Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
Aug 13 án voltam vizsgálaton az optikmednél.
Mindent rendben találtak. Könnyezés rendben.Elég vastag a hámréteg is, így a PRK is szóba jöhet. Ezt ajánlotta a dokinő is.Ha csináltatom akkor valamikor Januárban szeretném.
A szemüvegem -6.0 és -6.75 ös. Az optikmed papírján legjobb közeli és távoli korrekcióra -7.00 át írtak.
Amiben nem vagyok teljesen biztos az az, hogy mivel magasabb dioptriát korrigálnak, így előfordulhat hogy a látás nem lesz 100% os. Esetleg 70-90%. Így esetleg ismét szemüveget kell viselni. (igaz jóval kisebb dioptriásat)
Vezetésnél motoron azért ez az amit próbáltam volna elkerülni. Az állandó szemüveg le és felvétel sisaknál idegesítő tud lenni.Akiknek PRK volt, mekkora dioptriát korrigáltak?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Smart Controller drón távirányító (RC-RM500)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest