- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
#20584850 #4929 üzenetére
Ez az ember a saját Sz..át is megtenné , nem tudom , hogy milyen Stihlje volt ez előtt , ( valami kisebb ) de 18 évig hajtotta , de most eltört a dugattyú ( és be számolta neki a Stihl 17ezer ft -ba ) a felújítás belekerült volna majd százezerbe és így megvette ezt a csodát , de most jön az i - re a pont , ennek az embernek van ( nem tudom pontosan ) de olyan 12 hektár kitermelésre érett nyárfa erdője
( évek óta tölle veszek két pótkocsi nyárfát ) !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
#20584850 #4914 üzenetére
Tudom , nem kis pénz volt az akkor ( de jót akartam venni , ne kiabáljam el , sikerült is ) , azóta három családnak vágja össze a téli tüzelőt ( közbe voltak vágások ismerősnek , rokonnak , szomszédnak ) , egyszer volt karburátorba javító készlet csere , most kerül rá ha jól emlékszem a negyedik lánc vezető és a harmadik kuplung csésze !
De olyan is volt , hogy a lácvezetőbe már megfeneklett a lánc és hirtelen nem volt , hol beszerezni , úgyhogy kis sarokcsiszolóval vékony vágó lappal ki mélyítettem és még egy darabig használva lett!
-
H-Zol
senior tag
válasz
#20584850 #4876 üzenetére
Nincs , ez az egy fűrészem van lassan 15 éve ( előtte az orosz druzsbám volt , azzal erdőbe is jártam döntögetni , és méterbe vágni ) , ezek most nem is vastag fák , a nyárfa az vastagabb , majd csinálok arról is képet !
Nem kicsi az a fűrész a Husqvarna 345A , csak a lánc mindég legyen éles , mert agyon kínozni, agyon lehet bármit , ha nem értök kezébe kerül ! -
Ferike81
senior tag
válasz
#20584850 #4780 üzenetére
Neki Stihl gépe van, most látott először Husqvarnát. Nem ismeri, így azt sem tudta megmondani mivel van szerelve gyárilag. Ez volt a lényeg, hogy nem tudtam mivel szerelik. Egyébként fémiparban dolgozik, így nem sok fűrésszel találkozik, az élező is az apjától került hozzá.
-
H-Zol
senior tag
válasz
#20584850 #4773 üzenetére
Nekem egy 345-E Husqvarnám van , egyszer elkopott a vezető , és a lánc alja feküdt le a vető vágatában ( nem a két széle a láncnak ) , vastagabb fát vágtam össze tűzre , és kanyarodott benne ! Van itt helyben egy Stihles bolt , elmentem gyorsan oda, de nem találtam rávalót , szorultsából befogtam a satúba , és egy kis flexel , vékony lappal ki mélyítettem , és még egy jó darabig úgy használtam !!
-
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
#20584850 #4753 üzenetére
Mert sajna én nem tudom kézzel megreszelni, van otthon kb. 5 köbméter fa, amit jó lenne minél hamarabb összevágni (alig 2 éves gyermekem van, neki kell jobbára a fűtés). Olyan ember meg nem igazán van, aki jól tud kézzel reszelni. Meg nem is állíthatok oda minden alkalommal, hogy reszelje meg
-
csiga8
senior tag
-
Ferike81
senior tag
válasz
#20584850 #4739 üzenetére
Ez igaz, de ha nekem is van 30m³ fában 10-15db 50-60cm-es azért még én sem veszek egy 500-as Stihlt. Egy kis fűrésszel is el lehet csapni ezeket, de persze nem 20m³-t. És nem egyszerre. A kis műanyag fűrészeket meg kell pihentetni, nem addig vágni vele míg ki nem olvad a főtengely csapágyháza.
vendingo
Ezt mondom én is. Egy kis 35-40cm³-es Stihl, Husi, Oleo, Echo, Makita gépben jobban megbízok mint egy 50-60cm³-es full kínai masinában. Nem tüzifa darabolásra találták ki a kis gépeket, de kíméletesen, lassan egy két vastagabb fát is el tudnak vágni.
Magamban szoktam fát vágni. Vágom 10 percet, leállítom a gépet, felpakolom az utánfutóra. Megint 10 perc vágás, és tele a futó. Nem erdőgazdálkodás ez, hogy egész nap menjen.De meg is jött csiga mester! Szia János!!
-
lemmy71
őstag
válasz
#20584850 #4707 üzenetére
Igen, azzal vágtam
Kíváncsi voltam én is hogy mit is bír. "Amper" szag nélkül szépen dolgozott
A lánc még az eredeti rajta, igaz már a végét járja és így már nemszámított hogy azt a homokos földes gyökeret vágom.
Én tökéletesen megvagyok vele elégedve. Az hogy ki milyet vesz az egy dolog, én csak a saját véleményemet írtam le.
Először én is nagyobb teljesítményűt akartam venni. Amikor elolvastam jópár véleményt, az meggyőzött hogy elég nekem ez a kicsi is. -
Fishor
senior tag
válasz
#20584850 #4694 üzenetére
Szia!
Azt akartam már kérdezni, hogy a Stihl láncok közt ha beütöm az adatokat, hogy 3/8 1,3mm 52 szem akkor van ahol 3/8P-s láncot ad van ahol simát. Az a p a pico-ra utalna? Az azt jelenti, hogy keskenyebb? Mert azt szobrászkodni ajánlják, nekem meg darabolni kell. Hogy tudom megkülönböztetni pl. ha neten vásárolok, hogy milyet vegyek? Habár a Stihl oldalán csak egy fajtát találtam ilyen méretben, vagyis kettőt de az egyik dupla áron van, az Pico duro.
Arra meg hogy félfogú vagy teljes végképp nem találtam különbséget ebben a méretben.Üdv: Fishor
-
-
Fishor
senior tag
válasz
#20584850 #4691 üzenetére
Meg az hogy a Stihl éles sarka hosszú távon miután lekopik a hegye, fog e még normálisan működni, illetve a 2kw os elektromo Mtd láncfűrész bírja e ezt a harapósabb szélesebb láncot. A Husqvarna lánc nem hegyes hanem kicsit lekerekítettebb és talán keskenyebb is tehát a gép könnyebben bírja vele a strapát és a kopás sem hiszem hogy olyan drasztikus. De ez részemről csak spekuláció, tapasztalatot a szakabb emberek tudják csak.
-
-
ncc1701
veterán
válasz
#20584850 #4687 üzenetére
Bicajon 4 láncot váltogatok, 200km-ként mosom/viaszolom őket, hidd el, egy 10+eft-os lánc elmegy így 15ekm-t országutin.
Egy 20-30eft-os, ultegra-duraace sor is elvan 30-45ekm-t, csak karbantartás kérdése.
Csak azt akartam kihozni, h kétlem, h gyárilag nyújtanák a láncot. Azért "nyúlik", mert kopnak a csapok, ergo hosszabb lesz, azaz látszatra nyúlik csak, de ha megmérsz egy szemet, ott a vas szem mérete kétlem, h megnőne a használattól.
-
Kolty
aktív tag
válasz
#20584850 #4673 üzenetére
Kinek a pap, kinek a papné, szokták felénk mondani. A múzeum akkor is hozza a pénzt ha nem koptatom a fűrészt
Ez amit most vettem, sokat nem kapott, tudom, matricát lehet rá venni, de nem gondolnám, hogy át is fújták volna. Ezeknél még azért lehet itélni a festék kopottságából is. Egyébként annyira nem feltétlenül alkatrész, csak végszükség esetén. Ezért a pénzért csak valami kis teljesítményű nevesebb fűrészt tudnék venni, azt is használtan. Hiába vennék ezeknek az árán egy valami jobbnak tűnőt, ha az beadja a kulcsot, az csak egy. Valamint a 281Xp.re 181SE.re van egy olyan lap, lánc párosom ami 80centit visz. Mai ára kb. 40-50.000.ft. Így amiatt is csak meg kellene tartani az öreg veterános oldalt. Ahogy írtam, nem néztem utána, de mai áraknak megfelelően talán 400.000.ft.ba is kerülhet egy olyan fűrész aminek van ekkora teljesítménye. Volt pár olyan év, hogy a helyembe hoztak olyan rönköket ingyen, amivel nem tudott mit kezdeni a gazdája, mert ő nem ruház be ekkora gépre, gatterra meg nem fértek rá. Én azokban az években vígan, majdnem ingyen melegedtem. Először mikor szétvertem őket, majd a kályha mellettIlletve az én szememben a mai fűrészek csak bizsuk. Valahogy 2000.res évek elejétől....
-
Kolty
aktív tag
válasz
#20584850 #4671 üzenetére
Kb. így van. Bár ahogy vesszük, mert volt, hogy akkora csomoros nyár rönköt kellett szétszednem, hogy indokolt volt a 281xp. és a 90centis lap, de többnyire olyan szedésem van, hogy majdnem elég az egykezes is. Viszont ha van egy rönk amit nem szeretnék kuglizni, mert jobban össze tudom rakni ölbe, valamennyire csomós, nem hasad, csak jó az erős gép, ami hosszába is haladós. Persze, ne gariba álljon, de egyrészt nem egy fűrészem van, kétségbe nem esek, másrészt nem is vagyok vállalkozó akinek tényleg mennie kell napi szinten. Ezekbe az újabb műanyag házas fűrészekbe pedig valahogy nem bízok.... Aztán lehet, hogy nem megyek Lidl.be. Ma vettem a 281Xp.nek egy társát. 181SE. (Fő darabjaiban egyezik a kettő, tehát akár legózni is tudok belöllük.) Nagyon doxának tűnik. Matricák épek, láncfék jó, ezeknél nagy szó már.. Öreg mint a postaút, de talán 55.000ft.ot meg is ért.
-
Kolty
aktív tag
válasz
#20584850 #4668 üzenetére
Arra én se alapozok teljesen, de az is egy fűrész.
Illetve van rá három év garancia. Nekem eddig csak pozitív tapasztalatom van a lidl gariztatással.
Igen, persze, lehet, hogy olyan a minősége, de egy próbát megér. Pláne, hogy több fűrészem is van. Kettő kisebb Stihl, három husqvarna, de egyik se mai darab. Két felsőmarkolatos, egyik parkside, másik Ryodel (elvileg "minden kínai ugyanaz", de a parkside sokkal lomhább mint a ryodel) Szóval nem tudom, hogy mitévő legyek. Lehet jobb lenne a nagyobb fűrészektől megválni és venni egy stihlt újonnan. No, de azt cipeljem pótkocsin, amortizálódás stb.... No meg ezek a mai fűrészek már lehet túl modernek. Kecsegtetőek a pár éves új áránál 70-100.000ft.tal olcsóbb stihl.ek, de kitudja min mentek keresztül.... -
lemmy71
őstag
válasz
#20584850 #4668 üzenetére
Tavaly dolgoztunk a szomszédos városban és ott derült ki hogy otthon maradt a körfűrész.
A közelben volt egy Lidl, gyorsan átszaladtam és vettem tízen pár ezerért, egy "zöld parkside körfűrészt" olcsóbb volt mit hazamenni. Estére végeztünk is és éppen zárás előtt vissza is vittemRitka egy hulladék minőségű, több mint 1 mm. ütött a tárcsa
A fekete parksideről azt mesélik hogy jó, bár én arrol nem tudok nyilatkozni, én teljesen más márkájú szerszámokkal dolgozom. Viszont a zöld Lidl szerszámok, erősen ház körül, hobbi kategória
A jégkrém🍨 és a földimogyoró 🥜 az vállalható a Lidl - ben -
lemmy71
őstag
válasz
#20584850 #4665 üzenetére
Az erejével sosem volt problémám, pedig X mennyiségű anyagot döntöttem és kugliztam (nem ártéri vizes fűz).
A súlya, hát nem könnyű de a hasonló kategóriájú új gépek, cirka 1 - 1,5 kilóval könnyebbek. Ha már ezt nem bírom el, akkor egy könnyebb új gépet semPlusz ez " igénytelen" kevesebb a karbantartás, ez arra való hogy kint a semmi közepén a hóban sárban dolgoz vele.
Egyedül a fogyasztása nagyobb mint az átlag, de amikor ezt annó piacra dobták, a fogyasztás optimális volt.
Van más márkájú gépem is és volt a kezemben pár másik gép is. Egyszóval nem elfogultságból írtam amit írtam. A narancssárga gépek is nagyon jók, az is van itthon.
Pl. fűkaszából és háti permetezőből, biztosan nem vennék pirosat, csak a narancssárga -
Kolty
aktív tag
válasz
#20584850 #4654 üzenetére
Bárcsak üzemelne örökké. Van nekem Husqvarna 281xp. 254esem üzemelnek is, pedig 40évesek, de nincs hozzájuk normális alkatrész, vagy horror áron. így csak nézegetem, nehogy bajuk legyen. Ahogy fejlesztgetik, változtatgatják a fűrészeket (Illetve mindet) ez a probléma úgyis. Amennyiben nem használjuk ki, elavulnak, viszont talán megbízhatóak.
Nagyon remélem, hogy nem lesz igazad a fatüzeléssel kapcsolatban! Mi lenne a sok fakereskedővel? Napelemet, kollektort árulnak majd?
Rengetegen fűtenek fával, még olyanok is, akiknek meg kell venniük a kályhakészet, mert se fa, se erő...
Régebben a kétüteműeket is be akarták szüntetni. Trabantosok, wartburgosok féltek is nagyon, hogy mi lesz. Azok mondjuk kikoptak maguktól. Valamennyire más tészta, de hasonló. -
simlisgumis
tag
válasz
#20584850 #4638 üzenetére
Persze az is játszik ,hogy kinek mi jön be. Nekem egy ilyenem van [link] és még ehhez sem adtak normális követ . Csak azt mondom ,hogy minden élező,ami nem egy reszelő a kezedben ,az nyűgös,de ha ezen túl lépsz akkor egy precíz él létrehozására a legjobb eszköz az a keretes élező egy jó reszelővel. Minden másra jó a sima reszelő.
Az oregon minden évben elvileg kiad egy kézikönyvet, amiben a láncok , vezetők kezelésének és karbantartásának a folyamatai vannak leírva ,képekkel illusztrálva. Plusz az összes jelenleg kapható oregon lánc leírása ,mire való ,mekkora gépre ,mivel élezd ,és a különböző élszögek ,fokok megadva .Hirtelen nem találtam magyarul [link] Szóval lehet kézzel ,sablonnal vagy sablon nélkül is jót élezni,én is éleztem már jót,de precízen soha.Persze most jöhet az ,hogy otthonra meg minek ,amivel 1000% ig egyet értek. -
simlisgumis
tag
válasz
#20584850 #4624 üzenetére
Van fűrészem egy pár,éleztem láncot kézzel ,reszelővel,olyan szamárvezetővel is amit linkeltél.Van profi élezőgépem is. A túlbonyolítást arra értettem ,hogy a 20-30 ezres gépeknél sokkal jobb a keretes élező.Egyébként ha az ember megtanul rendesen reszelővel élezni,akkor az a leggördülékenyebb mód az összes közül.
-
H-Zol
senior tag
válasz
#20584850 #4634 üzenetére
De fentebb írtam , hogy kézzel is meg tudom élezni ( az idő igényesebb ) de sima köszörűn is megtudom kézből élezni , de az soha nem lessz olyan tökéletes , mint a kis élezőgépen ahol egy vezetőn vezeted és végig rajta tartod , és lesz egy 15 fokos élszöged a késen elejétől a végéig ( és nagyon gyorsan megy ) !
-
H-Zol
senior tag
válasz
#20584850 #4629 üzenetére
A zöldet néztem én is , úgy néz ki , hogy finomabb a Szemcse méret , mert minél finomabb annál kevesebbet harap , mert itt nagyon kicsit kell vigyen , ( ha nem kapsz el valami , követ szöget , vagy nállunk az erdő egyik részén , volt lövész pálya , régen , és ott előfordulnak a fában golyók , na az csodákat tud művelni
) !
-
H-Zol
senior tag
-
H-Zol
senior tag
válasz
#20584850 #4617 üzenetére
Írtam , hogy nagyon jó vételbe vettem , ha jól emlékszem 22 ezer Ft volt , van a családban három láncfűrész és már egy pár ismerősnek , szomszédnak is leéleztem a láncokat !
A kő tényleg nem a legjobb , nagyon nagyon finoman kell vele bánni , hogy ne égesse meg a szemét !
Nem linkelnél követ , ami szerinted jó lenne , azt megköszönném -
perge666
veterán
válasz
#20584850 #4405 üzenetére
Már az első pontnál igazat adok neked,mert hiába beállítottam a szöget meg a fogást,amikor átfordítottam a másik oldalra ott sokkal többet vitt,emiatt vágott nagyon ferdén. Második nekifutásra már mindkét oldalt külön állítottam,de még így sem vág teljesen egyenesen de már elmegy kategória.
Én úgy állítom hogy éppen csak érje a láncot a kő,és ha észre veszem hogy valamelyik fogat nem viszi akkor megjelölöm filccel,körbe megyek,állítok rá és mégegyszer átélezem az egészet. -
lemmy71
őstag
válasz
#20584850 #4382 üzenetére
Azt írtam hogy "nagy átlagban" . Persze van kismillió kritérium a láncszemek darabszámára vonatkozóan.
Van itthon olyan villany fürészem amin 35 centis Oregon lap van és arra 52 X 3/8 lánc megy. Szóval felesleges ezen vitázni. Amúgy meg ha nem valami kínai hulladékról van szó, akkor a lapon rajta van hogy milyen lánc kell hozzá. -
Hawk02
aktív tag
válasz
#20584850 #4366 üzenetére
A henger úgy látszik elsőre,hogy nem lett cserélve.A karburátort nem vettem le,nem tudom annak típusát.Annyi látszik rajta,hogy HD 19B.
Először nagyon füstölt,de miután állítottam rajta kevésbé füstöl.Fordulatot is veszi azonnal.Viszont azt észrevettem,hogy forgatom a gépet,akkor van amikor leáll.Vettem hozzá olajat,Stihl SP-t. 1:50-re kevertem be az üzemanyagot. -
Hawk02
aktív tag
válasz
#20584850 #4364 üzenetére
Bocsánat!
Rosszul írtam.Stihl 029 Super a pontos típusa.
Annyi biztos,hogy a berántó oldalon a felirat MS 290.Ezt tuti cserélték valamikor.Kompresszió jónak tűnik,de egy mérés adna választ biztosan.Elég nehezen indult be,mert már 2 éve állt.Indítás után leállt többször is.Karburátoron állítva H:3/4 , L:1/4-re állítottam.Így az LA-t kellett teljes behajtás után,órajárással ellentétesen állítani 2 fordulatra.Nem tudom,hogy ez így helyes-e? -
-
lemmy71
őstag
válasz
#20584850 #4315 üzenetére
Két éve kaptam két ifányi gyümölcsfa tuskót. Akkor beruháztam egy picco duro vidiás láncra, a sthil olajat egy az egyben kevertem pneumatika olajjal. Így kellőképpen híg lett és nem tapadt a vezetőbe, a homokszemcse. De utánna számolva, a drága lánc árából vehettem volna három garnitúra kínait is, amit az első élezés után eldobok. A vidiással egy a bajom, nem tudom itthon élezni.
-
vendingo
veterán
válasz
#20584850 #4297 üzenetére
Más gyártó jobbat/többet ad ennyi pénzért?
Sok tesztet végigolvasva nekem az jött le, hogy ennyi pénzért ez van. Ebben az árkategóriában nincs kompromisszummentes gép.
Van egy belépő kategóriás oleo kaszám is, nem kímélem, írtottam vele 2 méteres gazt is, sokat futott már, semmi baja, pedig bch sorozat. Berántom és dolgozik, hasonlókat várok ettől a fűrésztől is. -
perge666
veterán
válasz
#20584850 #4276 üzenetére
Én a Holzfformáról eddig jókat hallottam.
Az szerintem éri az árát nagyon is,az Efco-t nem ismerem.Más : Csütörtökön rendeltem egy Parkside akkus láncfűrészt,a 3 éves akácosomat akarom vele kitakarítani. / a nyári szélvihar megtördelt jópár 4-5 centi átmérőjű csemetét /
MS251 szerintem nem ilyen munkára való,elég lenne egész nap emelgetni a gallyfák miatt,az marad az öreg erdő ritkítására.Más esetleg használ akkus fűrészt hasonló munkához?
Azért mertem megvenni mert nyáron a Quad garázs építéshez kaptam kölcsön egy ilyet,és a tetőn nagyon kényelmes volt vele dolgozni,meg elég könnyű volt a Stihlhez képest. -
Butcher82
senior tag
válasz
#20584850 #303 üzenetére
Semmi "nagy" "buli" nincs benne, de 50 ezer-ből megvan, lehet nem annyira könnyű, de a géptest aránylag kicsi (de a CS35 valamivel jobb, súly és erő szempontjából is).
Egyébként, ahogy én észrevettem ez az 50 ezer az egyik olyan határ, amennyit az emberek szeretnének elkölteni ha gépet vesznek. A másik a 20-30 ezer illetve a 100-120, na ott már egyszerűbben és nyugodtabb szívvel lehet ajánlgatni. -
lemmy71
őstag
válasz
#20584850 #300 üzenetére
ÁÁÁ köszi de annyit nem szánok rá évi kétszeri használatra, a nagyobb munkákra van itthon egy XP -m. Használtból meg csak stihl vagy husqvarna -t vennék, bár olvastam itt hogy a dolmar de ebben már nem vagyok biztos hogy stihl alkatrészekkel helyettesíthető. Na majd visszaolvasok de most hulla fáradt vagyok
-
-
Butcher82
senior tag
válasz
#20584850 #265 üzenetére
Nem olvastam ilyet "kiki22" kérdésében, hogy "6-8 m3" 20-30 centiméteres rönköket akar darabolni, és itt a 6-8 m3-en van a hangsúly.
Alkalmanként kibírja, én is használtam hasonló gépeket évekig házkörül (pl. Jonsered 2035, Mcculloch CS340). De ha több köbmétert kell vágni, órákig, ott az Efco MTH5600
, akkor azt veszem elő.
Ez technika, nem alkoholizmus.
-
Butcher82
senior tag
válasz
#20584850 #248 üzenetére
Szerintem igen komolyan meglepődnénk, ha valóban megtudnánk minek mennyi az előállítási költsége, és itt nemcsak a láncfűrészekre gondolok. Visszakanyarodva kicsit, ha egy kínai fűrész 15000 forint itthon nálunk, és rajta van a haszna annak, aki eladja és annak is rajta van a haszna, aki nagytételben megrendelte plusz a gyártó haszna akkor már bele se merek gondolni...
-
Butcher82
senior tag
válasz
#20584850 #244 üzenetére
Szerintem van némi félreértés itt, a kolega nem arra gondolt szó szerint, hogy a Straus nem romlik el. :)
Én azért írtam, hogy "14.500 forintért, minden a vevő hibája", mert 1. 14.500 forintért mit vár az ember, 2. általában ezt piacon szokták beszerezni és ott meglehet nézni milyen garanciát adnak, ha egyáltalán adnak valamit.
-
Stihl024
junior tag
válasz
#20584850 #240 üzenetére
Nálunk pl Oleo Mac gépeket a Husqvarna üzletben forgalmaznak és javítanak garanciában,Hecht gépeket meg a Stihl-nél láttam .Straus gépek nem romlanak el
) Annyira egyszerű masinák ,hogy nincs már olyan ember aki bekötött szemmel ki ne csontozna egy Straus gépet. Filléres alkatrészek 14500 ft ár még garancia is ?
ne már..Fuxtec gépeknél azért panaszkodnak a szerviz háttérre mert elég sűrűn lenne rá szűkség ,de minden a kezelő hibájából megy tönkre -tehát nincs gari...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest