- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamklark
senior tag
Egyébként az emberek elfelejtik hogy samsungnak van szupergyors töltés funkciója? Ha este elfelejtem felrakni bekapcsolom és 20 perc alatt tölt bele eleget indulás előtt, de normálisan kikapcsolom ezt a funkciót és 1 óra alatt vígan feltölt amíg este megfőzök/fürdök stb. túl van ez dimenzionálva. Ahogy megfogalmaztad, mindenkinek más az igénye. Ezért jó az android mert van választási lehetőség, ha nem tetszik, nem ez kell neked, ott a kismillió kínai gyártó aki dobálózik a töltési számokkal, hátha bejön.
És megint tőlem növelheti a számot samsung marketing szempontból engem nem érdekel, mást meg érdekel, mindenki nyerne vele ha felterekné a számokat a Samsung, de nem oldaná meg az igazi problémát (szerintem). Számomra fontosabb szempont lenne hogy tovább tartson ki a telefon egy töltéssel, most hogy 20 perc helyett 5 perc alatt töltsön fel a gyorstöltés őszintén nekem egy niche helyzet. Viszont 1 vagy 2 naponta töltés helyet teszem azt 4 nap (igazi, rendes használattal) üzemidő lenne a igazi innováció.
-
adamklark
senior tag
Engem egyáltalán nem érdekel a számháború, nem kell 120as töltő meg társai. De nyilván marketing szempontból ez visszás mivel legtöbb kínai gyártó dobálja a random számokat (amiket nem is ér el) és átlag vásárló vakarja a fejét hogy miért ilyen "lassú" a Samsung termék. Szóval ha nekem is nem kell, lehet a márkának fel kéne már másznia legalább 65w-ig, az jól néz ki a promo anyagon
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest