- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Én ugyan 0, azaz nullát értek az optikához, de szvsz, a topik alapján a fókusztávolság túl piciny ezeknél a lencséknél, ez a link1re vonatkozik.
A link2 már jobbnak néz ki, de az árnak kb. a feléért behozathatsz teljesen erre a célra árult lencsét, ami 100%, hogy jó stb...
De mindez csak szerény véleményemet tükrözi, a valósággal akár szöges ellentétben is állhat!
Aki kötözködni akar annk: Goto Line 1, char 0-20DOMy
-
Achilles209
tag
Üdv körünkben!
Kis hazánkban sajnos nem lehet normális méretű fresnelt kapni. Az egyetlen tipus ami itt fellelhető, az az irásvetítőkben használt lencse, ami 28x28 centis, és a sarkai le vannak vágva, ezeknek a lencséknek a használható része 27x27 centi. Ez egy 15"-os monitorhoz már kicsi, ha teljes képet szeretnél. Marad az írásvetítő vagy külföld.
Optika: nézegetni kell mindenféle oldalakat, piacokat, én pl a vateráról raktam be ide linkeket. Lehet néha ott is jó optikát venni, de ha nem vagy maximalista, akkor az is van az írásvetítőkben, és az egész, fresnel+optika kijön 8 ezerből, ha valami régebbi cuccot veszel.
Weblap: nem rossz ötlet, de a többség dönt
Ezen a fórumon lényegében mindent megtalálsz az összerakással kapcsolatban. Csak olvasni kell türelmesen. Vannak költségtervek, jó ötletek, tanácsok, képek, minden. Ha pedig kérdésed van, kérdezz bátran.
jaa, a lapnagyító lencse szerintem nem jó. De ki lehet próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest