Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
A tükröződéseknél (tükrök, üvegek átlátszósága) elég jó az RT és kb 3fps-t vesz le. Olyasmi ez mint a matrix demónál. Ha komolyabban használják az RT-t az Unreal 5 engine-nél, akkor a hagyományos szabványos hardveres RT technikák nem működnek, mert iszonyúan sok a geometria és brutálisan sok vramot zabálna. Erre lesz majd megoldás a dinamikus LOD az RT számításán belül, csak egyelőre ezt a szabvány nem teszi lehetővé, ezért az Epic más utakon jár... A megvilágításról meg vannak összehasonlító videó, azok is elég jók.
Nekem az árnyékok LOD-olásával volt bajom, hogy popup-olnak sok helyen. -
GodGamer5
addikt
Anno mindegyik részt végigtoltam, ezért úgy voltam vele, hogy ha más miatt nem is, de az U5 engine miatt végigtolom a játékot újra. A festő sztoriját végigvittem, de mai szemmel annyira unalmas volt az egész, hogy a számomra már régen sem tetsző 2. részt el sem kezdtem.
Ráadásul több, helyen a jumpscare-ek nem működtek jól, vagy a script volt elcseszve.
A hangeffektek meg itt-ott mintha hiányoztak volna.
Úgyhogy nagyon vártam a játékot, de nekem egyáltalán nem jött át. Ja és már a demónál is írtam a fejlesztőknek, hogy nincs 21:9 a játékban, de a véglegesbe is b@sztak beletenni...
Nekem kellett beletákolnom. Vicc az egész, főleg egy ilyen játéknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest