Hirdetés
- Yettel topik
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
IR el az a bajom, hogy elkoltottem ra kb mar 300 000 Ft ot, es a menut se tudom bekapcsolni jelenkeb. Max ha megint a penztarcamba nyulok.... Eleg volt...
-
Lac-coo
őstag
Amúgy IR-ben tényleg ilyen brutál rosszak az autók, humik, mittudom én mik ?
-
Lac-coo
őstag
-
-
Lac-coo
őstag
Fordal tudtam menni tegnap egy 30 perces versenyt, az remek volt....Orrmotir, remekül érezni is atulajdonsagait.... Ha nagyon erőlteti ah ember a fektav végén eltolja az orrat, tapadas is jó, lassú tempónál megszunt a sikossag.
-
Lac-coo
őstag
válasz
PapírVilla #1548 üzenetére
Leegyszerusitve valóban most kicsit "jobban tapad ", de egyrészt nagyobb tempót is bír, másrészt ha időt akarsz nyerni kénytelen leszel eltolni instabilabb irányba a setupot.... Úgy meg megint lesz benne kihívás....
ACC nal szerintem nagyobb kihívás, és élvezetes, részletesség van benne.... -
Lac-coo
őstag
Sźerintem a fulke vibraciot siman ki lehet settingsben is kapcsolni....
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
Off : nincs véletlenül valakinek egy Alza napok kupponkodja ? Blikk, kiskegyed vagy e-mailben található, akinek van .. köszönöm!!!!
-
Lac-coo
őstag
Mikor jönnek az újabb tartalmak?
-
Lac-coo
őstag
válasz
FlegMajom #1513 üzenetére
Melyik LMU vagy ACE ?
Semmit nem számít a véleményem, de szerintem egyik sem fog fényévekkel gyorsulni már.... nem hiszek a misztikus optimalizacioban, soha nem láttam még egy játékot sem 2-3 -szorosan gyorsulni.. Pedig annyi kellene.. Olyan lesz mint ACC: évekkel majd utolérik a hadwerek. -
Lac-coo
őstag
szerintem a játékban nem tudod annyira elállítani, hogy ilyen anomáliák legyenek, hacsak nem turkálsz a config fileokban...
szinte biztosra veszem, hogy a kormány appjában kell keresgélni ....
próbálj simagic forumokban beállításokat kérni, másnál hogy van ..... -
Lac-coo
őstag
Mikor nem kel leffektel emegoldani valamit.
számolja a gumi teljes felületét, igen, folyamatosan számolja épp hol ér útra, számolja a kopást, brutál részletes a felfüggesztés+FFB... ez a vége.... Nem kell kamu rántás az ffb-re és azt csúfolni flatspotnak, hanem megvan igazi szimulációból :
[LMU Faltspot Physics] .És ugye ugyanígy minden történés a pályán valódi, ( nagyjából, nyilván nem végtelen a számítási kapacitás) nem jönnek anomáliak, fura, vagy vicces viselkedések bizonyos helyzetekben, nem igen kellenek kamu effektek uthibákhoz, ABS-hez , stb .... ...
És a flatspot valódi hotspot is, és valódi fizikai kopás: ha épp ott fékezel sokkal könnyebben blokkol .... És így kapcsóldik minden mindnehez, pillantról pillanatra.. .Ez szimulátor. IR gondolom szintén ....
-
Lac-coo
őstag
most egy pár napja Win frissités után megakad néha verseny alatt és kilép .....
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
Nem szerettem sose az M4-et ,de itt nagy élvezet vezetni. Igaz , kicsit mókolnom kellett az FFB beállításokban ,mert olyan kemény az eleje, kiszedi a kezemből a kormányt az ABS ...
-
Lac-coo
őstag
[link] Meg egy real driver videó.....
-
Lac-coo
őstag
Most, hogy több időt szenteltem a jatekra, tényle extra alacsony tempónál tényleg néha furan uszik az autó... SPA celegyenes elotti kanyar pl....
-
Lac-coo
őstag
[De könnyen el lehet bukni egy dobogót...
]
Bence: Értem!
-
Lac-coo
őstag
Ezekre a futamokra hogy a rákbe lehet regisztrálni? Rákakkttintok ,de nem történik semmi .....
-
Lac-coo
őstag
Az ilyen extra lassú tempónál forgast semmi nen állítja meg, meg egy ultrakonnyu formula is korbeforog.. Nem halad előre kellőképpen az autó, hogy barmitiis érjen a kormányzás....
De egy videót tehetnél fel. Hideg gumikon mondjuk boxbol kijovet takony az egész, ott tényleg forog mint a körhinta... -
Lac-coo
őstag
Előtte sehogy, jósolni még nem tud sajnos a moza... De közben vagy elkünnyül, vagy ha egy bizonyos rotáción túl megy akkor ellen akar magától nagy erővel kormányozni ....
De majd megfigyelem pontosan, nem igen emlékszem, nem figyelem, ez magától működik, nem figyel oda az ember... -
-
Lac-coo
őstag
amúgy rontok el valamit, vagy a játék szivat. Regisztrálok online versenyre ferrarival, erre lerak bmw-vel... két kört nem mentem még azzal a vassal
-
Lac-coo
őstag
szélárnyék témához: itt pl még a dupla szélárnyék se ér semmit.... [link]
-
Lac-coo
őstag
Emberek ez sokkal jobb már nem lesz ! Régi motor, amit lehet kihoztak belőle tisztesseggel, fizikában abszolút top.
Visszább kell venni kicsit ha nem fut jól, kikapcsolni a brkavato afterburnert meg ilyeneket, és élvezni. Akinek a csicsa kell ott az acc vagy ams2.... Ez van !El kell fogadni, hogy ez ilyen. Én örülök, higy egyáltalán ezt össze tudták hozni !!!!
-
Lac-coo
őstag
válasz
PapírVilla #1380 üzenetére
Normális fizika van ez a lenyeg... vannak csicsa szarok is ... csúnyának ez se csúnya...ilyen 4-5 K felvonuláson meg annyira jól egyik sem fut közepes gépen....
De tény , hogy ebből a szempontból nem modern. Igaz megjelenésekor ACC nem sok usernel futott normálisan, olyan szar volt. -
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
Imádom ahogy kűzd az ABS az huplikkal...poros részen nem is tud csodát tenni, nincs meg a féktáv .....
(PH-n soha nem lesz videóbeszúrás ...?
)
-
Lac-coo
őstag
HUD-ot lehett valahogy állítgatni ...?
-
Lac-coo
őstag
Slik gumival nem feletetlen szoktak max tempot menni.... kb sehol. Elmelegszik, csuszkal
... Főleg a lágyabb keverékek. Ott nem az autó teljesítménye a felső határ..... vigyázni kell rá. -
Lac-coo
őstag
A wec overlayt hogy lehet bekapcsolni ?
-
Lac-coo
őstag
Hát szerintem azért siman az az ACC kategória,hog y taposni kell es kész meg esőben is ....Egy igazi abs nem olyan mint ezekben a szarokban, hogy elveszi egy automata a bejövő pedal erőt... FFokeppnit le van kodellezve normalisan az abs be-be fig a fek pillanatokra, rangatja az autot....Fagyasom soha nem volt, talán kétszer nem.indult elmúlt az egy év alatt. Pedig krumpli géppel használtam sokáig....
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
válasz
PapírVilla #1244 üzenetére
Hát mert itt minden maxon van ...
-
Lac-coo
őstag
válasz
JulesTS #1179 üzenetére
Nem rossz az FFB- mondom ez az én hülyeségem. Két féle stílusu FFB-t különböztetek meg én van amelyikben kanyar közben a kormyán ellentartása a legnagyob berő, és van amiben ez gyengébb, de ha köben rámegy az ember egy huplira az ennél az erőnél sokkal erősebb. Előbbi az RR, F1 24 utóbbi az RF, LMU ,AMS .....
-
Lac-coo
őstag
Nem tudom majd megnézem ,nem hajszolom az időt. De miért számit mennyit megyek ?
Attól jobb vagy rosszabb a játék ?Egyébként annak idején ha nem vesszük meg Kunos vackait az AC-ben ,ami ennél az LMU-nál fényévekkel gagyibb álapotbna volt ,akkor most nem tudnál ACC-vel játszani ,mert nem lett volna pénze fejlesztésre .
Ezt a dolgot minden értelmesebb user így gondolja ...Ezért támogatjuk a fejlesztőket. Nem is használok hipercarokat, mégis megvettem mindent, hogy legyen valami tőkéjük .... -
Lac-coo
őstag
válasz
PapírVilla #1171 üzenetére
sokunknak ez minden pénzt megér, abszolut a csapat támogatásának szánjuk. Kunosnak pl jelenleg egy fillért sem adok már, mert elkurvult
-
-
Lac-coo
őstag
TC nélkül megyek ,legyen benne valami élvezet is, fékezni meg hidd el tudok, nem csak ACC-vel játszom, máshol VALÓBAN szükség van a fék adagolására, hidd el megtanulja az ember
.ABS-t meg tudom milyen ,nem ilyen cheat féle mint ACC elég állítgatni RF2 ben a fékerő/fékegyensúly/ABS hármast ....
-
Lac-coo
őstag
válasz
PapírVilla #1164 üzenetére
az nagyobb baj, hogy elhiteti veled ACC, hogy tudsz vezetni ,aztán ha eléd kerül egy normálisabb fizika, lásd LMU nem a falábod a hibás, hogy nem tudsz egy féktávot venni hanem megy a nyígás, hogy szar a játék....
Erről vitakozhatnánk napokat, nem fogok ,mert ez a véleményem nem fog változni !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox Series X|S
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest