Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ufo13
tag
válasz
Lalikiraly #48 üzenetére
Sziasztok,
én ma vettem egyet az Auchanban, fehér színben.
Ez előtt aTab5 készülékem volt, de a fülhallgató része annak nem volt olyan jó. Most Laser-re váltottam.
Eddig bejött, persze csak 2-3 órája nyomkodom, 4.2.2 szoft van rajta.
Gyors és szép a kijelző, zene is jól szól rajta.Ami az aTab5-höz képest fura:
- nem tudom elnevezni a SIM kártyákat, csak a szolgáltató nevét írja ki (meg lehet szokni)
- nincs profil váltás a gyorsmenüben, azaz, ha bemegyek dolgozni, akkor le kell halkítani a beállítások alatt - erre van más megoldás?Összeszerelésben és anyag minőségben jobb, mint az aTab5. Én ma 38.990 FT-ért vettem.
A készülék árlapján 2 év gari volt, azt mondta a kis hölgyike, hogy elromlik, akkor azonnal visszafizetik az árát.
2 év alatt el mondjuk elő is fordulhat és visszakapom hosszas procedúra nélkül a 100%ot. Nincs szervíz háttere, mert saját márkás... juppi, semmi baszakodás, ha baja van...jön vissza a cash.Hát erre mondtam én, hülye lennék nem venni
-
válasz
umbibumbi1 #47 üzenetére
A telenor simek más telefonokban is balhésak, a bit miatt, de biztos van itt szakértő kolléga aki elmondja. Hasonló problémák voltak az Akai telefonokkal. Nekem a telenor simet kicserélték vadiújra utána az működött tökéletesen... tehát nem tudom. Ebben meg most csak egy vodás kártyát használok.
-
umbibumbi1
tag
a telenornál valóban gond van vele.én is kicseréltettem a simet újra,szépen megy is,de csak ha 2g-n használod.3g-nél hívásnál (ki-be) azonnal kifagy.más szolgáltatóknál nem tudom mi a helyzet,de nem sokan jelezték,h gondjuk lenne.
más gondja a jack-et leszámítva nem nagyon van,elketyeg szépen. -
Csakatim
csendes tag
Megfordult a fejemben ez a telefon, de tartok az "auchan márkától". Az eladó azt mondta, hogy egy nő vitte vissza, de ő 3x, a sim miatt. A hozzászólások alapján gondolom telenor miatt. Egyébként tmobillal hogy szuperál?
Vegyem, ne vegyem? -
válasz
umbibumbi1 #44 üzenetére
Na én meg elkiabáltam. most reggel volt egy fehér képernyős újraindulásom amit egy térerő eldobás előzött meg, de azóta minden ok. furi. szerintem a többség baja a halk beszélgetési és fejhallgató hangerő. na hátha lesz rá megoldás...
-
umbibumbi1
tag
kiderült,h valóban a mágneses tok miatt zavarodott meg,attól voltak az újraindulások.
a vezetékes headset minden formáját kerüljétek,mert az gyilkos.
erre én azt találtam ki,h kipróbálom bluetooth-os formában a dolgot.sokat nem akartam erre már költeni.
szóval a lazer mellett döntöttem...gondoltam legalább a párosítással se legyen akkor már gond.
valóban nincs gond,összepasszol mint fluor gyerek legoi,kapcsolódik és a hangminőség is tiszta volt az alatt a rövid idő alatt amit próbálkoztam vele.mindössze annyi,h kicsit halk,tehát ha zajos háttered van akkor nem mindig lesz nyerő.amúgy asszem nem volt más probléma.
a headset üzemideje is elég kecsegtetőnek tűnik.300/8 óra.ha ennek a fele igaz már elmegy.nálam a telefon viszont még mindig kifagy ha a slot 1-be teszem a simet.hülyét kapok tőle.
felismeri,van mobilnet,de hívásnál meghal.kimenő és bejövőnél is.segítsetek már,hátha vki tudja mi lehet a bibi.
a beállításokat nem piszkáltam meg,tegnap kicseréltettem a kb 6-7 éves simet.azt hallottam,h ettől meg kellene gyógyulnia.nos,ez nem történt meg.
kipróbáltam másik készüléken is,ugyan ezt produkálta.tehát összesen már 3 készüléken jártam így.
biztos nem szereti a telefonszámom
az üzemideje tényleg jó,kalimpáltam rajta egész nap,de 30% így is maradt.és ment a net,wifi és akkor gondolom mostantól a bluetooth is fog.arra még kíváncsi leszek.ha tudnátok tippeket adni a kifagyásra nagyon hálás lennék,mert gyakorlatilag ez az utolsó komolyabb problémám jelenleg.köszi,hello
-
Zsolaf
addikt
válasz
Lalikiraly #42 üzenetére
Köszi az infókat, ez biztató. Egy ismerősöm venne ilyet anyagi okokból, én mondtam neki ezzel csak a gond lesz, de hát ennyit szán rá és nagy kijelzőset akar, ez arra jó. A 4.2.2 tényleg csoda ezen a fronton.
Türelemmel várjuk a blogot....
-
válasz
umbibumbi1 #41 üzenetére
Sziasztok!
Én már gyakorlatilag a dual sim működésen mindent kipróbáltam...
Nekem még egyszer nem fagyott le. Most kis használattal wifis és mobilnetes netezéssel péntek délután óta megy és még kb 60% nál tart... Én imádom. A hangszórói egész jók. A beszédhangerő lehetne nagyobb és a fülesen valóban nagyon halk... Arra lehetne valami megoldást keresni.
Hibának talán annyit véltem felfedezni, hogy néha pár percre elmegy a térerő... De semmi többet egy hét alatt 3 szor csinálta... Amúgy én nálam kocsiba autórádióval mindenhol itthon notival kommunikál bluetooth on. Egyedül a noti írja ki hogy valami bluetooth drivert nem talál hozzá. fene tudja...
Igen frissítés totál kilehet kapcsolva rajta sztem is. Úgysem lesz. Amúgy is sok nagy gyártót ver hogy 4.2.2 van rajta
Írtam már bemutatót a telefonról de már több mint egy hete nem akar megjelenni
-
umbibumbi1
tag
Vki kiprobalta esetleg mar bluetooth-os headsettel?mukodik frankon?mert a vezetekes az gyalazat.
-
umbibumbi1
tag
Meg azert az is hihetelen,h egy ilyen egyszeru dologtol nincs levedve,h ne lehessen lemagnesezni.ilyet meg nem is hallottam.vicces dolgok ezek
amugy a headsetes reszre van otlet?lehet rajta vhogy javitani,h elfogadhato legyen a minosege?
-
Zsolaf
addikt
válasz
umbibumbi1 #37 üzenetére
Ha mágneses akkor meg hülyítheti, szerintem ne használd.
-
umbibumbi1
tag
de igen,mágneses.gondolod az a gond?
viszont azóta kínlódtam vele.
úgy néz ki a sim1 slot nekem nem működik,a telefon kifagy a fenébe.
a slot 2 működik,de csak 2g hálózat van.eddig oké,ezt még túlélném.
de ez a tetves headset sem működik normálisan.pedig az nekem mindenképp kell.
olyan istentelen zörejeket ad ki és azt is iszonyat halkan,h az vmi félelmetes.
értem ezt gyári headsettel és egy másik,lényegesen jobb minőségűvel is.ami amúgy nagyon jól szól,tehát tuti a teló hibája.meg már panaszkodtak is miatta.mi a fenét csináljak?tetszene,de ennyi kompromisszumról nem volt szó.
-
Zsolaf
addikt
válasz
umbibumbi1 #35 üzenetére
Nem mágneses a tokod? már a csatra gondolok.
-
umbibumbi1
tag
hejhó.második napi felvonás.
hajnalban ismét melózni mentem,ismét az övemen volt a tokban.
dióhéjban annyi,h csak a mai napon legalább 3x kifagyott és legalább 5x újraindult.
délután visszavittem,de addigra teljesen meghalt.sem telefonálni nem lehetett vele sem semmit.de volt net.ez remek.hazafelé a cserekészüléket rögtön ugyanúgy az övemre tettem.az eredmény: fehér képernyővel megint kifagyott...ez is.ez szerintem azért van mert nem bírja a mozgást.vagy csak fektetve nem bírja.vagy fogalmam sincs.de érdekes,h ez csak nálam jelentkezik.vagy csak én hordom az övemen én már nem tom.
itthon semmi baja.egyszerűen nem értem.arra is gondoltam,h azért zavarodik össze,mert fektetve van és így van sleepben.majd kipróbálom,h kikapcsolom a képernyőforgatást.más ötletem hirtelen nincs.
-
Timi01
újonc
Ó, köszömöm! Meg is lett!
-
Zsolaf
addikt
-
Timi01
újonc
Sziasztok! Tegnap én is megvásároltam a telefont. Nálam minden jól működik, csak egy problémám van vele. Sim1-et használom Telekomos kártyámmal. Eddig is minden jó. Beállításokat végignyálaztam, kézikönyvet elolvastam, és abban fel is tüntetik a hívás beállítások menüpontot, viszont én a telefonban nem találom, lehet (sőt valószínű) hogy én nézek el valamit. Azért lenne ez nekem fontos, mert ha hívok, nem küldi el a számom a hívott telefonra, és ezt szeretném átállítani. Remélem valaki tud ebben segíteni. Köszönöm! Üdv. Timi.
-
126fsm
újonc
Sziasztok! Kb. 1-hete vettem meg az X50D-t és kiderül róla hogy főzött rom van rajta!!! Kerner Verziója: 3.4.5 root@server #2 Thu Jul 25 18:22:00 CST 2013 Ebből kiderül hogy nem is gyári romot használunk!!!! Amúgy meg hibátlan a telefon semmi fagyás meg újra indulás!!! Viszont a zenehallgatásnál halk (NAGYON)!!!! 2013/07/25-én lett rá kész a rendszer ami rajta van 4.2.2! Ja nem tom hogy észre vette e valaki azt hogy nincs benne a frissítés opció?!
Üdv: További szép napot mindenkinek!!!!
-
umbibumbi1
tag
valszeg az lesz ha nincs más út.miután hazajöttetm és átálltam "itthoni használatra" a világon semmi baja nem volt.
tehát a megoldás: ne vidd sehova,legalábbis ne övtokban mert azt nem bírja az előzetes tesztek alapjánamúgy elvileg nem kell 3 napon belül lenni,mert 1 évig az auchan cseréli.javíttatni ugye nem bírják,mert import.
ebből a szempontból ez nekünk nem rossz. -
Zsolaf
addikt
válasz
umbibumbi1 #27 üzenetére
Az szép, ha holnap is csinálja vidd vissza cseréljék ki még három napon belül vagy, ez nem normális. A merülés azt rálehet fogni programra is. Nekem Galaxy S3-am volt, az is csinált merüléseket, de gagyi appoktól, csak ha nem rakod tele ilyenekkel és csak az van fent amit tényleg használsz akkor nem szokott merülni.
-
umbibumbi1
tag
hello.köszi a választ,magam is erre jutottam.amúgy ennek ki a fene a gyártója?oké,auchan import,de csak gyártja vki.a világon semmit nem találtam erről.
viszont pár dologra rájöttem.a füles az kuka.ne próbálkozz.kuka.iszonyat
jobb lett volna ha nincs is.
ma vittem először melózni.a tapasztalatok övre csatolva tokban:legalább 4-5 random reboot.nem tudom mitől.
egy kifagyás...full fehér képernyő és kész.akksi ki-be.
és egyszer 1 óra alatt 29%-ot zuhant.ott asszem vmi beragadt.
illetve egyszer 47%-ról visszaugrott 55%-raazért kicsit szomorkás vok,h mindezen tapasztalatokat még igen frissen és mindössze 1 nap alatt sikerült begyűjtenem.pedig amúgy nagy élmény...legalábbis számomra.a teljesítménye kielégítő lenne.
-
Zsolaf
addikt
válasz
umbibumbi1 #25 üzenetére
Az ilyen készülékekre nem nagyon szokott frissítés készülni, mert azt nem a google adja hanem a gyártó, ennél a telefonnál nincs support sajnos.
-
umbibumbi1
tag
hello.
azt nem tudjátok,h ha lesz hozzá frissítés azt honnan a fenéből fogjuk tudni?mert olyat,h szoftverfrissítés nem találtam benne.
a másik,h a másik telómon olyan szépen testre lehetett szabni az asztal felületét.ikonok száma,mérete,sorok száma,mérete.ilyet ebben nem találtam.csak én nem,vagy tényleg nincs? -
-
23king23
csendes tag
Sziasztok!
Készülök venni egy ilyet és azt szeretném megkérdezni, hogy az alkalmazások/játékok mennyire futnak rajta jól? Jó a grafikus motorja?
Illetve, hogy van benne giroszkóp? ( Gondolom igende azért megkérdezem)
És még azt megtudnátok mondani, hogy a menüje átlátható? Vagy az android minden telón egyforma? Bocsi, ha nagyon hülye a kérdés, de nem nagyon volt még androidos telóm.
Előre is köszi a válaszokat!! -
-
kricht
csendes tag
Tehát..én is előfizus vagyok nem feltöltő kártyás.Havi 2Gbos netem van,aminél még nem haladtam meg az adatforgalmat így nincs korlátozva.A sim kártya is ugyan azon slotban van.Tehát innentől csak a beállításoknál lehet valami ha neked (E)dge felirat helyett (H)SDPA szerepel.Ha belépsz a beállítások\továbbiak\mobilhálózatokhoz a 3Ghálózatnál mi van kiválasztva?(SIM elsősorban 3G, sim1 csak 3G,sim 1 csak 2G)
Nekem az elsősorban 3G-n van. Ha kérhetlek egy APN beállítást majd írj le,mert én már próbálkoztam számtalannal de nem változik a helyzet,illetve az előző Huawei-emből is kiírtam már de akkor is csak edge-m van. -
lehella
senior tag
válasz
Lalikiraly #19 üzenetére
Laller néhány screenshot jöhetne a képernyőről
-
Namost tisztázzuk. nekemis a wcdma slotban van a vodafone simkártyám. a lekorlátozást úgy értettem, ha elfogy a havi kereted ami nekem 200MB akkor lekorlátoznak hogy 32/32 kbps re. ekkor átvált a telefon 3G ről HSDPA ra vagy Pl az lg telefonom edge en üzemelt... az apn nél különbség van a feltöltős és előfizus beállítások közt... nekem előfizus van...
-
kricht
csendes tag
Nem tudom mit értesz az alatt hogy le korlátozva.Az újraindítás számtalanszor megtörtént egyébként ha a beállításokon belül a sim kártya kezelést kiválasztom írja sim card info alatt hogy vodafone HU és előtte a sim jelen szerepel egy 2G felirat..hogy ez jelenthet e valami nemtoom.neked a sim A WCDMA slotban van? esetleg ha Vodás vagy dobnál egy APN beállításokat?
köszi előre is . üdv
-
-
kricht
csendes tag
Üdv.
Nekem is új APN-t kellett létrehoznom,de nekem nem váltogatja a hálózat típusait mint neked.Nekem csak EDGE-en megy és ennyi.Pedig mint írtam elérhető a HSDPA. :S -
egyébként már írtam bemutatót a telóról a logoutra. várom a megjelenést...
-
-
kricht
csendes tag
Sziasztok!
Én is vásároltam egy ilyen készüléket,viszont van egy kis problémám.Előfizus Vodafone-os vagyok és szerettem volna a mobil netemet beállítani a készüléken.SIM1 helyre ment a kártya (WCDMA) illetve az APN beállításoknál a megfelelő opciókat adtam meg.Namost..van is mobil internetem de csak EDGE.. eddig lazán volt HSDPA-m és ha ezt a simet visszarakom a régi készülékembe az is egyből a H feliratot dobja a mobil hálózat mellé. Valakinek valamilyen ötlete van esetleg ezzel kapcsolatosan.
Am minden nagyon korrektnek néz ki eddig a telóval kapcsolatosan,nekem egy huawei g300-at váltott de egyáltalán nem bántam meg,illetve ezt akkor fogom maximálisan kijelenteni ha műxik majd a mobilnetem rendesen.Előre is köszönöm a válaszokat. -
válasz
umbibumbi1 #11 üzenetére
ha keveset nyomogatja az ember akkor sztem 3 nap sem kizárt. nekem megy folyamatosan mobilnet ilyesmi... hát kiderül. most hagytam 12 órát töltőn kiderül... netezni villámgyors semmi akadás ilyesmi. mondjuk nekem 200 megás mobilnet csomagom van így opera minit használok... de nagyon imádom. beszédhangerő kielégítő... én nekem amit a notimon használok ez ellátja...
-
umbibumbi1
tag
válasz
Lalikiraly #10 üzenetére
kiderül.még nagyon friss a dolog.még mindig szépen ketyeg
az akksiidő meg meglepően jó szerintem.kezdem azt hinni,h van még "olcsón" jó vétel -
válasz
umbibumbi1 #9 üzenetére
Igen a fejhallgató kimenetre kéne még némi kraft. majd hátha lessz itt tudós kolléga és tud rá valami megoldást.
-
umbibumbi1
tag
válasz
Lalikiraly #8 üzenetére
ja...a fülest nem próbáltuk,de már az eladó sem nyilatkozott róla fényesen
maga a hangszóró az frankó szerintem. -
válasz
umbibumbi1 #7 üzenetére
a gyári fülessel? vagy valami jobbal?
a beépített hangszórók félelmetes hangerőt tudnak
-
umbibumbi1
tag
válasz
Lalikiraly #6 üzenetére
remélem tényleg elmegy 2 napot.eddig azért nyomkodtam eleget,de szépen takarékoskodik.
néha megröccen,de hamar összeszedi magát.eddig igen szimpatikus.de persze hosszú távon majd kiderül minden.
én nem tudom,a zene nálunk üvölt mint az állat,nem győztem halkítani.
a telefon funkcióról még nem nyilatkoznék,nagyon friss még a dolog.de eddig kielégítő. -
válasz
umbibumbi1 #5 üzenetére
Amm akkor én irtam el mindjart meglesem csak telorol vagyok. dual core 1ghz az tuti... Egész fürge is. hangerő tekintetében a beszéd lehetne hangosabb és a zenelejátszó is. vagy csak ezt én hallom így? Akksira sztem két napot elfog ketyegni netezésse miegymás...
-
RosszQtya
csendes tag
bocsi, de legalsó képen sima 1es procit látok a leírásodban pedig dual-t
-
-
Megvásároltam a telefont!
A csömöri Auchanban 39900 volt az ára.
Lazer X50D a típusa!
Kijelző.
5 coll 480x800 szerintem sima LCD
Dual sim normál slotokkal
512 MB RAM és 4GB tárhely amiből 2.2 szabadon használható
Dual Core 1Ghz proci
Micro SD slot 32 Gb ig.
Fekete és Fehér színben kapható
Dupla hangszóró a hátlapon ( igen jó hangerővel )5mp hátoldali kamera. 720p HD videófelvételi lehetőség. van LED segédfény
Wifi, Bluetooth, GPS, csak az első sim slot támogatja a mobilinternetet a második csak GSM et.
micro USB és jack csatlakozó.
Android 4.2.2 fut rajta.Tartozékai gyárilag: töltőfej, usb kábel, felvevőgombos headset, gyárilag fólia a kijelzőn, egy kis cd lemez a használati utasításokkal, mely magyar nyelven elérhető sőt a dobozon is van némi magyar leírás.
Írok róla logout bemutató még a hétvégén!
Akksi : 2000 mAh
-
Sziasztok!
A mai napon az Auchanban láttam egy új telefont.
Lazer márkájú állítólag az Auchan saját márkája ez a telefon.
5 collos kijelző 480x800 as felbontás
Dual Sim!
Dual core asszem 1.2 Ghz
Fehér és fekete színben van.
Android 4.2 fut rajta.
Led villanó a kamera mellett.
Két hátlapi hangszóró.Nekem bekapcsolták, szerintem egész szép képe van.
2000 mAh akksija van.Jár hozzá töltőfej, usb kábel, headset, meg egy kis CD is.
Ki mit tud róla? Az eladók azt mondják kategóriákkal jobb az Akaitól. Kipróbáltam a hátlap is elég masszívan van rajta.
Bal felül van a bekapcsológomb és jobboldalt a hangerőgomb.Dióhélyban ezeket tudom róla mondani. Kíváncsi vagyok ki mit merre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest