Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Valami nalam is tortent, bar kapok hibauzit tovabbra is de 2 versenyt is vegigcsinaltam, nem dobott ki egyszer se.
-
mmdms
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Ez se segitett sajna.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Le Mans pálya az jó nagy, ott se evett sokat nálam. Itt az a baj, hogy az idő múlásával egyre több lesz, és csak halmozza fel, nem tisztítja.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Lehet csak a Practice szerverekkel van gubanc.
Virtuális memória nálad autón van? Illetve melyik Nvidia driver van nálad? -
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Hány kört mentél? Mert én legalább fél órát voltam fent. Első pár körben tökéletes volt nekem is.
Offline meg 60 autóval evett 15gb-ot, practice szerveren ahol volt 12-13 ember ott meg 27gb
Valami nem kerek. -
mmdms
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Meg nem, keso este tudok ranezni
-
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
MSI Afterburnerben láttam, hogy elfogy a 32gb ramom. Update óta a játék 24-25gb-ot eszik, aztán ma kaptam életemben először az eseménynaplóban ezt a hibaüzenetet:
A Windows sikeresen diagnosztizálta, hogy kevés a virtuális memória.
Beállítok valami jó értéket, aztán remélem megoldódik.
LMU egyet update-el, aztán kettőt elront...
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Minél többen vannak a szerveren, annál gyakoribb a stuttert jelenség de néha nagyon durván be droppol az fps. Fix 235-ről 1-2secre beesik 70-80fps-re, miközben offline vaj sima. Netemmel nincsen baj, nincs packet lost.
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Amugy mitől függ hogy mennyi gyakorló szerver van ? Láttam 3at es láttam már rohadt sokat is!
Mondjuk azt nem értem, ha már fizetem a racecontrollos díjat, amihez jar gyakorló szerver , akkor miért nincs folyamatosan futó szerver 0-24 az adott eventek tartalmaval... Ehelyett ott is ilyen 2m15 perces vackok vannak, utána leállnak újból várni kell amíg ujraindul.... -
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
De miert vették kj a GTE -t ? Gondolnám csak épp most nincs soron. Meg nyilván a gt3 népszerűbb abból több van/lesz....
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Meg nem vettem észre , de ez rf2 sajátosság volt, ott iszonyúan kilőtték egymást az autók...
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Ilyenkor ki kell forgatni a p. Csaba !!!
-
zsozsa74
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Most mentem vele egy 2 órát. Semmi gond nem volt. Mikor bezártam a játékot, ott volt a crash report ablak. De mit jelentsek?
-
zsozsa74
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Ha ez egy olyan probléma az LMU-nál, ami sokakat érint, úgyis pikk-pakk javítják. Csak emiatt kár rögtön a pénztemetőbe ugrani, ha egyébként meg szereted ezt a szimet. Addign meg menj Super v8-azni az AMS2-be, az alapjáték részei és nagyon jók. De nyugodtan GT3-azhatsz is, mára már nagyon jók ott is. Sőt, felfedezheted a millió tartalmát alig pár euróért!
-
bence1885
aktív tag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Van ingyenes tartalom is. Pl Mazda MX5 ingyenes pályákkal. Persze nem olyan neves pályák, de kezdetek nem rossz. Ha megtetszik akkor apránként, kell előrehaladni nem kell mindent egyszerre megvenni meg minden sorozatba belekezdeni. Az úgy borzasztó drága. Én leginkább már csak a TCR miatt veszem elő vagy időnként a Porsche Cup miatt.
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Érdekes, rajtnál mostanában nem látok darálót ,gyönyören elmegy a mezőny !! Vagy csak jobb emberekkel rak össze fene tudja ...
-
zsozsa74
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Ezen még nincs rajta az áfa!
De lehet hármasával venni dolgokat, akkor valamelyest olcsóbb. De talán még nagyobb pakkokban is. Anno legalábbis így volt. A pénztemető ezen típusáról lemondtam elég hamar... -
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
10 dollár egy páyla? azt keveslem így elsőre...
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
IR egy pénztemető....
-
zsozsa74
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Ja nekem is a DR bronz 3, az SR meg gold 1. Szerintem ebből a DR bronz-ból én soha nem tudok kijutni. De annyira nem is izgat.
-
zsozsa74
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Milyen gond van? Tegnap-ma mentem jópár versenyt, semmit nem tapasztaltam.
Ja, nem igaz, mert amikor betölt, mindig kiírja, hogy valami hiba van és nyomjak backspace-t, megnyomom és minden rendben lesz. Érdekes... De verseny közben atomstabil volt minden.
Tetszik ez az endurance, mert itt tényleg nem csak arról szól, hogy kizárólag a qrva gyorsak érvényesülnek. Na persze a végén azért ők nyernek, de tök jókat lehet menni a mezőnyben is.
Mentem tegnap egyet offline is gyakorolni és ott tapasztaltam olyant, hogy nem akart eltűnni a képről a töltést jelző ablak (persze ez VR-ban volt, nem tudom, hogy ez van-e képernyőn is), tehát nem tudtam menni a kvalin, mert kitakart mindent. Akkor továbbnyomtam versenyre, eltűnt. Amikor levettem a fejemről a végén a sityakot, látom, hogy feldobott egy Bugsplat ablakot, hogy jelenthetem a crash-t, de nem volt semmilyen összeomlás.
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Nagyos so kaz erőszakos, otromba versenyző, lökdösnek a leg reménytelenebb helyzetből próbálnak előzni, kifotgatnak... Lassan ott tartok, hogy inkább elnegedem aztán menjen a birka ... De hál istennek azért a java teljesen normálisan versenyez ...
-
TestamentDNR
senior tag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Jelensegek:
1. Jatek nem indul, mindig feldobja a Crash Riport
ablakot.
2. Steamben fajlok ellenorzese, 8 hibas file (tehat lehetett valami micro update). Utana elindult.
3. Barcelona verseny kozben egyszer eltunt az ffb, kugliztam is egyet, majd egy hatranezes alkalmaval ugy maradt a kep, befagyott, kesz.
4. Restart utan mentem SPA-t, vegig ok volt. Jatek kilepesnel Crash Riport ablak.Olyan ideges lettem, hogy elkezdtem bekonfigolni az ACE-t.
Barcelona amugy a fagyasig is onmagaban total kaosz volt. Egyik GT3-as belokott egy epp lekorozo Hyper ele, aki aztan rajtam akart bosszut allni, celegyenesben mellem erve szandekosan nekem jott. Szerencsejere nem ertem ra kivarni a 2 oras riport idot. Kaosz! -
mmdms
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Nekem blackscreenem lett az uj driverrel. Halisten elindult csokkentett modba.
-
tusi_
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Oh köszi. Megy az L mod dlss-ben ott is?
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Szerintem beallitas kérdése es teljesen normális. Az ffb ilyen.
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Pedig akkor nem kellene mozognia. Max, ha gurulsz.
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Szerintem ez nem probléma.....
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
9-12 között amikor nem dolgozom, illetve a speciális / weekly futamokon szoktam délután menni, oda kevesebben regisztrálnak be.
Illetve ha van energiád még este, akkor 10-11 felé is általában normálisak vannak / brazilok amcsik.
Pálya függő is. Qatart sokan nem szeretik, aztán mentem azon is párat, mondom jól begyakorlom, aztán nem lesz gond. 20 perces futam volt, de szerencsére open setupos volt. -
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Féktávon már nem váltunk iranyt/ oldalt , ez alap. Nem véletlen van ugy irl is .
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Én értem amit mondasz. Láthatlanban nem tudom megítélni, hogy jogos volt-e amit sérelmeztek. Ha töltesz fel privátban videót, akkor tudom véleményezni.
Lehet tisztességesen is védekezni, meg lehet ökör módjára is. Szerencsére utóbbival ritkábban találkozok.
Én most a kora délelőtti órákra álltam rá versenyezni, ilyenkor értelmes emberek vannak, nincsenek a kis nokedlik, akkor életük árán védekeznek.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Fékezés közben kiszámíthatónak kell lenned, ezért irányt nem válthatsz fékezés alatt, értem azt, hogy nem rotálhatsz se jobbra, se balra.
Egyenesben lehet kicsit kígyózni, de azt se szabad a végtelenségig tolni.Egyébként ha a mögötted lévőt látod, hogy bedobja belső ívbe a kocsit mert így akar megelőzni, akkor nem tudsz az ideális íven elfordulni, mert össze fogtok érni. Ilyenkor neked is szélesebben kell miatta fordulni. Sokszor rosszul mérik fel a helyzeteket, és van belőle kocc.
-
TestamentDNR
senior tag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Az volt a tipp, hogy a Win default SDR-t allit be, ra kell eroltetni a HDR-t. Valoban jobb lett. Nem tunt el teljesen, de merseklodott. Ezzel mar egyutt tudok elni. Majd ha nyakamba szakad az OTP egyszer, veszek oled monitorokat, addig meg zuzok ezekkel.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Akkor ez a panel az ezt tudja.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Nekem van IPS, és Mini-Led VA monitorom. Egyiken se ilyen a kép játék alatt mint nálad. Szerintem ez a monitor ilyen. Nézd meg azért más játékkal is.
-
bence1885
aktív tag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Ülj messzebb akkor majd kevésbé látod talán
.
Érdekes amúgy eddig itt mindenki mindig ha monitort ajánlott az IPS volt. Nekem VA van, de ghostingot nem látok. Lehet csak a szemem nem látja. Én a PPI re vagyok allergiás, nem szeretem ha látom a kis pixeleket a monitoron. -
bence1885
aktív tag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
VA monitorjaim vannak. Mind a 3 már DP-n csatlakozik a VGA-ra.
-
ETOM
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Valami más játékban is megnézném.
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Hogy micsoda ?
-
TestamentDNR
senior tag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Nvidia drivert regebbire csereltem, az sem segitett. Amugy OBS felvetelen nincs rajta a jelenseg.
Egyutt lehet ezzel elni, de mostmar megfejtem. A tobbi tippre nem maradt idom sajna. Majd jovoheten. -
ETOM
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Monitor beállításaiba is szét néznék hátha. Overdrive stb.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Post-Processing Effects nálam lowon van azt hiszem, ha ezeket feljebb állítod, még rosszabb lesz az egész, mert sokszor olyan kamu effekteket tesz rá a játék, aminek köze nincs a valósághoz.
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Gemini mit mond?
szerk, Gemini ezt mondja :
Amit leírsz (rácsháló szerű jelenség mozgás közben), az Le Mans Ultimate-ben és más rFactor 2 alapú motoroknál általában két dologra vezethető vissza: a színátmenetek hibájára (dithering) vagy az antialiasing (élsimítás) sajátos viselkedésére.
Próbáld meg az alábbiakat, ebben a sorrendben:
1. Post-Processing Effects (Ez a legvalószínűbb)
A játék motorja (rF2 alapok) hajlamos a "Dithering" használatára, hogy elkerülje a színcsíkozódást (banding). Ez mozgás közben apró, rácsos zajnak tűnhet.
Megoldás: A játék grafikai beállításai között keresd a Post-Processing opciót. Próbáld meg lejjebb venni (Medium-ra vagy Low-ra), vagy akár teljesen kikapcsolni teszt jelleggel. Ha ez segített, a Post-Processing okozta a zajt.
2. MSAA és az "Alpha to Coverage"
Mivel triple setupod van, az erőforrás-igény magas, de a játék élsimítása trükkös lehet.
Javaslat: Az Anti-Aliasing legyen MSAA-n (legalább 4x vagy 8x).
Nézd meg a játék indítófelületén (vagy a Config fájlban), hogy a Transparency Antialiasing nincs-e bekapcsolva az Nvidia Control Panelben. Ha igen, kapcsold ki, mert ez gyakran okoz "hálós" textúrákat a távoli tárgyakon vagy kanyarodáskor.
3. FSR (FidelityFX Super Resolution)
Ez a legnagyobb bűnös a "rácsosodásban".
Ha be van kapcsolva az FSR (Upscaling), az alacsonyabb belső felbontásból dolgozik és utólagos élesítést használ. Ez mozgás közben, főleg triple setupnál, szemcsés, hálós textúrát eredményezhet az aszfalton és a környezeten.
Megoldás: Kapcsold ki az FSR-t (Off), és használd a natív felbontást. Ha kell a FPS, inkább vegyél lejjebb az árnyékokból.
4. Nvidia Control Panel - "Texture Filtering"
Keresd meg az Nvidia Control Panelben a Le Mans Ultimate profilját.
Texture filtering - Quality: Állítsd High Quality-re.
Anisotropic filtering: Legyen 16x (a játékon belül is).
Mit érdemes még megnézned?
Mivel a műszerfalon nem látod, ez megerősíti, hogy a hiba a "világ" renderelésénél van, nem a UI-nál. Ha használsz Reshade-et, nézd meg, hogy nincs-e benne "Deband" vagy "Film Grain" effekt bekapcsolva, mert ezek mozgáskor borzasztóan néznek ki triple-ön. -
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Próbáld meg amit mmdms
kolléga ajánlott. -
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Az valami monitor frissítés anomália lesz, nem ?
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Ha az ő videója nem egyezik a tiéddel, akkor beállítás eltérés van, de pár videóból egyértelműen látszik, hogy nem olyan a kép minősége mint VR nélkül.
Pl. itt látod, hogy a névsor bal oldalt teljesen más minőségű mint nálam. Furák a betűk megjelenése.
-
mmdms
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Olyan mintha a VR ban hasznalt adaptiv AA-t hasznalna a jatek. Ez a kep kozepen jobb minosegu elsimitast hasznal mint a szeleken, evvel nyerve teljesitmenyt
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
YT-n keresd meg a Tortellini csávót. Ő egy brutál erős pilóta, és VR-ban játszik. Nála láttam, hogy nem olyan a kép minősége mint a sima monitornál.
Valószínűleg ez normális. -
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Mondjuk bármilyen szép , de rajottem hosszú távon nem jó, kieg a szemem olyan fény van néha...
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Olcso, semmi extra. De jó nagy fenyereje van, pont elég, higy szikrázott fényesek legyenek a fények. Persze az oled tv em az jobb, de azt nem szeretem, nekem az a túl meseszerű....
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Ez ne rajzfilmes , unkabb ahol fény van itt valóban fény van .lampak eg stb.... halnistrnnek semmiféle anomália nem vettem észre...
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
GTE-be nincs ABS. Amit a srác vezetett az egy Mercedes LMGT3-as autó volt ABS-el.
-
v2
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Milyen, még nem tudtam kipróbálni
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Mivel kb azonos képességű versenyzőkkel rak össze, nehéz dolog
-
ForRedGlory
félisten
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Az EGO-m.

-
v2
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Nem
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Ott van pl. Daniel Morad, az is csak ultrába játszik iRacinget, és 4090-el van meg a kellő fps szám neki. Milyen régi játék, és mai napig nem tették bele a DLSS-t.
Amúgy meg ha majdnem úgy néz ki médiumon a játék mint ultrába, akkor felesleges maxon használni, mert 1-2 effekt amit alig veszel észre, úgy lehúzza az fps-t, hogy nem igaz... Fejben el kell engedni a dolgot, és nem kell venni csiliárdokért kártyát, így olcsón megúszod a 3 monitorra való átállást.
Én tuti így csinálnám a helyedben, de tudom, hogy te úgy is ultrába akarod használni.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Pedig muszáj lesz, ha nem akarsz 5090-et venni.

DLSS-ről nem hallottam beszélni a készítőket, hogy idővel benne lenne.
Low-medium vs High/Ultra között alig van látványbeli különbség.
Esti pályán teszteltem direkt 4xMSAA/16x elsimítás, és FXAA mellett. -
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Nem fog beesni.
Csak vedd lejjebb a grafikai beállításokat ahogy beszéltük.
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
De persze bal oldalt a wheel base fülön kell lenned...
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
3 pötty jobb felül, ott import.
Utána írd át a kormanyszoget a pit houseban. -
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Próbáld ki LMU- ban... R12 setup... 540 -es krományszög, azt írd át először ha mást használsz ...
[link]
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Én elvagyok 100 perces futamon mindenféle zene nélkül is, és csak az autót hallgatom.
Amúgy sose hallgattam még zenét futam alatt, csak pár streamertől láttam.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Nálam ki van kapcsolva minden beszéd, és csak a kvalin a köridőt mondja egyedül.
Amúgy tényleg egy idegesítő hangja van a bemondónak.
Gondolkodtam azon, hogy halkan benyomom játék alatt a Spotify-t, mások is így csinálják hosszú futamok alatt.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Amúgy verseny alatt ez a sok beszéd nem zavar téged?
-
v2
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Önnek levele érkezett
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Pedig azt mondják, hogy finish után nincs már SR-re semmi hatással.
Sokan falba szokták rakni szándékosan.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Vedd kicsit viszább a grafikai beállítást. Nekem is 5070Ti van, de fixen tartja a 240-et.
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Nem tudom pontosan, de lassan vbefizetek rá, megnezem mi van ott....
-
ForRedGlory
félisten
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Kocsikázz a végén., még úgy sem leszel utolsó, mert mennek ezek össze-vissza. Legutoljára már a 17. helyen végeztem, ami figyelembe véve, hogy ezen sosem mentem, egyelőre megfelel a célnak.
3 futamot mentem Fujin, összesen egyszer koccoltam le minimálisan a falat (amin kívül minden köröm szabályos volt) gyakorlatilag ennyi idő alatt Bronz 3 aljáról Silver 1 elejére kerültem.
Az viszont tény, hogy egyelőre nekem is nagyon fárasztó, mert nem ismerem a féktávot és kis túlzással több kanyarnál is lottózom, hogy hol kellene elkezdeni fékezni és milyen erősen. A 3-as kanyar nagy jobbos ívétől kész vagyok.

-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Ha időd engedi, menjél Speciális versenyeken, ahova elég a bronz SR is, viszont 5x szorzó van a rankokon. Neked csak baleset nélkül kell lehozni a versenyt, és szépen megy fel az SR rankod. Ha meg van a Silver, mehetsz 40-100 perces futamokon, ahol nincsenek ilyen vérpistikék akik ki akarnak lökni.
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
A Race Control Pro alatt szervezettekre ...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
TestamentDNR
üzenetére
FOV 71
Seat Position: 336/27Viszont ez 16:9-es monitor.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Persze, ha gép elé kerülök, akkor megírom.
-
Hummin
tag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Grat, így meg gyorsan küzd fel magad a Silver-be, hogy online is mehess gyakorlást, versenyt a DLC-s pályákon. Ez anno nekem is fájt, hiába voltak meg a DLC-s pályák, nem tudtam rajtuk menni online. (Kivéve ha volt olyan hosted server)
Csak a tiszta körökre koncentrálj kontakt mentesen, akár a boxból indulva, de a qualit tudd le, azt is tisztán.
-
TestamentDNR
senior tag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
5/5

-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Hetente van pálya váltás keddenként.
Biztos lesz olyan pálya is ahová kell venned DLC-t, ha nincs meg az összes. -
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Ez amúgy sima versenybaleset, nem volt szándékos.
Menő a szakállad!
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Amíg a verseny nem fejeződik be, addig nincs a rankokon változás.
Verseny után van a kiértékelés. -
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Örülök neki!
-
TestamentDNR
senior tag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Portimao annyira fekszik, hogy már 3x lettem a végén 4.
Az utolsónál ráadáasul össze is volt törve a kocsi (hátulról kibombáztak), és sokáig a 3. helyen jöttem, amíg lehetett így bírni, ferde kormánnyal, stb.
Bahrein meg középmezőny...
Amúgy szemét a rendszer... neked jönnek, és tőled is levon! Erre nem hiszem, hogy nem lehetne valamit kitalálni... bár persze roppant bonyolult lenne lefejleszteni, hogy kiszűrje a szándékos büntető fékezőket. -
válasz
TestamentDNR
üzenetére
A Bahrain Outer pedig jó pálya. A sikánt kell jól megtanulni, hogy szabályos legyen, meg hogy gyorsan át tudj rajta menni. SR-t szépen lehet növelni, mert sok kör van 20perc alatt, de a sok pálya levágás miatt meg veszíteni is lehet.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Gyűlölöm azt a pályát. Különösen a 4-9-10-13-14-es kanyart.

-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Kvali után berak a garázsba, aztán ha mindenki befejezte a lapját, elindul jobb oldalt a számláló, várd meg míg lejár, és utána kattints a Start Driving-ra. Mivel így lekésed a rajtot, automatikusan boxból indulsz.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Szívesen! Ettől függetlenül elkél a gyakorlás meg a tapasztalat, hogy az ideális ív meg a fékpontok meglegyenek, később az jól fog jönni, mert ha LMP2 vagy Hyper kocsikkal akarsz menni, ott 1-2 ütközés végzetes lehet, aztán hamar vesztesz az SR rankból.
Amúgy mehetsz kvalit, csak utána indulj a boxból, vagyis ne állj ki a rajtrácsra futam előtt.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Akkor indulj hátulról, és kerüld az ütközést, így tudsz SR-t hamar gyűjteni, aztán ha már megvan az S1 SR rank, akkor mehetsz 40 perces versenyeken is, ahol nagyobb a szorzó az SR-nek, így hamarabb tudsz LMP2 / Hyper autókat vezetni. Van heti futam is, azokon 4x szorzó van, csak azok hosszúak.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Gyakorolj sokat offline, nézzél lapguide videókat, és gyorsulni fogsz.

-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Vagy magyar nyelv is hozá...
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Spotter program. Keress rá YT-on ...
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Ez nem GT3 ....... Ez LMGT3. Lassabbak.
-
Lac-coo
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Kapcsold ki a spottert , és Crew Chief ...
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
LMU-ba pl. SPA-ba lassabban mész a GT3-as autóval.
Felfüggesztés meg ég és föld a két játék között. ACC az nagyon pattogós, LMU sokkal jobb.Ja kicsit monoton a bemondós fószer
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Jobb bizony. Sokkal könnyebb az ACC-t irányítani, főleg esőben.
Fékezés-gyorsítás más a két játék között.
LMU-val játsszál 1-2 hétig, aztán próbáld ki az ACC-t megint.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Akkor olyan 40-45 között lehet az ideális.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Ülés pozíciót minden játékban állítok, mert nem elég csak a FOV állítása.
Hány cm-re ülsz a monitortól?
Én nálam minden játék úgy van beállítva, hogy a sebesség érzet az ugyanaz legyen, így mindig jók a féktávjaim. -
42861
senior tag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Graphics settingsben a vertical fov-ot told fel 70-ig, és az ülés mozgatásával állítsd be a nézetet, ha belső nézetből játszol. Nekem így már suhan a GT3 is mint a meszes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- BestBuy ruhás topik
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- További aktív témák...
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valami nem kerek.
De lehet hármasával venni dolgokat, akkor valamelyest olcsóbb. De talán még nagyobb pakkokban is. Anno legalábbis így volt. A pénztemető ezen típusáról lemondtam elég hamar...