Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ufo13
tag
Múlt héten szombaton vettem egy X50D-t, és azt a hibát produkálta, hogy magától bekapcsolta a mobilinternetet és olyakor a Wifit is.
WiFinél azon hálózatokra - ahová már korábban csatlakoztam - magától felcsatlakozott, annak ellenére, hogy a WiFI-t kikapcsoltam rajta.
Ezzel még nem is lenne feltétlen baj, azt csináltam, hogy a WIFI hálózatot leválasztottam, de akkor meg folyamatosan kereste az elérhetőeket. (kikapcsolt WiFivel)
Aztán a készüléket gyári beállításra visszatettem, szándékosan semmilyen alkalmazást nem telepítettem, de a jelenség fennállt.
Ezt a hibát nem csak WiFi-nél, hanem mobilinternetnél is jelen volt, néha „fellógott” a netre, az adatforgalom növekedésén láttam, hogy itt valami turpisság van.
Erre nagyon figyeljetek, pl.: külföldön roaming nem olcsó, hamar kirázza így a zsebedből az aprót.Következtetés:
Ha ilyet használtok vagy vesztek erre figyeljetek oda. Egyébként a készüléket nagyon sajnálom, mert nagyon bejött…És akkor legyen happy end. Az Auchan ma reggel szó nélkül visszavette. Megkérdezték mi a hiba, írtak egy jegyzőkönyvet és azonnal visszaadták a pénzt.
Ez nagyon dicséretes, bár hozzá kell tenni, hogy saját márkás a termék és szervízhálózat nélkül, de ilyen támogatással és ügyfélszolgálattal best buy.
Köszönöm ezúton is az Auchan rugalmasságát, tényleg így nagyon korrekt volt.
Azt mondta a hölgyike, hogy a gari ideje alatt bármikor visszaadják a pénzt, ha hibás.Abban ellentmondás volt, hogy 1 vagy 2 év gari van rá. A készüléksoron a telefon melletti árlapon 2 év gari volt, de az ügyfélszolgálaton 1 évről tudtak.
(Nekem egyébként 2 év garit adtak rá) Ha mindenki másnak is, akkor aztán tényleg venni kell.Egyszer még én is veszek ilyet… nekem bejött…. Most vettem egy Concorde 5700-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fotók, videók mobillal
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ózongenerátor a háztartásban
- Futás, futópályák
- Megjelent a OnePlus 13T
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest