- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
válasz
zsomi25 #1961 üzenetére
A fémhalogén mindent megold, persze azt is kell hűteni, vagyis főleg az LCD-t, de elég szinte csak áramoltatni a levegőt körülötte. Nekem se az izzóval, de az LCD-vel nincs gondom, csak a láda melegszik, mivel a foglalat átvezeti a hőt a ládára, de az nem érdekel.
Nem akarok beleszólni, de van egy ilyen szokásom, ha nem haragszol
Szerintem ha a láda mérete nem számít, inkább vegyél 17"-os monitort. Igaz, hogy több marad ki a képből, mint a 15-ösnél, viszont sok más előnye van a 17-eseknek (kontraszt, válaszidő, teljesítmény/ár mutató, felbontás). 15"-ossal is állítgatni kell a videóablakot a fresnel miatt, 17-nél is, szóval az mindegy, játéknál pedig ablakban a 800x600-as felbontásnál tök jól megy minden. Nem beszélve a DVI csatiról, ami talán inkább csak 17-esben van,(úgy hallottam, lehet, hogy hülyeség), és sokkal szebb a kép egy ilyen kábellel, teszteltem.
FFC issues-re tökéletes leírást kaptál.
-
Dr Smoke
aktív tag
válasz
zsomi25 #1961 üzenetére
Az ffc issues azt jelenti, hogy a panel mögötti nyákokat nem lehet kihajtogatni, mert az őket összekötő kábel rövid. Ahogy a képen is látható, általában ilyen L alakú. FFC kábelt lehet rendelni külföldről, ha esetleg ilyen a monitorod, pl az IzzoTektől, de jobban jársz, ha olyan monitort választasz, amelyiknél a listában NO vagy OK szerepel!
Sajnos én is belefutottam egy ilyen monitorba és el kellett adnom, de a többiek okulása végett feltettem a listára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hobby rádiós topik
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Formula-1
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest