- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sok vevő azért inkább vesz egy összességében jó telefont, amiben nincs gyorstöltés, mint egy gyorstöltéssel felszerelt telefont, ami összességében nem túl jó
Egymillió ft alatt nincs olyan telefon, amiben minden részlet tökéletes, tehát kompromisszumot kell kötni és mindenkinek mások az elvárásai
-
Hála istennek van választék ebben a tekintetben is
Csak két mobiltelefon gyártó van, amelyiknek nincs gyorstöltési lehetőség a készülékeikben, a többi gyártó kínál ilyen lehetőséget.
(Mondjuk a vevők szerint nem igazán fontos a gyorstöltési lehetőség, mert fura módon pont ez a két gyártó vezeti az eladási listát
)
-
Nekem van töltőm otthon, van a munkahelyen, van az autóban, és a táskámban meg van egy 10000 mAh-s powerbank.
Így azoknak az eseteknek, amikor mobiltelefonra szükségem lehet, a 99.999%-át lefedtem töltési lehetőéggel.
A maradék 0.001% meg az az eset, amikor pont kirugtak a munkahelyemről, beraktam az autóba a táskámat, benne a powerbankkal+lakáskulccsal és ellopják az autómat
Mondjuk ebben a szituációban pont az lenne a legkisebb gondom, hogy lemerült a telefonom
-
mhydas99
senior tag
Huawei P20 Prom amit 2018 majusaban vettem, akkori gyorstoltessel (30 watt korul) mindig a sajat gyorstoltojevel volt toltve.
Most mar lassan 7 eves lesz, 4 eve volt benne akksicsere de csak azert mert kijelzot csereltek benne, leejtettem, igy ment a kotelezo akksicsere is.
Mai napig masfel nap uzemido ugyanolyan fwlhasznalas mellett mint a Samsung S21, amiben 2 eve volt akksicsere.
Huawei ketszer tovabb birja most is!
Szoval nem, a gyorstoltes kb. semmit nem szamit mindegy ki mit mond. A Samsungok alapvetoen zabaljak az akksit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest