- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
chapwees
tag
Nem értelek félre, egy hasznos extra funckió ellen szóltok páran ami a legtöbb másik gyártónál már jelen van. Minek magas fényerős kijelző, amikor bárki be tud menni tető alá? Minek gyors proci amikor ki tudja bárki várni hogy pár másodperccel tovább töltsön be a facebook? Ahogy írták korábban pont mindegy hol van konnektor ha a technológia megvan, és fizettetnek is eleget a fejlődés hiánya mellett akkor igen is rakják bele azt a funkciót amit hetente talán 2x használnék.
-
TTomax
félisten
Bachatom a konnektort,ha 10percem van és mennem kell tovább...
Nem értem miért gond ha valakinek elvárása van egy újabb szériával szemben.. vagy vegyük meg évente ugyanazt?Jó a kamera is ahogy van meg minden, minek a gyorsabb wifi,és még sorolhatnám... ugyan.
Fejlődni mindig kell, mint ahogy tanulni is.... -
chapwees
tag
Felmerül a kérdés, hogy miért egy A25-el akarod reprezentálni a félmilliós árcédulával ellátott telefonok felhasználói bázisát.
Megannyi olyan funkció van a csúcs telefonokban amit nem feltétlen használ minden nap az ember, de jó ha van, ilyen a gyorstöltés is, amiben meg már generációk óta nem lép előre a Samsung, ahogy pár más dologban sem nagyon... -
Aryon87
félisten
Elmész egy nagyobb kirándulásra családdal vagy egy hosszabb úta, és mikor a telefon már lassan megdöglik energiaszegénységben, azért jó ha képes lenne legalább 66w-al tölteni, amivel fél óra alatt több mint 50%-ot bele lehet nyomni akár powerbankról is.
Szóval igen, 2025-ben qva gáz a 25 és 45w töltés, mikor már 66 az alap, de van 90 és 120 is, sőt valami 200+ is van már a Lenovo által ha jól tudom.
Tehát legyen képes a telefon nagy sebességre (pláne azért az árért, amennyiért ezeket adják), ha meg neked nem kell, akkor rádugod egy mezei 5w-os fejre és nyugodtan alhatsz. -
ddaydome
senior tag
Mert lehet, hogy aki csúcs készüléket vesz, az nem csak 5x-r néz rá egy nap!?
Vagy szimplán azért, mert másnál van már vagy 5 éve, itt meg még mindig nincsen?
1,5 napot egy okos telefon úgy bír ki, ha hozzá sem nyúlsz vagy 3 hívást letolsz azt annyi.
Meg van egy réteg, aki pl. egy nap 60 hívást lebonyolít, na nekünk nem mindegy, hogy mennyi idő alatt tölt újra a telefon. Megjegyzem másnak sem, mert ki akar helyhezkötött lenni azért, mert lassan tölt a telefon.? -
LosBlancosRM
őstag
Az a baj, hogy itt az R8 megy annyival, mint az A4. Nekem is megfelel a töltési sebesség és az aksi mérete is, ettől függetlenül örülnék ha mégjobb lenne. 23-as széria előtt a csúcs Samsungok eléggé trék voltak üzemidőben, de akkor ezek szerint az is maradhatott volna, mert mindenhol van töltő.
-
h4h01
senior tag
Csak egyszer feküdj le úgy éjjel, hogy elfelejted töltőre rakni..Aztán majd amikor kiírja, hogy másfél óra töltési idő, majd értékelni fogod a gyorstöltést..PL. reggeli készülődés alatt sem fog annyit pumpálni bele a töltő, hogy kihúzzad vele a napot..stb..ezzel szemben vannak olyan telefonok, ami egy gyors zuhany alatt annyit tud tölteni, hogy bőven kibírja a nap végéig, de nem akarlak győzködni..ha neked jó, hát oké..
Meg amúgy is igazad van..Ebben nem lesz 5 amperes telep..Máris hamarabb feltölt
-
Normál esetben éjjel ráteszem a telefonomat a QI töltőre, szép lassan feltölti (kb LG V3 óta így vagyok).
De van, hogy nap közben a rohanás során durván merül a telefon. Van épp 5-10 percem, amikor meg tudok állni a futásban, és a reggel 100%-kal induló, délután egyre 30%-on levő telefont rá tudom dugni 10 percre töltőre, míg ebédelek (mert akkor nem fogom felvenni).
Az S22u esetén a 45W-os töltéssel majdhogynem értelemzhető energiát szívott magába a készülék, hogy míg hazaérek (vagy ha távol vagyok, míg a kocsiba ülök), kitartson. Feleségem S21FE-je már csak 25W-ot tudott, nála bizony hasonló helyzetben ez már problémás volt.
Mikor lecseréltem a telefont, nekem ez felüdülés lett, hogy amellett, hogy gyorsan merült a telefon, nem kellett már ezen aggódnom, mert 10 perc alatt is roppant sok nafta belement. Feleségem nem akart új készüléket, de átvette az S22u-t, ő is nyugodtabb lett.
Nem akarom mindig gyorstöltővel tölteni, de nagyon jó, ha képes erre a készülék, amikor szükséges...
Én már biztosan nem venném meg azt a készüléket, ami csak 25W-tla tud tölteni... Ugyanolyan kizáró ok nálam, mint a QI töltés hiányaEttől még lehet másnak tökéletesen megfelelő, számomra nem az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motoros topic
- Autós topik
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged