Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
LMP2-t alacsonyan használja, valami 78-80% körül. Pár korábbi streamből vissza tudod nézni. Vagy ha csak simán a chat-re beírod aztán megkérdezed tőle.
Ja meg amit elfelejtettem mondani, hogy ha a pedálod szoftverében lehet a görbével játszani, akkor a gáz adagolásán azzal is tudsz segíteni.
-
Persze sok vezetési stílus van, nem mindenki szeret a legkésőbb nagyot fékezni.
F1-ben is Leclerc későn fékez, Verstappen meg korábban. Én magamat kettő közé sorolnám.
A gáz hamar lerugásáról én is leszoktam, igaz nehéz volt, de segített az is, hogy erősebb rugót tettem a pedálba, illetve a preload-ot növeltem rajta.
Mondanom sem kell, hogy javultam vele.
LMP3 nem rossz, ott a féket kell jól megtanulni, mert az is hirtelen kitolja a seggét.
-
Iszonyat tapadása van az autónak, csak merni kell beengedni nagyobb sebességet a kanyarokban.
Mikor írják, hogy "carry speed in the corner", na igen, csak ez a valóságban nem olyan egyszerű, szóval gyakorolni kell, és utána gyorsul az ember.
Ezért szoktam videókat nézni hotlap meg track guide YT-n, mert láthatod mekkora tempót lehet átvinni egyes kanyarokban. Azt kell magyarán lemásolni
-
Ez szándékosan ment neked, egy igazi gyökér, mivel lekövette a mozgásod, és egyértelmű, hogy nem a pedál romlott el neki...
Online van ennek fóruma, ahol lehet jelenteni practice szerveren történt szándékos ütközéseket.
Itt jelentsd a leírás szerint. Ez lazán egy 7 napos eltiltás lesz. -
BOP változás az 1.3 update óta GT3-nál.
-
válasz
bence1885
üzenetére
Matchmakingbe csak akkor nem nézi, ha Daily Bronz versenyen indulsz, olyankor a Badgeket nézi. Láttam én már Split 6-ba G1-es csávót is Twitchen
Silver futamokon akkor kerülsz össze bronzosokkal, ha nincsen sok split. Olyankor nem félek, hogy nekem jön egy GT3-as autó, inkább az a rizikós, mikor a bronzos Hyperek köröznek le, némelyik úgy bevetődik 1-2 féktvánál, hogy ha én nem figyelem a tükröt, lazán elkaszál. Azt hiszik, hogy automatikusan el kell hagynod a verseny ívet, pedig egyáltalán nem így van.
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Sok sikert az új Genesis csapatnak. Remélem az Aston is feléled, ha már az F1-ben bukdácsol jelenleg.
-
-
Szoktam AI ellen menni gyakorolni.
Eső intenzitásától is függ, én úgy vagyok vele ha esős pályát akarok, akkor legyen extreme wet.
Előre nem állítok be esős pályát úgy, hogy pl. alig esik az eső, mert hamar felszárad a pálya.
Egyébként Online mikor volt Monzán az esős verseny, ott se volt mindig ugyanaz a tapadás, pedig MFD-n a pálya infó résznél ugyanazt írta, de volt, hogy egyik versenyen 1-1.5 seccel lassan / gyorsabb voltál.Lényeg, hogy AI ellen ilyen köztes esős száraz időt ne tegyél be, mert van, hogy szárazon indultok, és első körben már jönnek is kereket cserélni. Ha esik, akkor legalább 75-80%-os eső arányt állíts be.
-
-
válasz
bence1885
üzenetére
Én személy szerint nem szeretem, lomha vagyok vele.
Utóbbi időben már csak HYMO setupot használok.
Abból van Consistent biztonságosabb beállítás, meg van az esport féle, ami izgágább, és komolyabb odafigyelést igényel, viszont gyorsabb vagy vele. Néha szoktam csak bele piszkálni a setupba, kicsit személyre szabni, de sokszor hozzá nem nyúlok mert megegyezik a vezetési stílusommal.Nekem korlátlan letöltésem van hozzá, ezért mondtam múltkor akinek kell setup, annak küldök szívesen bármelyik autóra, de nyilván gyakorolni kell vele eleget, megszokni az autót így, de megéri.

-
válasz
Rony949
üzenetére
Igen ott muszáj. Legutóbb Le Mans pályán volt így nekem ami ha jól emlékszem 45 perces volt. Első stintbe Lico-al kellett menni, aztán box kiállás, de azt meg végig full pushal teljesítettem. Nagyon sokszor kell ezzel a módszerrel versenyezni, mert ha nem spórolsz az üzemanyaggal 1 kiállásból lesz 2, és sokat bukhatsz.
Van amikor az a taktika a nyerő ha mindkét stintet úgy teljesíted, hogy nem spórolsz semmit.Azt is kell nézni, hogy a játék mennyi NRG-t ajánl mikor ki kell állnod, és annyit tankolni a boxban. (Jó kiindulópont)
Hosszú versenyen értelemszerűen 100% NRG-el kell indulni, és az üzemanyag arányt úgy beállítani, hogy a benzin és NRG egyforma legyen ami a teljesíthető körök számát illeti.
Az nem jó, ha pl. az NRG-d elfogy, de a benzinből még van annyi, hogy 4-5 körre elég lenne, mert box kiálláskor mindegy mennyi üzemanyagok tankolsz, az NRG töltésére számolja az időt a játék.Pl. holnap a 100 perces Silverstone futamon Lico-al fogok menni. Rajtnál 100% NRG, és 79 liter üzemanyag az Astonnal, mert így lesz a körök száma 1:1 arányú.
Custom setupok azért jók, mert ott a versenyre az arányok már be vannak jól állítva.Így tömören ennyi, de nyugodtan kérdezzél, aztán segítünk.
Tudom az elején nehéznek tűnik, de utána bele jön az ember.
-
válasz
Rony949
üzenetére
Gratula!

Sokszor a silver versenyeken végig lehet menni kiállás nélkül, amelyik 60 perces LICO-val (Lift and coast)
Magyarán féktávok előtt elengeded a gáz pedált, és üzemanyagot + NRG-t spórolsz így. 2-3 kört simán össze tudsz hozni, és nem kell kiállnod.
Silver futamok általában open setuposok, szóval oda érdemes custom setuppal menni, mert az alaphoz képest jóval gyorsabb tudsz lenni.
Figyelni kell, mert sokszor a 40-45 perces futamnál szoktak olyat csinálni, hogy 2x-es üzemanyag fogyasztás van a versenyen, ezekre jó odafigyelni, hogy ne érjen meglepetés. -
-
válasz
Lac-coo
üzenetére
Régen volt egy command, hogy record to memory true vagy false, ezt már egy ideje kivették, az tudott ilyet csinálni.
De offline versenyt is teljes egészében vissza tudom nézni, mégsem telik meg a memóriám a verseny alatt.
Megpróbálok még utánanézni mit lehetne tenni, de 1.3 előtt ilyeneket nem csinált a gépem.
Ha mindent végig jártam és továbbra se lesz jó, akkor újra rakom a gépet valószínűleg.
Ha másnak jó 32gb rammal, akkor úgy is az lesz a válasz a fejlesztők felől, hogy az én gépemmel van a baj... -
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Le Mans pálya az jó nagy, ott se evett sokat nálam. Itt az a baj, hogy az idő múlásával egyre több lesz, és csak halmozza fel, nem tisztítja.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Lehet csak a Practice szerverekkel van gubanc.
Virtuális memória nálad autón van? Illetve melyik Nvidia driver van nálad? -
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Hány kört mentél? Mert én legalább fél órát voltam fent. Első pár körben tökéletes volt nekem is.
Offline meg 60 autóval evett 15gb-ot, practice szerveren ahol volt 12-13 ember ott meg 27gb
Valami nem kerek. -
válasz
Rony949
üzenetére
Ha már ebbe a Badge szintben kerültél, akkor tud le az időmérőt, indulj szigorúan a boxból, és csak akkor előzd meg az előtted haladót, ha nagyon lassú, más különben ne állj le vele csatázni. Így hamar megkapod a Trusted jelzést, és az SR szinted is gyorsan nő, aztán mehetsz hosszabb versenyeken.
Az a baj ezek a 20-30 perces sprint futamok nagyon el tudnak durvulni. -
Offline-ba Le Mans pályán gond nélkül megy a játék 61 kocsival, max 15gb-ot evett a ramokból, online practice szerveren meg már 30 perc után elfogyott, és elkezdett akadni. Valamit nagyon elrontottak a játékkal.
Virtuális memóriát is állítottam be.
Tegnap este még GPU driverből felraktam a legújabbat, meg újra húztam a játékot, meglátjuk segített-e. Ha nem, akkor Windows reinstall...
-
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
MSI Afterburnerben láttam, hogy elfogy a 32gb ramom. Update óta a játék 24-25gb-ot eszik, aztán ma kaptam életemben először az eseménynaplóban ezt a hibaüzenetet:
A Windows sikeresen diagnosztizálta, hogy kevés a virtuális memória.
Beállítok valami jó értéket, aztán remélem megoldódik.
LMU egyet update-el, aztán kettőt elront...
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Minél többen vannak a szerveren, annál gyakoribb a stuttert jelenség de néha nagyon durván be droppol az fps. Fix 235-ről 1-2secre beesik 70-80fps-re, miközben offline vaj sima. Netemmel nincsen baj, nincs packet lost.
-
Online practice szerveren olyan brutál lagok voltak ma, hogy még sosem tapasztaltam ilyet update előtt. Offline AI ellen full grid nulla akadás.
-
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hát 100%-on nagyon durva volt
-
Levettem ezt a plusz additional FFB efektet 0-ra ami jött az update óta, aztán sokkal jobb lett így a játék.
Túl sok apró rezgést ad hozzá feleslegesen, ami már zavart, szóval off-ra téve jó. -
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem mondja se a sárgát se a kéket, csak az elején a green flag green flag.
Nem tartana sokból a készítőknek berakni ezt. -
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én eddig is megéreztem a tapadás vesztést, szóval ezért nem értem miért kellett belenyúlni, mikor szinte tökéletes volt.

Van ez az új ffb effekt, lehet azzal kell kicsit játszani.
-
Jó ha tudjátok, ha offline mentek a GT3-as autók bop-ja totál rossz.
Magyarán jóval lassabb vagy mintha online mennél. -
Nem tudom, nekem update óta rosszabb az FFB.
-
válasz
Rony949
üzenetére
Sokan úgy ülnek le versenyezni, hogy fogalmuk sincs hol vannak a féktávok, és ebből adódnak az első körben az ütközések, na meg hogy az első kanyarban meg akarják nyerni a futamot. Ha új vagy én ajánlom elsősorban, hogy offline az AI ellen menjél, és szokd a játék fizikáját, így sokkal rutinosanabban fogsz majd versenyezni online.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
9-12 között amikor nem dolgozom, illetve a speciális / weekly futamokon szoktam délután menni, oda kevesebben regisztrálnak be.
Illetve ha van energiád még este, akkor 10-11 felé is általában normálisak vannak / brazilok amcsik.
Pálya függő is. Qatart sokan nem szeretik, aztán mentem azon is párat, mondom jól begyakorlom, aztán nem lesz gond. 20 perces futam volt, de szerencsére open setupos volt. -
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Én értem amit mondasz. Láthatlanban nem tudom megítélni, hogy jogos volt-e amit sérelmeztek. Ha töltesz fel privátban videót, akkor tudom véleményezni.
Lehet tisztességesen is védekezni, meg lehet ökör módjára is. Szerencsére utóbbival ritkábban találkozok.
Én most a kora délelőtti órákra álltam rá versenyezni, ilyenkor értelmes emberek vannak, nincsenek a kis nokedlik, akkor életük árán védekeznek.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Fékezés közben kiszámíthatónak kell lenned, ezért irányt nem válthatsz fékezés alatt, értem azt, hogy nem rotálhatsz se jobbra, se balra.
Egyenesben lehet kicsit kígyózni, de azt se szabad a végtelenségig tolni.Egyébként ha a mögötted lévőt látod, hogy bedobja belső ívbe a kocsit mert így akar megelőzni, akkor nem tudsz az ideális íven elfordulni, mert össze fogtok érni. Ilyenkor neked is szélesebben kell miatta fordulni. Sokszor rosszul mérik fel a helyzeteket, és van belőle kocc.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Akkor ez a panel az ezt tudja.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Nekem van IPS, és Mini-Led VA monitorom. Egyiken se ilyen a kép játék alatt mint nálad. Szerintem ez a monitor ilyen. Nézd meg azért más játékkal is.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Post-Processing Effects nálam lowon van azt hiszem, ha ezeket feljebb állítod, még rosszabb lesz az egész, mert sokszor olyan kamu effekteket tesz rá a játék, aminek köze nincs a valósághoz.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Próbáld meg amit mmdms
kolléga ajánlott. -
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Ha az ő videója nem egyezik a tiéddel, akkor beállítás eltérés van, de pár videóból egyértelműen látszik, hogy nem olyan a kép minősége mint VR nélkül.
Pl. itt látod, hogy a névsor bal oldalt teljesen más minőségű mint nálam. Furák a betűk megjelenése.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
YT-n keresd meg a Tortellini csávót. Ő egy brutál erős pilóta, és VR-ban játszik. Nála láttam, hogy nem olyan a kép minősége mint a sima monitornál.
Valószínűleg ez normális. -
válasz
Lac-coo
üzenetére
52%-on nekem is be blokkolna. Állítsd kicsit előrébb, és nagy féktávon max fékerő, majd szépen engeded fel. Én legutóbb Le Mans pályán mentem, ott is nagy féktávok vannak, de egyszer nem álltam keresztbe.
Sokszor az alap beállítás úgy szar ahogy van hiába fixed setup, állítani kell a féken meg a TC beállításon.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
GTE-be nincs ABS. Amit a srác vezetett az egy Mercedes LMGT3-as autó volt ABS-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Fotók, videók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valami nem kerek.

kolléga ajánlott.