Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
addikt
Esetleg ha tudod a fizikai pedál erején is emelhetsz.
-
Lac-coo
addikt
ezt beszoptam ...
-
Lac-coo
addikt
GT3. No majd este megnézem. Most nem kotlok a gép előtt , első szabad hétvége, kiélvezem!
-
Lac-coo
addikt
Monza grnade curve-on melyik autónak van a legnagyobb végsebessége ? BMW ?
-
Lac-coo
addikt
-
Lac-coo
addikt
Múltkor esős spa-ban kifejzettem jo volt a McLaren....
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Amugy mitől függ hogy mennyi gyakorló szerver van ? Láttam 3at es láttam már rohadt sokat is!
Mondjuk azt nem értem, ha már fizetem a racecontrollos díjat, amihez jar gyakorló szerver , akkor miért nincs folyamatosan futó szerver 0-24 az adott eventek tartalmaval... Ehelyett ott is ilyen 2m15 perces vackok vannak, utána leállnak újból várni kell amíg ujraindul.... -
Lac-coo
addikt
Ezeket a szellemképeket mi okozhatja (pl a tükérnél jól látszik...,) ? Motion blur ?
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
De miert vették kj a GTE -t ? Gondolnám csak épp most nincs soron. Meg nyilván a gt3 népszerűbb abból több van/lesz....
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Meg nem vettem észre , de ez rf2 sajátosság volt, ott iszonyúan kilőtték egymást az autók...
-
Lac-coo
addikt
Ilyen az amikor berak előkelő splitbe és csak feltartani tudom a többieket
De kitartottam .A végén az utolsó sikánban megint megpróbálta, de most nem hagytam magam, ...
-
Lac-coo
addikt
Majdnem sikerült ....
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Ilyenkor ki kell forgatni a p. Csaba !!!
-
Lac-coo
addikt
Legfeljebb nagyon green , nem felgumizott palyan erezheted kicsit lazábbnak, puhabbnak mert nem ragadnak annyira a gumik a tiszta aszfalton....
-
Lac-coo
addikt
válasz
bence1885
üzenetére
A DR az aegyszerűsitve azt méri milyen gyors vagy. Hogy egy szerverre nagyjából ugyanolyan képességű embere kkerüljenek .Az sr az más ,mintha azt is figyeéné, amióta gyémánt vagyok nem is rak be mellém felkiáltójeleset.
Jah, már nem vagyok gyémánt mert tegnap kéét lökdöső majom miatt megitn vissarakot egyel...
mostanában alapvetően jó versenyeket látok, 10-ből 7 teljesen tiszta, a 3 az meg kicsit lökdosödő néha. Belefér ... -
Lac-coo
addikt
válasz
bence1885
üzenetére
Ok de mi van ha nem akar a hulladék szappantartóval jtszani... ami amúgy egy kibasz---tt daráló mert ingyenes, ellenségemnek se kívánom ,tudom, szívtam benne eleget !
Ha jobb szériát akar keményen zsebbenyúlós lesz.. .És nem ,nem lesz elég egy autó meg két pálya...
ami a legnagyobb baj, hogy hiába veszem meg rohadt drágán a tartalmat ,csak bérlem mert ha nincs előfizetésem nem használhatom... 2-300 000 Ft om van benne és a menüt sem engedi elinditani hacska nem utalok ismét .... ami megint egyenlő lenne plusz tartalom vásárlásával is, mert valami mindig kell, okosak ,úgy van összeállítva a naptár mindig kellett valamit vennem ...
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Érdekes, rajtnál mostanában nem látok darálót ,gyönyören elmegy a mezőny !! Vagy csak jobb emberekkel rak össze fene tudja ...
-
Lac-coo
addikt
Utolsó kör... tudtam hogy megpróbálja, menekültem is előle féktávon de nem úsztam meg...
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
10 dollár egy páyla? azt keveslem így elsőre...
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
IR egy pénztemető....
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Nagyos so kaz erőszakos, otromba versenyző, lökdösnek a leg reménytelenebb helyzetből próbálnak előzni, kifotgatnak... Lassan ott tartok, hogy inkább elnegedem aztán menjen a birka ... De hál istennek azért a java teljesen normálisan versenyez ...
-
Lac-coo
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Jah, ő a hátsó ? Akkor nem hibás, bárkit meglepett volna ....
-
Lac-coo
addikt
az azért gáz ,hogy kevés a gyakorló szerver. főleg, hogy elvileg még fizetek is érte
-
Lac-coo
addikt
Amúgy Barcelona aszfalt ilyen sima, vagy csak nem törödtek annyira most a szkenneléssel ? gondolom sima valóságban is ....
-
Lac-coo
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Nagyon ritkán láttam a 30 év alatt jelentős javulást pusztán drivertől. kivéve mikor csúnya elbaltázás volt a dologban ... No mindegy én elvagyok így, semmi bajom semmivel ...
ami jó azt minek piszkálni !
Bár most frissitettem ha már szóba jött, de pont ami szar a Wreckfest2 DLSS része az semmit nem javult ... -
Lac-coo
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Ááá, én nem. sokszor az egy-két fps javulás nem éri meg a kockázatott, hogy szar lesz az egész... .soha nem volt még gondom driverrel ,pedig totál leszarom mi van fennt. Nagy néha frissitek.... Kivéve ha valami játékhoz direkt kel ldriver mert annyira szarul fut ...
Meg is néztem 2025 májusi driverem van ,semmi baj vele ...

-
Lac-coo
addikt
Nem is az effektek a bajok ,az izlés dolga, de szerintem is túl van most tolva ez az állandó sokszor teljesen állanadó és statikus ellentartás ....
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Szerintem beallitas kérdése es teljesen normális. Az ffb ilyen.
-
Lac-coo
addikt
Én még nem tudom jobban tetszik e ez az ffb.... Kanyarokban iszonyat erős a statikus ellentarttás , még extra lassú kanyarban is ...
-
Lac-coo
addikt
De amúgy adom, elsőre jobb volt az ffb is, gumi meg sokkal...
-
Lac-coo
addikt
Iven, fékezés közben amikor jobban terhelődik az első tengely sokkal jobban bekemenyit az FFB...
Sokkal tágabb értékek között dolgozik most az FFB : ha semmi nem történik, pl egyenesben akkor elég laza ha terhelodik valahova akkor sokkal jobban felerősödik.
Elsoren nekem fura , vagy inkabb szokatlan de logokus es szokható.
Picivel még jobban érezni így mi történik a tengelyeken. -
Lac-coo
addikt
Meglepetés autó .... :
-
Lac-coo
addikt
Mondjuk 44 auto pl Imolara szerintem qva sok !

-
Lac-coo
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Akit akart, jól célzott!
-
Lac-coo
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
No igen, ez a legalja... Ezt mindenkeppen jelentsd.
Bar lattam én már ilyent Verstaeppentol is
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Szerintem ez nem probléma.....
-
Lac-coo
addikt
OFF : Hát én ezt imádom !
-
Lac-coo
addikt
-
Lac-coo
addikt
Csak megcsináltam a fenyszoro scriptet, Simhub-ban nem sikerült, HotKey programban működik.
Egy gombnyomás a kormányon rövidet villog, folyamatos nyomás alatt folyamatosan villog. Dupla gyors nyomás lámpa ki-be kapcsolás. Bárhogy is villog mindig alakp állapotba ter vissza: ha be volt kapcsolva a lampa akkor úgy marad ,ha ki akkor ugy... Jóval gyorsabb, agresszivabb a villogas sebessege is...Ablaktörlő okositassal küzdök, de azt egyelore nem akarja LMU.... -
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Féktávon már nem váltunk iranyt/ oldalt , ez alap. Nem véletlen van ugy irl is .
-
Lac-coo
addikt
A piros, nulla % tapadású gumi az micsoda ? Nem defekt volt ...
-
Lac-coo
addikt
azért ki leeht ofgni jó versenyt is. Bár sok dolgom nem volt ,sorban estek ki előlem ,végén 2. lettem. Igaz a multkori fiaskó után most a 4-es splitbe rakott ...
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Hogy micsoda ?
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Gemini mit mond?
szerk, Gemini ezt mondja :
Amit leírsz (rácsháló szerű jelenség mozgás közben), az Le Mans Ultimate-ben és más rFactor 2 alapú motoroknál általában két dologra vezethető vissza: a színátmenetek hibájára (dithering) vagy az antialiasing (élsimítás) sajátos viselkedésére.
Próbáld meg az alábbiakat, ebben a sorrendben:
1. Post-Processing Effects (Ez a legvalószínűbb)
A játék motorja (rF2 alapok) hajlamos a "Dithering" használatára, hogy elkerülje a színcsíkozódást (banding). Ez mozgás közben apró, rácsos zajnak tűnhet.
Megoldás: A játék grafikai beállításai között keresd a Post-Processing opciót. Próbáld meg lejjebb venni (Medium-ra vagy Low-ra), vagy akár teljesen kikapcsolni teszt jelleggel. Ha ez segített, a Post-Processing okozta a zajt.
2. MSAA és az "Alpha to Coverage"
Mivel triple setupod van, az erőforrás-igény magas, de a játék élsimítása trükkös lehet.
Javaslat: Az Anti-Aliasing legyen MSAA-n (legalább 4x vagy 8x).
Nézd meg a játék indítófelületén (vagy a Config fájlban), hogy a Transparency Antialiasing nincs-e bekapcsolva az Nvidia Control Panelben. Ha igen, kapcsold ki, mert ez gyakran okoz "hálós" textúrákat a távoli tárgyakon vagy kanyarodáskor.
3. FSR (FidelityFX Super Resolution)
Ez a legnagyobb bűnös a "rácsosodásban".
Ha be van kapcsolva az FSR (Upscaling), az alacsonyabb belső felbontásból dolgozik és utólagos élesítést használ. Ez mozgás közben, főleg triple setupnál, szemcsés, hálós textúrát eredményezhet az aszfalton és a környezeten.
Megoldás: Kapcsold ki az FSR-t (Off), és használd a natív felbontást. Ha kell a FPS, inkább vegyél lejjebb az árnyékokból.
4. Nvidia Control Panel - "Texture Filtering"
Keresd meg az Nvidia Control Panelben a Le Mans Ultimate profilját.
Texture filtering - Quality: Állítsd High Quality-re.
Anisotropic filtering: Legyen 16x (a játékon belül is).
Mit érdemes még megnézned?
Mivel a műszerfalon nem látod, ez megerősíti, hogy a hiba a "világ" renderelésénél van, nem a UI-nál. Ha használsz Reshade-et, nézd meg, hogy nincs-e benne "Deband" vagy "Film Grain" effekt bekapcsolva, mert ezek mozgáskor borzasztóan néznek ki triple-ön. -
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Az valami monitor frissítés anomália lesz, nem ?
-
Lac-coo
addikt
ezt még megusztam de első kör végén úgy kibombáztak ,rommá tört az autó
-
Lac-coo
addikt
-
Lac-coo
addikt
-
Lac-coo
addikt
ezen a P2 -őn hogy tud így bekapni a hatsó fék, úgy álltam keresztbe pislogni nem volt idő... Pedig nem piszkáltam a setupot...
-
Lac-coo
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
fordul az, csak lassan kell menni. Aféktáv végén már csak nagyon pici fékerő kell ,nagyon fel kel lengedn ia pedált mert egyébként tolja az orraát. Eső az ilyen. Meg hát ez nem ACC hogy mindne fordul padlófékkel ...
Nekem bejött ,lehetne többször is eső ...
Kéne is menni ma még egy utolsót ,de rohadt fáradt vagyok ,most jöttem haza mozgásból ...
-
Lac-coo
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Valami simagic frisités/ bug -ŕol olvastam a kormányos topikban....
-
Lac-coo
addikt
azért vannak jó pédák is, , picit megpöcköltek versenyen csatában. visszaestem ,utolértem a fiút, és visszaengedett az utlsó körben ... ritkán lát ilye taz ember ! Mondjuk a gyémánt jelvényt megint elbuktam
-
Lac-coo
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Porsche bab nagyon furán működik, nem is bírok vele esőben....
-
Lac-coo
addikt
-
Lac-coo
addikt
Bakker a slip angle az magasabb értéken jobban megfogja az autó hátulját vagy jobban engedi csúszni ?
szerintem szopattam magam végig esőben azért izzandtam vért ...
-
Lac-coo
addikt
Azt kell mondjam esős SPA futamot nagyon szépen veszi a közönség... OK, vannak megforgások, anélkül nem megy, de nulla törés zúzás, sokkal jobban ésszel mennek mint szárazon !
-
Lac-coo
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Split kettesben voltam minap ,ott is jo volt. Bár sokan eldobjak ezt az autót....
-
Lac-coo
addikt
Mostanában észrevettem, higy néha késik egy-egy gisszaváltas... Nem a motorvedelem.tilt le, nem a duplavaltas, egyszerűen később vált vissza. Nem kell újra ranyombom a változást... ez valaki technikai hiba, vagy valaki gt3 ficsőr ? Driverben nyomogattam már a valtogulet, nem láttam semki problémát....
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Mondjuk bármilyen szép , de rajottem hosszú távon nem jó, kieg a szemem olyan fény van néha...
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Olcso, semmi extra. De jó nagy fenyereje van, pont elég, higy szikrázott fényesek legyenek a fények. Persze az oled tv em az jobb, de azt nem szeretem, nekem az a túl meseszerű....
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Ez ne rajzfilmes , unkabb ahol fény van itt valóban fény van .lampak eg stb.... halnistrnnek semmiféle anomália nem vettem észre...
-
Lac-coo
addikt
Va panelen a kamu HDR-t szoktátok használni ? Hát nem tudom , lehet lámasásg , de nekem nagyon bejön ...
-
Lac-coo
addikt
A Hud életemet itt át lehet rendezni valahogy? Tul középen vannak ...
-
Lac-coo
addikt
-
Lac-coo
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ebben mi a vicces, had nevessünk már mi is ?!
-
Lac-coo
addikt
Itt legalább kötelező a törés zúzás
Remek fizika, fóleg földúton, értékelhető FFB ( csúszást jól jelzi ) remek grafika. Bár eszi a videokártyát ... Imádom ! -
Lac-coo
addikt
Igazából néha kifejezetten unalmas mert sima vonatozás az egész ,1000 emberből simán talál olyanokat a játék akik tök egyformán mennek.... egy tizedet nem tudok kozeledni igaz hozzám sem ,annyira egyezik a tempó...Reggel, mikor kevesen vannak jobb, mert akkor nagyob bszórássa rak össze embereket .
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Mivel kb azonos képességű versenyzőkkel rak össze, nehéz dolog
-
Lac-coo
addikt
Én úgy gondolom a dr az abszolút tempo függő. Ha gyorsulsz mész feljebb ha nem maradsz a közepén, alján. Nem is lenne értelme tempo nélkül ott versenyezni ahol kapsz 3 MP et körönként...
De csak tippelek, igazából annyira nem izgat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, azért. Gumik, tapadas dettó.