Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
littlemole #449 üzenetére
Érdeklődd meg több helyen is. Az optimumban pl. hajlamosabbak a drágábbra rábeszélni az embereket.
A prk pedig teljsen jó sok esetben Mennyi dioptriád van? nekem cilinderrel eggyütt 8at szedtek le az Optik-Mednél.
Az intralasik és a lasek
Emlékeim szerint nem.Intralasik oylan mint a középső, csak szike helyett a vágást lézer végzi. (ha jól tudom)
Ilyen bevágósat sose csináltatnék/csináltattam volna , annál jobban féltem én a szemem...
A lasek meg tulképpen PRK, csak megpróbálják felhajtani azt a réteget , amit normál prknál lekaparnak. Ha siekrül és egyben marad, akkor lasek, egyébként meg prk lezs belőle.
Lasiknél,,intralasiknél viszont "vágnak".
Én emiatt biztonságosabbnak tartottam a PRK-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest