Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
Ahogy a többiek is írták előttem, spec vezérlő kell hozzá ami drága, jobban megéri egy használt monitort venni erre a célra. Az elején én is vacilláltam ilyesmin, mert van egy lcd panelom elfekvőben de sajna vezérlés nélkül, nálam még az is szóba jött hogy egy burkolathibás sérült notiból építek projektort, így nem kell külön gép neki, vaterán lehet ilyeneket találni, de elvetettem mert elég lutri, hogy más baja is lehet a gépnek, aztán utólag már nem nagyon lehet reklamálni ilyen miatt.
Így maradt a monitor + külön gép kombó. Sikerült szereznem egy Samsung150T viszonylag baráti áron ( 15" van DVI bemenet és 16ms ) a konfighoz meg már csak procihűtőt kell kerítenem. Sajnos a freshnel lencsék és a vetítő lencse még nincs meg, aminek beszerzése egyelőre pénzmag hiányában várat magára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest