam meg a szemuvegben.
Sokat szamit a network. Igy is csak 866 Mb, ami ugy elmeleti, valosagban olyan 250-300 Mb lehet, de a 150 mb, ami a hvec 10 nek kell, az megvan.
-
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Azert win 10 meg mindig gyorsabb jatekokkal, mint a Linux es sok minden hianyzik linuxon, hogy mar MOST le/kitudja valtani.
De folyamatosan fejlodik es ad egyfajta badass erzest, hgy linuxon nyomulsz.
Meg nem probaltam monitoron. Csak keszultem ejszaka a mai LMU-zsara par honap kihagyas utan. Ilyenkor driver frissites a VR-on, a gepen, beallitgatas... Csak futolag teszteltem, replayeket neztem vissza, hogy beallitsam optimalisra a kepet es ott tunt fel, hogy rajtnal lemegy 72 fps ala es meg-meg all a kep.
Van Barcelona?
Nem is tudtam.. -
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Elobb utobb. Ahogy a Linux gaming fejlodik, addigra ott is megy majd minden. CPU-ban mar most felnyalja a plafonra a win-t, csak a GPU a gyengeje, foleg, ha NV-d van.
Uj alaplapom van, de ugyanugy van beallitva, mint volt regen. Dead space stutterel, meg LMU. Ha Dead Spaceban torlom a cache inditas elott, akkor siman megy az is. Ha nem, akkor CTD-zik game kozben, de ez a jatek sajnos ilyen.
Olvastam, hogy valami dupla BPO suly van az autokra GT3 ban. Ez igaz? Offline modban is igaz ez? Csakhogy ne panikoljak be, ha lassabb leszek mint regen.
-
Lac-coo
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Nagyon ritkán láttam a 30 év alatt jelentős javulást pusztán drivertől. kivéve mikor csúnya elbaltázás volt a dologban ... No mindegy én elvagyok így, semmi bajom semmivel ...
ami jó azt minek piszkálni !
Bár most frissitettem ha már szóba jött, de pont ami szar a Wreckfest2 DLSS része az semmit nem javult ... -
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Win11-et?? SOHA!!
Cachyos van rajta a jatekoknak, de sok jatek nem megy Linuxon, pl LMU sem. Ezert kell egy tartalek Windows. De hogy en a kem szoftver win11 et nem teszem fel soha, az tuti. Meg a halozatomba se engedem be, guest halozaton futott nalam a ceges win11 is.
De ez most teljesen mas tema. Megnezem ma, hogy ha feltolom a wifit, akkor jobb lesz e.
Igen korabban futott rendesen, max grafikan es stabil 72 fps-el. Tegnap raktam ossze az egeszet, meg lehet kell finomhangolni.
Se a cpu, se a VGA nem megy fullon, tehat nem a gep fogyott el, hanem vmi akad vmivel. -
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Mivel a DLSS 4.5 meg kiforratlan volt, ezert egymas utan jottek NV tol a driverek. Amikor ujrahuztam a win 10-et, akkor megneztem mi az utolso, lattam, hogy ez mar okes es feltettem. De most nem ez a tema szerintem, hanme a stutter.
"Ismerek 1-2 VR-os játékost, náluk nem láttam lagot. De akárhányszor telepítesz új GPU drivert, az elején mindig lesz 1-2 akadás."
Ezen kivul meg dead space remake stutterel, de az stutterelt korabban is es linuxon is stutterel. Tobbi jatek vajpuhan fut. -
Lac-coo
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Ááá, én nem. sokszor az egy-két fps javulás nem éri meg a kockázatott, hogy szar lesz az egész... .soha nem volt még gondom driverrel ,pedig totál leszarom mi van fennt. Nagy néha frissitek.... Kivéve ha valami játékhoz direkt kel ldriver mert annyira szarul fut ...
Meg is néztem 2025 májusi driverem van ,semmi baj vele ...

-
ForRedGlory
félisten
válasz
RobbyJr
üzenetére
Pont ez a jó benne, mert sokkal könnyebben megérzed a tapadásvesztést. Jobban érezni, hogy mit bír el a masina a kanyarokban.
Egyébként elvileg Simagicen lehet állítani ezt a passzív ellenállást szoftverben (mintha ez rémlene).Én egyszerűen imádom. Olyan élvezetes vezetni, mint még (számomra) sosem. Már persze a hatalmas decemberig visszanyúló szimulátorozós pályafutásom során.

Gyakorlatilag tergnap óta Silver 1 aljáról Silver 1 közepéig felkúszott a DR, mert sokkal magabiztosabban vezetek.
-
Rony949
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
A pályák offline-ban való betanulása alap, e nélkül nem is mernék belekezdeni online.
A Force Feedback-et már sikerült beállítani egy guide alapján. Még munka előtt letoltam pár kört Bahrain-ben, a kormány jónak érződik.
A grafikát feltoltam ultrára (1440p), jó a teljesítmény, de 120-170 között képes ugrálgatni, szóval később feltétlenül állítok a grafikán hogy meglegyen nagyjából a fix 160-165. (165 Hz-es a monitorom)
-
TestamentDNR
senior tag
válasz
RobbyJr
üzenetére
En egy iranyba kanyarodtam, fek es megkezdtem a kanyarodast.
Idoben zartam az iveket, mielott beugrottak volna. Ha beugrott, akkor mar engedtem, nem huztam ra, es kulso iven fordultam. Ugy kerultem vissza ele, hogy az egyik kanyart elkottazta, es kiforgott. Majd par kor utan megint utol ert.
Ezert sem ertettem ezt a felhaborodast. Kicsit ugy tunt, mintha nehezmenyeztek volna, hogy vedekezem, es nem engedem el oket. De azert majd igyekszem a jovoben meg korrektebb lenni.
-
TestamentDNR
senior tag
-
Lac-coo
addikt
-
Géjza
őstag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Emiatt katyvasz van a splitek között. Badge miatt jó pilóták hullhatnak ki az erősebb splitekből, illetve lassabb versenyzők mehetnek helyettük, csak mert éppen jobb a badge-ük. Emiatt spliten belül is nagy difik lehetnek még top splitekben is.
Pl. LFM-en minimum SR volt/van és átlátható, hogy milyen futamokon indulhatsz és pláne, hogy melyik splitben fogsz indulni. LMU-ban DR/SR-ednek megfelelő futamokra regelhetsz (badge nem korlátoz), de hogy hova, melyik splitbe dob be, arról fogalmad nincs a futam előtt. Mikor belépsz a szerverre derül ki, hogy hova is kerültél és milyen vegyesfelvágott csapat ellen kell éppen menned.
-
v2
őstag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Ott valóban nem jó, de pl Monzán meg igen. Ebből is látszik az optimalizáció hiánya. Meg ebből is " Low-medium vs High/Ultra között alig van látványbeli különbség.
Esti pályán teszteltem direkt 4xMSAA/16x elsimítás, és FXAA mellett. " ez nem normális. Azét nem foglalkoznak vele mert így is megveszik, aki meg már megvette az így járt. Optimalizációért, DLSS-ért nem tudnak pénzt kérni, de szerintem jönni fog olyan világ amikor DLC lesz egy grafikai felsőbb lépcső -
Lac-coo
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy egy reál pilóta egyenló egy jó szimulátoros pilótával. Hány és hány igazi pilota van aki két kört nem tud menni ...
És ha most azt modna egy real pilóta, hogy igen , ilyen egy igazi, akkor mindenki elfogadná ? DEHOGY !!!
Mint ahogy az se jelenti ,hogy rossz ha sokat sírnak ,hogy nem jó ...
-
v2
őstag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Én ezt értem, és le a kalappal, tényleg. De ez, hogy jön egy igazi hypercar-hoz? Ő sem tudja hogyan viselkedik az igazi. Ott van a Bereznay Dani, fogalma sincs mit csinál egy valódi F1. ACC-ben ott volt Vasilakos, mit össze bizonygatta, hogy milyen csúcs csicsa fizikát rakott ACC alá, Aztán jött Daniel Morad és az egészet lehúzta a klotyón. Az E-racerek szerint meg jó volt. Tényleg nem kötekszem
-
Lac-coo
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
A kivédhetetlen kis kerék blokkoásokat javítani kell ,az bosszantó, és hát az ilyen védhetetlem megforgásokat is. Bár nagyon nem vallom, hogy mindent meg kell tudni fogni lazán mint pl AMs ben, de most kicsit kezelhetetlenbe ment át a hyper ...
De az irány jó, virgonc, gyors ficánkolós gumija van .többire is hasonló
kellene ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, azért. Gumik, tapadas dettó.