Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
littlemole #449 üzenetére
Érdeklődd meg több helyen is. Az optimumban pl. hajlamosabbak a drágábbra rábeszélni az embereket.
A prk pedig teljsen jó sok esetben Mennyi dioptriád van? nekem cilinderrel eggyütt 8at szedtek le az Optik-Mednél.
Az intralasik és a lasek
Emlékeim szerint nem.Intralasik oylan mint a középső, csak szike helyett a vágást lézer végzi. (ha jól tudom)
Ilyen bevágósat sose csináltatnék/csináltattam volna , annál jobban féltem én a szemem...
A lasek meg tulképpen PRK, csak megpróbálják felhajtani azt a réteget , amit normál prknál lekaparnak. Ha siekrül és egyben marad, akkor lasek, egyébként meg prk lezs belőle.
Lasiknél,,intralasiknél viszont "vágnak".
Én emiatt biztonságosabbnak tartottam a PRK-t. -
ngabor2
nagyúr
válasz
littlemole #449 üzenetére
a hámréteg újra kinő, sőt, azt mondta a doki, hogy jobb is egy friss réteg, mint egy visszahajtott. engem speciel pont ő beszélt le a drágábbról.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest