Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• adamklark

senior tag

válasz Noukoum #34 üzenetére

Egyébként az emberek elfelejtik hogy samsungnak van szupergyors töltés funkciója? Ha este elfelejtem felrakni bekapcsolom és 20 perc alatt tölt bele eleget indulás előtt, de normálisan kikapcsolom ezt a funkciót és 1 óra alatt vígan feltölt amíg este megfőzök/fürdök stb. túl van ez dimenzionálva. Ahogy megfogalmaztad, mindenkinek más az igénye. Ezért jó az android mert van választási lehetőség, ha nem tetszik, nem ez kell neked, ott a kismillió kínai gyártó aki dobálózik a töltési számokkal, hátha bejön.

És megint tőlem növelheti a számot samsung marketing szempontból engem nem érdekel, mást meg érdekel, mindenki nyerne vele ha felterekné a számokat a Samsung, de nem oldaná meg az igazi problémát (szerintem). Számomra fontosabb szempont lenne hogy tovább tartson ki a telefon egy töltéssel, most hogy 20 perc helyett 5 perc alatt töltsön fel a gyorstöltés őszintén nekem egy niche helyzet. Viszont 1 vagy 2 naponta töltés helyet teszem azt 4 nap (igazi, rendes használattal) üzemidő lenne a igazi innováció.

• adamklark

senior tag

Engem egyáltalán nem érdekel a számháború, nem kell 120as töltő meg társai. De nyilván marketing szempontból ez visszás mivel legtöbb kínai gyártó dobálja a random számokat (amiket nem is ér el) és átlag vásárló vakarja a fejét hogy miért ilyen "lassú" a Samsung termék. Szóval ha nekem is nem kell, lehet a márkának fel kéne már másznia legalább 65w-ig, az jól néz ki a promo anyagon

Új hozzászólás Aktív témák