Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2
őstag
Kipróbáltam a toolkit nélkül vr-ban. A grafika életlenségét leszámítva tetszik, bár talán kicsit könnyű vezetni. Egyértelműen jobban fut a grafika, de életlen ultra textura-val, és most itt jön az érdekes rész. Gondoltam leveszem medium-ra, és szerintem élesebb lett. Ránéznétek vr-ban, hogy ti is észre veszitek e.
-
bence1885
aktív tag
Haza érek megnézem én is milyen driverrel fut de mostanában fél éve szerintem nem piszkáltam a drivert.
Ahogy Lacoo mondja, feszesebbnek érzem és erősebbnek is, azt hiszem egy nagyon picit 2 szazalekot lejjebb is csavartam. -
Lac-coo
őstag
Nekem is Mozaval kb olyan amilyen volt..... Taléán egy picit feszesebb....
-
mmdms
addikt
Evvel az ápdéttel tök fura lett a ffb. Elgyengült lagymatag az egész, nekem ez így annyira nem jön be.
-
bence1885
aktív tag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Ezt én is néztem. Vajon mi ez a Sound effects? Nekem is 256on van. 9900Km van. Lejjebb venném én is ha valóban van haszna, de nem tudom mennyit befolyásolhat valójában. Jó lenne feljebb venni a látható autók számát 10ről 20ra. Lehez ez csak proci váltás után lesz reális.
-
bence1885
aktív tag
Szerintem jobb lett ez a GT3 fizika. Valóságosabb lehet véleményem szerint. Nekem magyon bejön. Nagyobb tapadás van, nehezebbnek érződik az autó, nyúlósabb az egész. Nem azt érzem, hogy egy papír autót vezetek műanyag kekeken. Most ezt nagyon élem. Megbocsátóbbak az autók viszont, ha túlerölteti az ember még mindig bőven el lehet dobni. LMP3, új Paul Ricard nagyon tuti. Minden fillért megér ez a game. Egyre jobb irányban halad és halad az egész.
-
macy
addikt
Én vagyok vak vagy itt nincs menet közben FFB állítási lehetőség?
-
Ratrak
aktív tag
Fura ez az új gumifizika. Először tök sínautónak éreztem tőle a GT3-akat, amiket próbáltam. De aztán később kiderült, hogy most is ugyanúgy el tudom reptetni őket, mint korábban, csak máskor, és mást érezni a kicsúszás előtt...

Viszont, amit nem tudok nem észrevenni, hogy mennyivel jobb azóta a sima "darálóban" versenyezni (fixed setup daily), Portimaoban valami elképesztő, milyen jó versenyeket mentem az új gumifizikával...
Korábban úgy nézett ki a dolog, hogy próbáltam kimaradni a zúzdákból, és ha sikerült, akkor annak függvényében lett jobb vagy rosszabb a végeredmény, hogy hányan estek ki előttem, mert amúgy csak mentem körbe-körbe, különösebb események nélkül. Ha meg lezúztam magam, vagy mások tették meg, akkor nyilván ugyanez, csak hátrébb végezve.Az új fizika óta meg... 4-ből 4 versenyt gyakorlatilag végig csatázva valaki(k)el, egymást előzgetve toltam végig, olyan fun volt, mint még sosem korábban. Sokkal kevesebb első körös pusztulatot is láttam (volt, nyilván, de úgy tűnt, hogy kevesebb autót érint a dolog). Persze, lehet, hogy csak pont így volt szerencsém a random emberekkel, de valahogy hajlok arra, hogy ehhez a változáshoz az új fizikának is van köze. Egyelőre, számomra, sokkal jobb lett tőle a játék.
Aztán majd meglátjuk hosszabb távon, nyilván. -
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
Ferrari GT-t próbáltam ,bár hosszanti irányban érezhetően jobban tapad, megfelelős fickosra állítv a TC-ket, és jól terhelve kanyarban azt egész jó vezetni. Porschet próbáltam még az nekem nagyon szar volt .....
-
kzolee216
senior tag
Nekem meg frissítés óta olyan mintha magas lenne a latency, a szélső monitorokon 120fps mellett lehet látni, hogy nem folyamatos a kép... Csak online ilyen...
-
zsalesz
aktív tag
A frissítés óta és az új DLC-vel érkező Paul Richárd pályán többször is elmegy a hang. Ez másnál is előfordul? Mindegy, hogy practice, quali vagy verseny bármikor előjön. Nem sok 1-2 másodperc de nagyon zavaró.
-
tusi_
addikt
-
zsozsa74
őstag
Mentem pár karikát az LMP3-akkal. Most nagyon kezes bárányokká szelídültek. Csak 1-es és 2-es TC-vel tudtam őket annyira abuzálni, hogy el is dobjam. Ehh.. Nem a kedvenceim. Túl tapadósak és ahhoz képest túl lassúak (jó, tudom, a 250 azért nem olyan lassú, de valahogy az érzet), szóval összességében nekem elég unalmas egy osztály. Viszont biztos, hogy jókat lehet velül online csatázni, ugyanazon okból, amiért most a GT3-akkal is.
-
kzolee216
senior tag
Nekem lehet végül rendbejött a dolog, ami kicsit bosszantó... Redditen olvastam, hogy valaki átdugta 2.0-ás USB portba a bázist, majd megoldódott a problémája. Na mondom akkor legyen.... És tényleg. Valszeg valami olyasmit programoztak a srácok, amit a 3.0-ás port kiküldött ugyan, de a bázisnak az sok volt, mert más játéknál ilyen problémám nem volt. Még szerencse, hogy az alaplapomon volt 1 darab ilyen port...

-
tusi_
addikt
Mentem Fujiban AMG vel es Ligier P3 al.
A GT3 tenyleg joval konnyebb lett, de meg igy sem ACC szeru szappan auto. 2-3 ra allitott TC kel sem lehet nagyon kkhozni a sodrabol, talan kicsit tul megbocsajto.
P3. SOKKAL elvezetesebb lett, de ugyanugy megmaradt ideges kocsinak, ha nem jol kezelik. Most is porogtem, de direktben, kiprobalva a hatrokat. Most is hirtelen tor ki, de szinte provokalni kell es jobban erezni azt a hatart, ahol mar tul sokat kerunk a kocsitol.
Nekem nagyon tetszik.Mas: valtoztattak az FOV-n is? Most sokkal jobban latok ki a kocsibol es nem valtoztattam semmit a patch ota.
-
tusi_
addikt
[link]
Verpistiknek, akik korcsolyaval akarnak korbemenni egy aszfalt palyan.
-
v2
őstag
válasz
kzolee216
üzenetére
Egy csomó vr használó sem tudja használni az openxr miatt. Csak akkor megy ha törlöm a toolkit-et, de akkor az openxr sem megy. Viszont ezt az összes többi szim használja ami a gépemen van. Majd talán a Januári javításban jó lesz. Vissza perelném a pénzem ha tudnám,....... És most itt volt egy cirkálmányos káromkodás
-
kzolee216
senior tag
Azért kemény, hogy kifizettem a 10 euro-t a DLC-re, erre a játék játszhatatlan nálam és sok Simagic felhasználónál. A probléma annyi, hogy a fejlesztők azt se tudják mi lehet a probléma. Nyilván a felhasználónál rossz minden, mert egy két felhasználónál jól megy, többnél meg nem.
-
Ratrak
aktív tag
A "könnyebb" nem feltétlenül = rosszabb! Rallyban ugye az RBR-től van mindenki hasraesve, aztán ami videókat láttam olyan emberekkel, akik vezettek is valódi rally autót (oktatnak bennük), kihozták, hogy értik, hogy miért szeretik a szimesek, de úgyamúgy please note, hogy túl nehéz, a valóságban könnyebb... kb mint az EA WRC-ben.... amit meg a vérszimesek szarrá oltanak, hogy arcade fos. Na, akkor mivan?
Én úgy vagyok vele, hogy a lehető legjobb realitásra való törekvésen túl az "abuzálhatóság" a döntő: ha olyan fizikát írnak alá, ami normál körülmények közt elég jól követi a valóságot, de ha szélsőségesen valótlan setupot rak rá valaki, akkor sokkal jobban tud menni, az gáz. Én ettől is félek egy picit, de majd kiderül nyilván. Én, mivel szeretem a nehezen vezethető autókat, ezért többnyire brutális analóg régi RWD vasakkal tolom rallyban, nem pedig rommá elektronikázott modern pályaautókkal aszfalton
De kiszámíthatóság, és "hihető" viselkedés azért az elvárás ott is számomra. Öljön meg, ha hülye vagyok, de csak akkor. Mindegy is, ma reggel mentem egy fixed setup race-t Portimao-ban GT3-al. Sokkal könnyebb volt vezetni, mint korábban. De sokkal élvezetesebb is volt a verseny, mert nem csúszott ki annyi ember, senki nem robbant bele senkibe (akit láttam volna), viszont k.va jó csaták mentek előttem is, mögöttem is, meg velem is. Az össz-élmény ezerszer jobb volt, mint eddig bármikor - persze, lehet, hogy csak mákom volt az emberekkel. Meglátjuk majd.
-
tusi_
addikt
válasz
Lac-coo
üzenetére
Ahogy a velemenyeket neztem youubeon, abbol az jott le, hogy a nagy "szimracereket" kerdeztek meg, vagy hallgattak meg, mi az o velemenyuk es ezek alapjan valtoztatnak a jatekon.
Nem a verpistiket akartak feljebb hozni a griden, hanem egy "mindenki" illetve a tobbseg altal jonak itelt fizikat implementalni.Meg nem neztem GT3-at, se LM(D)H-t, csak a LMP3-at es az nekem jobb lett. Amugy erre gondoltam a furcsa kitoresekkel.
Persze a srac neha tul sok kerekvetot vesz, vagy gyorsan megy be, de neha tenyleg az van, hogy a semmibol, elojel nelkul - gumi hang pl - jon egy spin, amit lehetelen megfogni.
-
tusi_
addikt
-
Lac-coo
őstag
Én 0 Tc cuttal menetem mindig is , most szinte lehetetlen megforgatni a kerekeket.... meg hidegen is simán padlóra kigyordon azt jól van. Nagyon messze jutottak ezzel a javítással a szuper RF2 fizikától. A csupa élet autó egy buta tömb lett
... -
tusi_
addikt
válasz
zsozsa74
üzenetére
Nagyon keveset mentem AMG-vel, igy sokat nem tudok rola mondani, de mindjart kiprobalom.
LMP3. Nekem mindig is ez volt kedvenc kategoriam, mert nem olyan durva aero-s, nem annyira bivaly eros, es nem annyira profi, mint akar egy P2, plane P1/HCAR.De egyszeruen vezethetetlen, elvezhetetlen volt. Portimaoban van egy kanyar, ami visszafordito, kb a palya vege fele, aztan jon a celegyenes rafordito. Na ott siman kiforgott alolam az auto szinte mindig, pedig nem mentem gyorsan, nem csinaltam hiretelen kormany mozdulatot, semmi.. Es nem lehetett megfogni sem, barmit csinaltam. Volt, hogy egy gyors kanyarban, mint pl puhon gazadasra elforgott az auto segge. Szaraz palya, nem tulgumizott, de akkor is. Ez egy downforce car!!
En ertem, hogy nem akarnak arcadet csinalni belole, de a szimolator nem azt jelenti, hogy vezetehetelnek az autok. -
zsozsa74
őstag
Na pont ezt akartam írni a GT3 kapcsán, hogy valami arany középút elég lett volna, most egy kicsit talán túl sok. Bár mivel nem vezettem soha ilyet élőben, nem igazán tudhatom és hát a GT3-ak ugye fizetős versenyzőknek is vannak, bolondbiztosnak kell lenniük. Csak most az előző verzióhoz képest tűnik homlok egyenest másnak.
Holnap megnézem az LMP3-at. Nem sokat mentem vele korábban, de tudom miről beszélsz, ezért is hagytam őket akkor a francba, hogy majd csinálnak vele valamit.
-
tusi_
addikt
válasz
zsozsa74
üzenetére
En meg csk az LMP3-t probaltam, de ott eltuntettek azt a nevetseges instabilitast, ami eddig volt. Egyenesbe szedett kormannyal is kepes volt megforogni az auto MINIMALIS gazadasra. Raadasul megfoghatatlan porges volt, nagyon bosszanto.
Portimaoban az elso jobbos eddig nagyon nehezen beveheto volt, most szinte padlon atlehet menni rajta.
Kicsit tullottek a celon, de majd kipachelik. Egy arany kozeput jo lenne. Amugy igy masodperceket javultam, mar nem fosok gazt adni exiten, ott szinte mindig forogtam lmp3-al.GT3-at nem sokat vezettem, nincs osszehasonlitasi alapom.
Szerk: a hideg gumikon is finomitottak. Eddig nem lehetett elfordulni az elso kanyarban Bahreinben vagy Fujiban. -
zsozsa74
őstag
válasz
Lac-coo
üzenetére
Eskü másnak érzem és ezzel mentem a legtöbbet eddig a játékban. Arra lettem figyelmes, hogy kanyarkijáraton tolom neki ezerrel, nem kezd el pörögni, megnéztem a TC-t, megesküdtem volna, hogy 8-ason van, de ráadásul csak 5-ösön volt. Szóval akkor nem tudom, de nekem másnak tűnik...
Mondjuk csak Paul Ricardon próbáltam. Eselteg más lenne a pálya felülete, a tapadási viszonyok és a GT3 is azért ragad oda, mint a szurok?
-
zsozsa74
őstag
Jah GT3-ak elég fos unalmasak lettek, kicsit túltolták, de a gumikon kívül is valahogy nekem problémásak. Fékezni sem olyan jó velük, meg kanyarodni sem, szóval egyszerűen a fun-t kiölték belőlük.
Ellenben! Az LMP2! Érzésre ott is változtattak, de csak egy nagyon picit! Csak annyit, hogy végre nincs az a nonszensz faszság, hogy 8-as TC-n is képesek a legkisebb gázadásra az ilyen aero szörnyek simán eldobni magukat. Vigyázni persze kell velük, Paul Ricardon a kerékvetők szépen meg tudják pörgetni őket, de már nincs az a tojásokon lépkedős érzet, ami nekem azóta nem jött be, hogy megvettem a szimet. Most már lehet taposni viszonylag bátran kanyar kijáraton is nekik. Szóval itt meg odabasz a vezetési élmény szerintem!
A hypereket még nem próbáltam, meg LMP3-at, de így nekem bejövős az update, mindig is az LMP2 volt a kedvencem.
-
Lac-coo
őstag
Hát nem mondhatni hogy nem szerettem az LMU-t ,de megint oda jutok, hogy warezolnom kel lvalami régebb iverziót... ez rakás fos. tököm tele van már hogy sok falábú mindenhol kisírja a buta árkád fizikát....
-
Joshi
titán
Nekem még a régi "fapados" TM T300 kormányom van TLC-m pedállal, de akkor én örülhetek? Utoljára jó néhány hete próbáltam, de nekem nem volt semmi gondom. Az biztos, hogy én a koca felhasználásomhoz nem veszek méregdrága DD kormányokat. Persze jó lenne meg minden, de azt a pénzt inkább eliszom. Szerencsére nem drogozok és nem dohányzom, szóval ez utóbbiak nem opciók.

-
kzolee216
senior tag
Nektek jol mukodik minden? Esetleg valaki Simagic bazissal tolja? Nekem a gombokkal es a valtassal vannakproblemaim , nem minden esetben erzekeli (csak itt). Ha esetleg lenne valakinek otlete, megoldasa, akkor az tok jo lenne. Ismet egy jo update...
-
Lac-coo
őstag
Hát így elsőre nekem nagyon nem jön be az új GT3 gumi.... Unalmas, mindig tapadó ACC árkád stílus.... Kár érte .
-
Teljesen normálisak, mivel a futamokon megjelentek a csalók így kénytelenek lépni, jól teszik, alkalmazkodni kell, inkább ez mint, hogy szétbasszák a hulladékok a versenyed, a textúra streaming meg szintén egy okos dolog, VR-ban persze tud hátrány lenni de akkor ki kell kapcsolni és meg is vagy
-
v2
őstag
Ez az 1.2 egy vicc, openxr-ben nem engedi az indítást és ronda szar lett Ezek se jobbak mint Ian bell
-
Az iRacing hány tizen éve alkalmaz ehhez hasonló rendszert és működik? Ott sem nézik ki a hibás, részese voltál egy incidensnek és ezért kapsz x büntit, ez arra ösztönzi majd az embereket, hogy kerüljék el a baleseteket, aki meg folytonos wrecker az megy a levesbe, nem látom mi itt a probléma, legalább próbálnak tenni valamit, én támogatok minden ilyen lépést.
-
zsozsa74
őstag
A csalókat mindenhonnan igyekeznek kitiltani. Ez benne szokott lenni az EULA-ban. Na most, aki egy autós szimben folyamatosan ütközik, azaz így akar előrébb kerülni, azt hiszem, hívható csalásnak. Amúgy gondolom, nem az online-ból tiltják ki, hanem a ranked versenyekről. Azonkívül ott online-ozik, ahol akar, meg tud.
Nem fogják azt vizsgálni, hogy ki a hibás. Ha neked pár ütközésed van, normál játékos vagy. Ha 30, akkor meg egy szándékos törő-zúzó. Mondjuk. Asszem iRacingben is valami hasonló metódus működik.
-
v2
őstag
válasz
pRoject22
üzenetére
A jelvény rendszer érdekes lesz. Honnan fogják tudni ki a hibás? Amikor valami balfasz ész nélkül jön vissza a pályára pont eléd, te meg tele vered és ezt szándékos bele menésnek értékeli a rendszer. Vagy amikor indokolatlanul korán fékez te meg hátulról kibszod. Na az mi? Arról nem beszélve, hogy ki van fizetve a játék teljes tartalomra. Hogyan tiltanak bár kit is? Vissza fizetik az online árát?
-
Ratrak
aktív tag
V1.2, Dec. 9 updates: [link]
(Szabad fordításban):
- ELMS Pack 2: Paul Ricard, LMP3 autó: Ginetta G61LTP325 Evo
- Real Road: racing line kicsit szélesebb lesz, általános re-balanszolás, vizes aszfalton kevésbé fog tapadni, igyekeznek közelebb hozni a valósághoz. Emellett a gumizódás változása is nagyobb lesz a versenyek során (gondolom nagyobb lesz a különbség a verseny eleji és végi állapot közt)
- Felni-melegedés: A tyre model hiányzó része volt. Így konzisztensebb lesz a melegedés. Hypercarok kivételével megkapja mindenki, ők majd januárban.
- Texture streaming: gyengébb géppel rendelkezőknek főleg, de magasabb FPS-t és frame rate stabilitást is várnak tőle.
- Badge-ek: Az utsó 10 versenyed alapján kapsz majd ilyet: Rookie, Probation, Warning, Good Driver, Trusted Driver. Utóbbi kettőnél spéci emberek kaphatnak Real Driver-t vagy Content Creator-t is. Ugyanazok az inputjai, mint a SR-nek, de más módon és picit mást mér. Ha a Warning-on túl sokat koccansz, autoban jön, utána Probation-re jössz majd vissza. Nem annyira tiszta, hogy KONKRÉTAN miben különbözik ez az SR-től, de majd kiderül. Kísérleteznek azzal is, hogy akár ez alapján is szelektáljanak a versenyzők közül, előbb ezt vennék figyelembe, aztán a DR-t. És lehet, hogy jönnek még más badge-ek is később.
- LiveSteward: a kimondott szándékos baleset-okozókat tervezik elkapni ezzel. Nem mondja, de jó eséllyel vmi AI cucc lesz, mert most még trainelik...
Később több jogosultsággal akarják felruházni (gondolom/remélem, ha már kiderül, hogy többnyire jól csinálja amit kell)
- Anti cheat: Easy Anti Cheat-et fognak használni. A legnépszerűbb pluginekkel tesztelték már, de ha van valamid, amit használni akarsz, de nem engedi, nyiss rá ticketet (
). Említett egy olyat is, hogy Steamen keresztül kell majd megnyitni a játékot, ahelyett, hogy csupán az exét indítanád direktben.
-Team online bajnokságok: A "sima" online bajnokságok egészül ki ezzel a feature-el.
- Engineer mode: konfigurálhatod a csapattársaid pit stopját, a gumikat, fuel energy-t, és hogy ki fog legközelebb vezetni. Azokat a Steam barátaidat, akikkel egy csapatban vagytok, invelheted, hogy legyen az engineer-ed a special event-ek és online bajnokságok során.
- Sérülések látványosabbak lesznek, több koszolódás az autókon.
- Gumimodell: LMP2, LMP3 és GT3. A hőmérsékleti csúcsok kevésbé lesznek agresszívak, kicsit simább tapadásvesztés (átmenet)-et remélnek ettől, jobb irányíthatósággal és kevésbé on/off viselkedéssel.
- Időbüntetések: az eddigi rendszer mellé jön még új. A büntiket a verseny végén (vagy a következő pitnél) hozzá adja a játék, és nem a drive-thru lesz a minimum. Pl. illegális előzések, vagy race start process miatt.
- Telemetria: új rendszert reszeltek neki, és mostantól natívan a játék alatt tudsz majd telemetria adatokat rögzíteni, ami duckDB-re exportálódik, amit más formátumra is át lehet convertálni, amit szeretnél. Full dokumentáció a guide.lemansultimate.com -on.
- Japán nyelv (
) támogatás
- Custom liveries-hez új anyag-presetek jönnek, és az autóválasztóban is a saját festéseid lesznek az elején, nem a végén
- End of race procedure: offline módban nem ér véget azonnal, mehetsz még, mielőtt visszatérsz a pitbe. Online-ban most is azonnal kimehetsz, de itt is enged még tovább játszani picit.Mi jön még? Karrier mód (dolgoznak azon, hogy hogyan vezet a csapattársad, amikor te nem), kövi track: Barcelona, kövi autó: Duqueine D09 LMP3
-
Igen komoly update érkezett, ha ez a valóságban is így működikakkor le a kalappal, most szedem is le és megnézem ,hogy az új fizika milyen lett, az autómata kitiltás pedig kurva jó, a férgese had hulljon.
-
tusi_
addikt
Ha vki tapasztalt rfactor appokban. Van ilyen cheat, amivel atlathatova teheto az A oszlop az lmp3 ban?
Ilyesmire gondolok.
Jo lenne egy ilyen..

-
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Okay es az milyen lehet?

En nem vagyok az a tipus, aki azt hiszi, hogy egy profi setuppal masodperceket javul, de az ilyen problemakat lehet orvosolni egy korrekt beallitassal. Probalom forceolni a gumikat, ha nem kapnak terhelest, persze nem melexenek, de akarmit csinalok, nemtudom az op windowba hozni oket.
Ugyanez Qatarban, pedig ott vannak gyors, sodros kanyarok, de egyszeruen nem megy 65 fok fole... -
tusi_
addikt
Hogy lehet felmelegiteni a gumikat, ha hideg az ido?
Mostanaban Bahreinben gyakorlok, az a palya az achilesem, de ha ejszaka megyek - fenomenalisan nez ki a graf eccaka - akkor lehetetlen 60 fok korulire hozni a gumikat, ami a Peugeotnal maga a halal, mivel eleve keskenyebbek a hatso kerekei, mint a tobbinek.
Mar probalkoztam a fekhuto zarasaval, de semmi kihatasa nincs a gumira, inkabb csak a fekek melgszenek.
Streamben Mabixek pikk-pakk zoldre hozzak a gumikat ejszaka...
Nem csinalnak semmi weavinget, legalabbis semmi extrat. -
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Fektavok megvannak, de a turn int mindig szemmel lottem be eddig. Ilyenor a kanyar elott mar a fektavon az apexet nezem. Na itt ez nem megy. Ha elore tolom az ulest, akkor latok mindent is, de ugy meg nem authentikus. Szeretem latni a kormanyt, ad egy plussz feelinget a gamehez nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Korábban úgy nézett ki a dolog, hogy próbáltam kimaradni a zúzdákból, és ha sikerült, akkor annak függvényében lett jobb vagy rosszabb a végeredmény, hogy hányan estek ki előttem, mert amúgy csak mentem körbe-körbe, különösebb események nélkül. Ha meg lezúztam magam, vagy mások tették meg, akkor nyilván ugyanez, csak hátrébb végezve.

Később több jogosultsággal akarják felruházni (gondolom/remélem, ha már kiderül, hogy többnyire jól csinálja amit kell)