Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tj_peti
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Le a kalappal a gépek előtt!
Már vagy egy éve olvasom a fórumot, végrerászántam magam, hogy regisztráljak. Szintén nem rég szántam rá magam, hogy építsek én is egy projektort, felbuzdulva a sikereiteken. Kezdetnek vettem egy 17"-os LG-t relative jó kontrasztal. Nem sokára megrendelem a fresneleket, ezzel kapcsolatban azonban vannak kételyeim:
Honnan rendeljek? 3Dlens, lumenlab vagy izzotek? ugyebár az utóbbi francia, ezért reménykedem, hogy talán megúszom a vámot és esetleg a szállítási költség is alacsonyabb lesz. Tudna valaki ebben tanácsot adni?
Esetleg, hogy milyen fresnel lenne az optimális, 2x 220mm? vagy 2 600mm? vagy talán egy ilyen egy olyan?
A front optikám remélem megvan, találtam egy profinak tűnő cuccot, egy fénymásolóban volt. Küldöm a képet.Mi a véleményetek, lehet használni?Köszi a válaszokat, már alig várom, hogy megoszthassam veletek a gyönyörű kontrasztos képeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest