Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
válasz
attiss66 #4319 üzenetére
Igen, azt egy sima kézireszelővel nem lehet élezni. Egy vidiás láncért, amit kétévente használok egyszer, arra nem veszek egy 100 ezres köszörűt.
Bár ezen a köszörűn gondolkozom, van egy nagy Einhell gérvágó gépem az pontos, hátha ez is jó lesz a kis gépemhez. -
lemmy71
őstag
válasz
attiss66 #4311 üzenetére
Persze hogy jó
mechanikailag biztos jó anyagokat használtak. Egyedül ezt a láncot mint kiegészítőt nem értem, miért ennyire gagyi. Gondolom a költség hatékonyság volt az oka. Hasonló a panasz az AL-KO fűkaszára is, ott meg a szöghajtás és a damílfejre van a panasz.
Szóval nem hiszem hogy aggódnod kellene, egy jó lánccal és olajjal ezer évig fűrészelhetsz 🪚borix
Az enyém csak 1800 wattos de bőven elég a ház körüli munkákra. Ha meg szorul a hurok, akkor előveszem a nagypapát -
lemmy71
őstag
válasz
attiss66 #4304 üzenetére
Az AL-KO a parkrside és van még egy márka de most hirtelen nem ugrik be. Ezek mind az Einhell alá tartoznak, ezt úgy képzeld el mint ahogy a pirellit kilóra megvette Kína. Minden maradt a régi, csak a profit megy máshová.
Az AL-KO egy kimagaslóan jó márka volt, de az esetedben is látszik hogy az már csak a múlt. Egy drága gép hitvány lánccal, én sem értem a logikát -
lemmy71
őstag
válasz
attiss66 #4301 üzenetére
Ezért ajánlottam a múltkor az Einhell -t azon alapban oregoni lánc és vezető van.
Amúgy az AL-KO -t is az Einhell gyártja.
Az enyém így néz ki 40 darab négyméteres tuja össze aprítása és egy nagy halom, betonos zsaludedeszka össze szecskázása után. -
lemmy71
őstag
válasz
attiss66 #4279 üzenetére
Ez sem rossz gép és bőven 50 alatt van. Nekem a GH-EC 1835 van belőle, rettentően megvagyok vele elégedve, max annyi hogy maga a motor egy picit széles de más hibája nincs. Ja és nem üvölt úgy mint a szomszédom hulladék parksidéje
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest