- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
válasz
Eagle16 #2581 üzenetére
Hy!
Nekem sikerült kihoznom olcsón a gépet, de én a nagy részét "hulladékból" építettem. Csak a monitort és a fémhalogén izzószettet vettem pénzért, írásvetítőt szereztem ingyen, faanyagom volt, kapcsolók, kábelek, venti voltak. Pöpec lett a gép, csak le kéne festeni, meg kicsit javítani az fókusz megoldásán, mer az gagyi.
Nem ajánlanám a kis képet, mivel ahhoz kicsi kijelző kell, az pedig nem olcsóbb annyival, mint amennyivel rosszabb a minősége... Sőt, nagyon rossz a minőségük, és néha drágábbak, mint egy sima 17-es monitor. Ha türelmes vagy, akkor olcsón meg lehet szerezni mindent. Fémhalogén: Őrült Ödön itt a fórumon, Monitor: Vatera, teszvesz, Írásvetítő: iskoláknál lehet kunyerálni, én oktatási technikus vagyok, nekem könnyű volt
Mellesleg eladó a cucc sajnos pénzügyi okokból, persze pofátlanul magas áron
, de ha érdekel, akkor pü jöhet.
Bandiras2: Jó lenne bele egy fémhalogén, mert nagyon sárga a képed, amúgy jó a cucc. Emotikonokra vadászó macska, ez LOL
-
bandiras2
senior tag
válasz
Eagle16 #2581 üzenetére
[ilyen projektort vettem, használtsn 19 kHUF volt]
Mellé egy LG monitorAz AG réteg eltávolítása a következő volt:
Beáztattam, _(ioncserélt-akkumlátor-desztilláltvíz, csapvíztől vízköves lesz) ázott fél napig. Akkor elkezdtem nézegetni hogy merre meddig. A monitor két réteg plexiből lett összeragasztva. Az illesztési határtól kissé beljebb van a tizedmilis polárfólia, rajta a még vékonyabb AG réteg. Körömmel kezdtem meg, csodálatosan feljött. Ennek a tipusnak mindkét oldalán volt valamilyen réteg, az egyik homályos volt, a másik kristálytiszta. polár szintén mindkét oldalon gyanús, de nem bontottam tovább.
Ha elkezdtük húzni, akkor ne álljunk meg a mozdulattal, valamint lehetőség szerint víz alatt dolgozzunk, nekem emiatt foltos maradt a cucc, remélem le lehet mosni róla. A vetítő 400 wattos, komolyan melegedett a monitor, úgyhogy beállítottam egy ventillátort hogy hűtse. két tízforintossal felbakoltam a képernyőt, hogy alája is jusson, ez kissé rontott a képminőségen, de nem sokkal.
Akinek van némi pénzmagja, de nem akar 3x annyit adni egy garanciális, de drágán szervízelhető(izzócsere) gyári darabért, az mindenképpen essen neki.
Javaslom minél nagyobb vetítő beszerzését, akitől vettem az mondta hogy lehet lesz neki nagyobb, arra gond nélkül felférne az én 16" monitorom. jelenleg a startmenü és a jobboldali bar nem látszik, így kénytelen vagyok rászabni az ablakméretet a látható képméretre. Mozizni viszont nagyon durva vele bár a tapéta mintázata nagyon zavaró. Már csak valami vacak vásznat kell vennem, és minden meglesz. -
bandiras2
senior tag
válasz
Eagle16 #2574 üzenetére
Nekem ami most majd keddig összeáll az:
Írásvetítő, jófajta német-20 000 HUF
16" monitor -17000 HUF
Vászon -Viszosvászon asztalterítő ~3000 HUF
-Ikea tuplur fehér sötétítő 9000 HUF
-fal ingyenizzó élettartama 40-60 óra, darabja 1200 HUF + posta.
Próba szerint simán ad 2.5 méter fényes, éles képet.
Ha holnap elqrom a monitort, akor újabb 16000 HUF
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec - GPS-700A8 - 700W - eladva bazsa102381 kollégának
- THERMALTAKE TOUGHLIQUID Ultra 360 AIO Vízhűtő
- ASUS TUF Gaming GT301 АRGB + 3 venti
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest