Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
6 honapja hasznalom ezt a profilt, tul elte a stalker2-t, a Seunas sagat, Silent Hill-t, Robotzsarut, mind koppra kihajtotta a VGA-t. VR ban 100on megy a GPU, benyalja maxon a 309 W-ot es semmi fagyasom nem volt eddig. Mint mondtam, mar volt ilyenem ezzel a jatekkal, majd egy update utan megszunt.
-
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
24.12.1-t probaltam tegnap, mert azzal korabban ment rendesen steam VR alatt is, de az regen volt, azota a jatek is kapott updatet es en is ujra huztam a wint egy nagyobb crash utan

A 24.12.1 is fagyott 8-xoson. Volt mar ilyenem korabban is, AMD nem egy driver zsonglör.
-
Lac-coo
őstag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Igen FFB Gaint pont ma kerestem én is... Majd kiarkok valami kormány kombóra ...( Ha lehet...)
szélvédő meg ilyen luxi dolgok nem zavarnak, de pl a gumizott ív látszódhatna jobban, nem beszélve a száradó ívről ! azt nem is értem múlt században rF2 -ben tök szépen látszott...
És tudom autentik meg minden ,de néha kurvára idegesit már a repülő rajt ,jó lenne egy statik is !

-
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Ertem en, hogy jobb a DD, el is fogadom, de ott nem erzek semmi hianyt. Az szvsz akkor lesz cserelve, ha kimulik vmi benne.
De a pedalnal erzek gyengeseget, pont a trailbrakinget. Gyorsabban ejti le a fekerot, mint ahogy en szerintem a labammal ejtem, rgo midcorneren mintha alulkormanyzotta valna a vas.A szelvedo engem is zavar. Lehet uldozesi maniam van, de pont mindig a latomezombe kamikazezik be egy kurva bogar es zavarja az OCD-met.

Lac-coo: en a kuplungot hasznalom, rarugok egyet es visszafordulok. Nevezzuk ezt overridenak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Alap setup, TC 3-3-5 BB 48-52, 10 korre valo benya, mert 3 kor, mire bemelexik a gumi.
Asszem 14 ora volt es 24 fok korul.
Nemversenyzek veled, te Alien vagy, Ripley tuti kipecezne maganak
De mar erzem, mi volt eddig a problemam, totalisan elfelejtettem trailbrakelni, siman csak coastoltam kanyarokban.
Bar szvsz most sem jo meg a trailbrakem, valahogy ezzel a pedallal mar nem erzem annyira, kb 6 eves, lehet az elasztomer mar a veget jarja. -
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
LMU szerint a 100% a real life tempo.
Bar a hetvegeken ritkan van saturated aszfalt tokeletes idojarassal es azert a versenyzok is ovatosabbak, egy crash nem egy esc-et jelent es megint gyerunk a palyara
PS: a valosagban 1:40:469 volt a szuperpole ido.
Offtopic: raalltam az uj vezetesi stilusra es egy klick setup valtoztatassal a Mercel javultam 1 sec Monzan es 2-t Spaban.
Na akkor ezt a stilust kell tovabb gyurni.. -
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
"Tusi: én telefonon próbáltam nézni, és állandóan le akarta töltetni velem az alkalmazást."
Na igy mar ertem
Ferrarirol ugyanaz a velemenyunk, en meg idevennem a BMW-t is. Unalmas hang, kivul belul.
Azert adok igazat Neked TC vel kapcsolatban, mert lehet az 11-11-11 en is, ha nem futsz bele abba a tartomanyba, ahol aktivalnia kell magat. Ha ovatosan adsz gazt, annyit amennyit elbir a gumi, akkor nem lesz semmi hatasa. Csakugy mint ABS. Ha ott is treshold brakinggel az ember, akkor nem fog bekapcsolni az ABS, csak ha tullovi.
Amit viszont eszrevettem tegnap - kerem a megerositest - hogy a jatek abszolut nem ertekeli a gyors kanyaros vezetest. Nagyon szamit a slow in fast out.
Bahreinben van az a trukkos balos, egy gyors balosbol egy lassuba.
Na ott elneztem a brake pressure-t es kicsit melyre csusztam es szogletesebben kellett fordulnom, mint ahogy szoktam. De kb 3 tizedet nyertem egy - szerintem - rossz exittel.
Aztan ramentem erre a vezetesre, minden kanyart lassabban vettem, de csucsosan es nyertem a tizedeket...
Ez auto fuggo, vagy itt tenyleg igy kell vezetni?Ma meg tesztelgetek, de most VR ban tolom, igy nem vagyok olyan "gyors"..
-
<Lacy85>
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Az a vicc, hogy csak a Ferrari ilyen vezethetetlen fostalicska. Az orrmotorosokkal semmi baj, meg most mentem pár kört mekivel is. Beton stabilan átment azokon a kanyarokon, ahol a Ferrari már keresztbe állt. Kár, mert ACC-ben is a 296 GT3 a kedvencem. Itt megmarad azoknak, akik Dark Souls feelingre vágynak autós körökben.
-
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Ezzel en is igy vagyok. Feltettem az RF2-t is a kupas Porschek miatt es szvsz meg az LMU nincs ott, ahol az RF2, de lehet nem is volt cel.
Ott sokkal jobban erezni a FFB visszacsatolasat, erzekenyebbek az autok a kormany mozgasra, gazadasra es fekezesre, de vhogy megis jobban kontrollalhatok. Persze ezt a Porsche Cup-ra mondom, az se nem Gt3/LMPx vagy HCAR.
Az LMUban szvsz nagyon jok a FFB effektek, de pont azt nem erezni, amikor az auto hataron van es mar nem bir el tobbet. Most hogy ez a szijjas kormanyom miatt van es DD vel jobb lenne, azt nemtudom, de vhogy ez nekem nem jon at.
A hirtelen, semmibol jovo megforgasok engem is zavarnak. Nem vagyok alien, de konzisztenciaban top tier vagyok, megyek 30 kort 3 tizedes elteresekkel. De ahogy irtak, a semmibol jon egy porges csak ugy, pedig mindent ugyanugy csinalok. Es persze, hogy a porges, akarmilyen lassan es alattomosan is jott, mindig 180 fokos porgest eredmenyez, amibol nagyon nehez vissza forgatni az autot, mert a TC fog, de amint iranyba allitottam, persze hogy eleg egy kis gazfroccs es mar fordulsz is vissza 180 fokba
Ezt mar az AC ben is gyuloltem sajnos atvette ez a csapat is.Mindezek ellenere a legjobb szimnek tartom, aprobb technikai hibakkal es apro koncepcios hibakkal.
-
Lac-coo
őstag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Ilyesmire gondolsz? Mindnet nem lehet megfogni,( az az AC EVO lesz....) de valóságban sem lehet mindent megfogni....A slick gumi ilyen, hirtelen adja fel ... Nem igen vállaják be még szimulátor készítők sem...Itt is jücskán könnytettek rajta, tették lassan elengedőre megjelenés óta ...
vibrálás: szétszedi az autót egy kockás gumi... emlékszem régebben valamely F1 futamon panaszkodott a pilóta, hogy nem tudja elolvasni a táblákat annyira rázkodik az autó m nem lát élesen ...
-
Lac-coo
őstag
válasz
RobbyJr
üzenetére
szerintem nincs tultolva. Főleg mert nem effekt, mint mindnehol máshol ... Ha lassan mész szemmel láthatóan döccen egyet az autó ha odaér.. .ez fajta hotspot szimuláció volt a legnagyobb ficsör annak idején mikor kijött az RF2 ...
És de,egy elfékezés simán lekockázza... Igaziból is .
ez a valódi autó vs FFB ez meghülyeség... Igazi autón nincs ffb ... Az ffb nem arra való, hogy utánozza akormány egy igazi autó kormányán érzetteket. Nagyon hisztis lenne mindneki, ha sok autónál csak egy sima gyenge spring effekt lenne az ffb ...
-
YxVs
senior tag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Nem hinném, pl. Monzán, amikor jövök ki a boxból, már a célegyenes végi sikán után már kezd is rázni. 1 fékezéstől nem kellene kockásra kopnia a guminak, még ha hideg is. Vagy az van, hogy ez az effekt akkor túl van tolva. De mintha azt vettem volna észre, hogy pár napja még nem rázott ennyire, amikor elkezdtem vele menni. Lehet, hogy resetelni kellene az ffb beállításokat?
Nagyon kellemetlen így menni hosszú egyenesekben, mint Monza, Le Mans...
Az is igaz, hogy mondjuk mostanában már az ABS assist-ot alacsonyra vettem, és ezzel az elfékezéseim száma is nőtt, vagyis jobban kopik a gumi. -
-
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Most utana neztem es tenyleg 15% koruli. De akkor sem adnek ki plusz 400 dodot 15%ert plane ugy, hogy amugy semmi bajom a 7900xt vel, minden fut rajta rendesen es ez is ment korabban. Szvsz ujra telepitem, ez nem egy stalker 2 a maga 180 gb-jevel

5090-t elfogadnam, ha ingyen adnak es adanank egy poroltot is melle, bar azt en is beszereznem, ha csak ezen mulna.

En kivaraom a 6080-at. Ha lesz egyaltalan es nem csak AI ra gyur az NV. -
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Az 5070TI kb 10%al gyorsabb, mint a 7900xt es kevesebb VRAMja van. Csere eseten kb a duplajat kene rafizetnem azeladasi arnak. Ez szvsz nem jo biznisz.
Biztos a jatekkal lesz valami, mert eddig vajpuhan ment, semmi stutter nem volt, csak az update ota. Lehet ujra kene huzni az egeszet. -
-
mmdms
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Sztem ez alaplap sajátosság lehet. Az előző am4-es lapomon is csak 2-esbe ment a csl dd, de akármelyikbe dughattam jó volt, ezen mindegyik csatiba múkodik, de ha másik csatiba átdugom új eszközként jelenik meg és akkor minden gombkiosztást állíthatok újra a játékokban. Egy fm2-es rendszerem volt legelőször, ott mindig mindenhol ment és csatitól függetlenül felismerte az eszközt.
-
Lac-coo
őstag
válasz
RobbyJr
üzenetére
De , az a Moza sara. Megy , csak valamiért írtózatosan késik minden.. Valami egyzerű programozási hiba ...
Simhubot nem nézte mmostnaában, de tudtommal nem megy ... Moza saját editorokat használ...
no meg LMU-t se kell félteni, nagyjából totál leszarják, hogy normális telemetriát küldjön ki a játék ....
-
Lac-coo
őstag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Hát ha rendbe rakják, hogy ne laggoljon ha a konkrét fodulatszámot írom be akkor meg lehet. Plusz írtam doscorndon, hogy rakják be a tizedes lehetőséget ,hátha, általában nagyon figyelnek mit kérnek az emberek ...
Bár most egy picit itt -ott csúszik nagyon lassan gyorsítva látszik csak ,kutyát nem érdekli. színek animációk rendben vannak ... -
Lac-coo
őstag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Én is most végeztem Moza KS hez a GT3 autókkal..
Némelyik nem volt egyszerű, több réteg rpm effekt kellett rá...
Sajnos a fordulatszám beiras nem jó, mert laggol tőle a kormány( talán javítják majd....) %-ban meg nálam sincs tizedes érték, néhol nem egyezik halál pontosan.... -
macy
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
A kormányos topikban írtam, hogy nem működik nálam a leragasztós trükk, erre írtad, hogy hanyagolnád a ragasztgatást, vegyek inkább egy Maglink-et. A többiek meg kiderítették, hogy nem kell, mert egyszerűbben is működik usb-s kormányként a Neo. És így működik a Simhub is frankón.
-
Lac-coo
őstag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Moza 12 +KS
Moza szoftverben pontosan meg tudok adni RPM számot neki ... Csak ki kellene lesni mikor kapcso lbe a játékban. Néha úgy sem pontos ,mert nem egyezik lede kszáma. De msot van ami nem is megy el a full villogásig... Plusz a gombok fényeit is be kellene lőni ...Majd egyszer ha kedvem lesz
-
Lac-coo
őstag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Ami nekem egyedüli bajom volt F1 -e l,hogy túl könynen átment kerékvetőkön, hurkákon ... Más minden rendben volt ,és ugye egyedüli F1 játék amiben F1 lebonoyolítás is van ,Én imadom ,bár mostanában nem mentem vele, sok 100 -os versenyt toltam .Tömény racing sim, még ha fizikában nem is HC sim ,amit sose mondtam,. hogy az. Mindensetre ACC után nem igen tudnak körbemenni vele az emberek , eldobja magát még 4-esben is

AC Rally tetszik, de ott is érzem ,.hogy irreális a tapadás föleg murván, meg ultragagyi a fék ...De az nagyon alfa,, szerintem rendberakják ...
szóval nekem ugyan az az F1 mint nekte kralisoknak a WRC volt... Nem a legjobb de F1 ben alegjobb, és nem árkád , élvezhető ...
-
Lac-coo
őstag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Prifikat, e sproltokat sose nézz... 50 000 ből egy tudja úgy vezetni ahogy ők. Gyak lehetetlen, ... Hidd el kiporóbálndád nagyon bejönne... .Remek! Simnek nem sim ,árkádtól messze van ... WRC akkor mi ,az jó volt?
Az nekem 5perc után kuka lett ultragagyi ... Jövöre nem lesz, dlc lesz a 26 -os szezon, mondju keddig is az volt. Utána meg új játék lesz ,lehet hogy a megvásárolt Pcars cuccot fejlesztik tovább....
-
bence1885
aktív tag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Ezt én is néztem. Vajon mi ez a Sound effects? Nekem is 256on van. 9900Km van. Lejjebb venném én is ha valóban van haszna, de nem tudom mennyit befolyásolhat valójában. Jó lenne feljebb venni a látható autók számát 10ről 20ra. Lehez ez csak proci váltás után lesz reális.
-
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Okay es az milyen lehet?

En nem vagyok az a tipus, aki azt hiszi, hogy egy profi setuppal masodperceket javul, de az ilyen problemakat lehet orvosolni egy korrekt beallitassal. Probalom forceolni a gumikat, ha nem kapnak terhelest, persze nem melexenek, de akarmit csinalok, nemtudom az op windowba hozni oket.
Ugyanez Qatarban, pedig ott vannak gyors, sodros kanyarok, de egyszeruen nem megy 65 fok fole... -
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Fektavok megvannak, de a turn int mindig szemmel lottem be eddig. Ilyenor a kanyar elott mar a fektavon az apexet nezem. Na itt ez nem megy. Ha elore tolom az ulest, akkor latok mindent is, de ugy meg nem authentikus. Szeretem latni a kormanyt, ad egy plussz feelinget a gamehez nekem.
-
kzolee216
senior tag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Köszönöm a segítséget, közben meglett szerintem, mert ma reggel toltam 3 versenyt, amiből 2 különböző pálya és nem tapasztaltam a problémát.
1. jött valami frissítés, nem figyeltem.
2. kikapcsoltam a GameInput Service-et. Valamelyik formon olvastam, hátha ez volt, most már így is marad akkor.
Beállításaimhoz nem nyúltam, azok mind maradtak a fentiek.
-
kzolee216
senior tag
-
kzolee216
senior tag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Nem/, más minden szuperül fut.
Nekem így van a beállításom:
Res:7680x1440
Refres rate: 170
Vsync: off
FSAA: MSAA4x
Multiview: On---
Circuit: High
Texture: High
Player: Ultra
Opp: High
Texture filter: x16
Spec: Off
Shadow: High
Shadow blur: Opt
Soft Particles: Low
Többi pedig medium.
A látható kocsik száma pedig 20. -
Laby
őstag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Mások évente vesznek új kiadást CoD-ból meg többi játékból, az nem előfizetéses, mégis közel ugyan azt az összeget az új kiadásra elköltik évente...szóval ez is nézőpont kérdése.
Hát igen, itt elég azt az 1 kocsit megvenni amivel menni akarsz, nem kell hogy az összes meglegyen. Ízlés kérdése, hogy ki mire gerjed. 200k-ból brutál fullos content profilt raknál össze, de kevesebből is és ugye nem muszáj mindent egybe, szóval évek alatt elég felépíteni a profilod.
Minden hétvégén vannak special eventek, rohadt jó endurance mókák vannak...stb. Szóval azért kapsz a pénzedért cserébe sok mindent, mégha valóban nem egy olcsó dolog, főleg magyar pénztárcával nem. -
válasz
RobbyJr
üzenetére
Én azt javaslom ,hogy akkor ruházz be iRacing-be ha komolyan akarsz szimezni, ha elég csak egy hébe-hóba egy-egy koca futam LMU-ban akkor ne iRacingezz, én pl amikor elkezdtem szimezni akkor még a GTR2 ment, aztán jött a Forza sorozat konzolon, utána R3E majd AC és onnan léptem be 2015-ben iR-be, nem bántam meg, és valóban ott is vannak balesetek de viszont van lehetőséged reportolni amit át is néznek illetve még fel is lebbezhetsz amit szintén néznek.
A teljes csomagot tekintve az iR messze jobb a többitől, pl én bass shakerrel megyek, VR-ban amikor rezeg a segged a kerékvetőkön meg a többin az hatalmas immerziót ad, és pl az iR-ben nativan benne van a shaker támogatás is, nativ OpenXR és megannyi dolog ami miatt kiemelkedik a többitől, drága? igen, de a jót megkell fizetni, pl eddig Samsungos voltam teló téren, de kihánytak egy olyan updatet ami miatt nem tudtam kinyitni a telefonom, beakadt stb, pedig 180K-s teló volt, vettem egy iphone 16-ot és akkor jöttem rá, hogy mennyivel jobb mint a samsung, ilyen az iR-is, szóval ha valóban komolyan érdekel a szim, mármint szereted napi rendszerességgel űzni és nem pedig csak hébe hóba akkor mindenképp az iR-t ajánlom.
Itt megnézheted pontosan mik a tartalmak
-
Laby
őstag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Ezt csak az LMU hit gyülisek állítják, mármint hogy 500 ezreket kellene elkölteni rá. Mármint nyilván nem olcsó, de amikor embereknek van 500 ezrük-1 milliójuk kormány szettre, monitorra, cockpitre és egyéb kiegészítőkre, akkor bele kellene hogy férjen (akár szép apránként megvéve) 100-150 ezer is amivel már elég fullos tartalmas profilt lehet összerakni iRacingban, de legyen 200k és akkor már tényleg kifulloztad a lényegi tartalmakat. Cserébe kapsz egy rakás pályát, rallycrosst, indycart, nascart, open wheelt, zárt kasztnit, imsa-t...gyakorlatilag bármit amihez kedved van.
Olyan tartalom mennyiséget, minőséget kapsz amit más nem ad. Persze vannak hibái és számomra is idegesítő már-már irritáló dolgok, de ugyan úgy van minden szimulátornak hibája. Számomra pálya, autók, FIZIKA (!) terén magasan verhetetlen (tehát ami igazán számít), egyik szimulátor sem ad közel sem ennyit.
Azért kevés olyan iRacing hater van, aki rakott bele időt, tartalmat és mégis kiábrándult, mint András12345
(+Lacooo de őt azért nem szeretném idevenni. András véleményét totálisan elfogadom, vannak olyan igazságok benne amivel egyetértek, de azért a teljes képet nézve más állásponton vagyunk, de ez szubjektív ugye.
)Arról nem is beszélve, hogy milyen szintű versenyzőkkel tudsz közösen versenyezni (főleg te, aki ha ráfeküdne a játékra biztos elég komoly iRatingra tudnál felmenni)...a valódi versenyzők ~90-95%-ban tuti iRacingba nyomulnak.
-
válasz
RobbyJr
üzenetére
A hardverigény az beállítás függő, ha leveszed a 3D füvet meg fát akkor dupláztál illetve a jobb grafikus motor DX12-t és jobb teljesítményt is magával hoz, nem csak a grafikai fejlődés lesz a legnagyobb attrakció hanem a teljesítmény növekedés, de ezek levannak írva a fejlesztői naplókban
-
válasz
RobbyJr
üzenetére
Én 10 éve kezdtem az iRacinget, valóban sokba kerül visszont minőségi kontentek jönnek és van mindenféle verseny, ha jó vagy akkor pénzt is tudsz kivenni belőle.
Nekem megvan a Road és Formula tartalom kb 90%-a, az évek alatt szépen lassan megvettem mindig ami tetszett, és habár ott is vannak balesetek de ilyen ami az LMU-ban van ott nincs, és lehet szidni az iR-t de nem véletlen van esténként 20K player online benne.
-
válasz
RobbyJr
üzenetére
Most az elejébe qualiztam, épp a 3. at támadtam a maggots nál amikor az előttem lévő zho wong hulladék annyira sietett, hogy az lmp3-at telibe verte aki épp a hármas kanyarban volt, emiatt az előttem lévő megforgott, kimentem jobbra, már azt hittem, hogy oké de akkorát forgott, hogy oldalba vert és kitört a kekerem, a gyökér meg tovább megy, annyira siet, hogy simán leturja az lmp3 at, hányinger.
-
válasz
RobbyJr
üzenetére
Vasárnap reggel S1 DR és G2 SR-ben voltam, most még mindig G2 SR de már B3 DR, most volt egy rating update ugye mert a playerek 80%-a B3-ban volt, nem merek elölről indulni mert ott is szétcsapnak, pedig 1.45-öt eleje időt megyek LMP2-vel Silverstone-ban, az elég simán az elejéhez
-
válasz
RobbyJr
üzenetére
Nem kap, hiába megy a report, szinte egész hétvégén ezzel mentem és nem tudtam felmutatni egy 8-9 versenyből egyet sem ami tiszta lett volna, nem normális, hogy nem merek előzni mert fosok, hogy akkor meg hátulról jön nekem a kövi kanyarban, meg azok az emberek akik így versenyeznek szerintük az a védekezés ,hogy ha nézik csata közben a radart és érdemi ív levédés vagy előre gondolkodás helyett csak amikor oda érnél akkor elém rántja a kocsit, átváltok a másik oldalra akkor meg oda rántja, ezek az emberek vagy sérültek szellemileg vagy nem tudják, hogy mi a versenyzés élvezete.
-
Géjza
őstag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Tapasztalatom szerint nem nézik. Legalábbis biztosan nem az összeset. A saját riportjaim alapján és mások tapasztalatai alapján elenyésző részét nézheik csak meg a riportoknak (részemről nulla bünti, visszajelzés lett az óvásaim után), mondjanak bármit is discordon.
Így, hogy zéró visszajelzésed van, hogy mi lett az óvásod eredménye, megnézték-e egyáltalán, kapott-e büntit és mit, így full vakon vagy. Remélem javítanak majd ezen, lenne mit.
-
Géjza
őstag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Az tiszta, hogy bárki reportolhat. Azt nem tudom, hogy konzekvensen, követezetesen, minden reportot megnéznek és minden érintett mindig megkapja a megfelelő büntijét. Ez korábban nem működött. Én is riportoltam korábban párat, de mintha be sem küldtem volna, soha semmi nem történt.
Ha maguknak ez nem megy, akkor akár össze is foghatnának LFM-mel. Ott pikk-pakk kitakarítják a nem odavaló egyedeket.
-
-
válasz
RobbyJr
üzenetére
Az a baj, hogy VR-ban megyek és még ezen a több mint egy órás versenyen is a vége felé már picit izzadt a fejemen a VR, nekem ez a max 30-40 perces futamok elegek, amúgy most itt is egy split volt, G2 sr már megvan, lassan G3 de tegnap este meglett az S1 DR de azt ma ezen a futamon buktam is.
Nagyon szeretem a szimezést, és amikor látom, hogy gyorsabb akkor általában elengedem de ezek az első körös hősködések hideg gumin amivel tönkre teszik mások versenyét ezzel kivagyok, pl tegnap a gyerek első kör első kanyarban fékezés nélkül teli gázzal jött belém, ma mentek is a reportok, ahogy látom annyit fejlődött a rendszer, hogy megjegyzi a kontaktot és tudsz rá hivatkozni.
-
válasz
RobbyJr
üzenetére
Most mentem egy 60 perces Goldos versenyt, silverstone-ban, itt valóban nem olyan hülyék viszont ugyanolyan agresszívak, előzni úgy előz meg ,hogy megtámaszkodik bennem ő lassul egy picit én meg megyek ki a pályáról, lökdösi egymást mindenki, nagyon kevés embert látok aki fairplay szerint közlekedik, szomorú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt az 1.6 secet elvitte a cica
)