Új hozzászólás Aktív témák
-
highand
tag
válasz
PALEDOG #1736 üzenetére
A címkéje már elveszett az első berántókar fedéllel együtt. De vagy Kraft, vagy Straus. Annyi maradt meg, hogy: GS-5200.
Most kutattam ma egész nap a neten, mert szeretnék még egy ugyanilyet venni, tartalékba. Pontosan tökilyen nincsen, vagy nem vehető. A GS2850 és a GC52 ( orosz piacos) - ezek nagyon hasonlítanak, de nem pont azonosak.
-
Stihl024
junior tag
válasz
PALEDOG #1716 üzenetére
Légszűrésnél van még gond rendesen a Dolmarnal,viszont motor erő szerintem az ott lesz a szeren.Minden esetre bemondom majd videóban,hogy van ez a szimering lehetőség -szerintem sok embert érdekel.
Srácok ki tudja megmondani ,hogy kapott ki a videóban az 500i a Gs451-től?)Kíváncsi vagyok ki vette észre.Annyit elárulok a számláló az korekt és nem vágtam meg a videót ott ahol az 500-as ment!Minden eredeti!
-
Stihl024
junior tag
válasz
PALEDOG #1696 üzenetére
Egész egyszerűen, rossz anyag rossz tervezés. Erre van ítélve. Amég nem tört le csak beakasztani tudod mert íves de akkor egy kereszt lemez telibe kapja a gyertya pipát. Ráfordítás közben húzni kell hátrafelé és úgy akad a helyére,ez kb minden 2.-3. próbálkozásra sikerült.Most rámegy azonnal........... várom a kertmotor visszajelzését remélem sikerrel járnak.
Janikánk egy igazi seggfej.. totál műszaki analfabéta de az a legjobb gép a világon ami neki van persze csak addig amég el nem romlik mert akkor őt átverték szar szemét csaló aki a hitvány modellt rá erőszakolta. Egy igazi looser az a fajta akinek a fantázia világában rengeteg gépe van valójában egy Fuxtec ami 1 hónapot bírt nála. -
Stihl024
junior tag
válasz
PALEDOG #1692 üzenetére
Sajnos abban viszont igaza van, ez egy új ten dencia amitszinte az összes gyártó elkezdett alkalmazni a tervezett elavulás jelszava alatt a -kombicsapágy. Legyen olyan drága egy alkatrész és szinte beszerezhetetlen,hogy ne is gondolkoddj a javításon dobd ki vegyél újat mert ez a fogyasztói társadalom alapelve. Melette ugyan ezek a cégek óriás molinókkal hirdetik a klímaválltozás elleni harcukat-részvételüket...A Stihl remélem nem kezdi el ugyan ezt. Jelenleg a 024 től az Ms 461 ig ugyan az a csapágy viszi és ettől felfelé is egységes cspágyak találhatóak mint fűrészben mint kaszában.Ha Stihl-nél is megjelenik ugyna ez akkor szomorú leszek.
-
Stihl024
junior tag
válasz
PALEDOG #1629 üzenetére
Köszi sokat segítettél!! Akkor a gumibakoknál nincs is benne az átmenő menetes szár? Kiszednéd a tiedből a kupakot és dobsz fel egy fotót?? Csak a hang miatt,öreg fűrész hangja van de nem elég öreg...
Fűrészmániás Balázs kb hasonlóért "okos"-ozott le ,kuplungcsere erdei körülmények videójuknál amit a lehető legszarabbul csinált meg lehetett volna a címe a videónak -kuplung csere tévúton- de ő ilyen.Beszéltünk még a nyáron normális gyereknek tűnik de a sajátján kívül nincs más vélemény a földön típus. -
Stihl024
junior tag
válasz
PALEDOG #1575 üzenetére
Hát én kölcsön adtam a 461-est... családba ,mit tudsz csinálni ? Lánc lealázva ,új vezető megégetve , fűrész ment a betoton.... Nálam egy deka festék se volt lent az alján sehol egy karc vagy lepattogás pedig összevágtam már vele vagy 300m3 fát.Ennek az meg se kottyan akár egyhuzamban.Persze max 10m3 amit elvágtam vele egyszerre.A lánc tiszta lilára égett,elment az éle mert a földön vágott vele nem élezte meg hanem nyomta tovább motorerőből.Sírni tudtam volna.. Bárki családból jön ,van egy Kínai gépem -Kínai láncal ,lappal lehet elvinni ha nem visz vegyen rá egy láncot.Még 1x ki nem adom a gépeimet olyannak aki nem ugyan azzal a szeretettel fogja kézbe mint én
-
kopepe
aktív tag
válasz
PALEDOG #1562 üzenetére
Nagyon kevés ember maradt,akinek kölcsönadok bármit(gyalu maró láncfűrész..stb)
Eddíg ő vitt tőlem mindent,szerintem önzetlenül odaadná ugyanúgy!
És örülök,hogy jó helyre került! Megbecsüli !
Felejtsd el, az adj egy kis pénzt,hogy nálad tárojam teóriádat !
Barátság,bizalom,becsület! Nem élek vissza vele...soha! -
Stihl024
junior tag
válasz
PALEDOG #1563 üzenetére
Nem a zsebi mellé kerül de egy normál fazon aki tudja mit vesz. Nem ő volt a megrendelő,de mint ahogy az már szinte megszokott a megrendelő még sem tudja most megvenni.. kell a pénz másra típus. Még a videó után is nagybetűkket írta el ne adjam másnak!!.. Villi egy kicsit furcsa történet. Aki megvette picit úgy érezte formálhatja a videók menetét ,tévedett. Van pár főnököm nem volt szűkség még egyre. Minden esetre voltak bajok na. Úgyhogy én viszaléptem a további Villi videóktól ő meg oda ajándékozta valakinek,küldött egy címet egy benzinkút és adjam fel saját költségemen... hát majd eljönnek érte ha kell nekik..
-
Stihl024
junior tag
-
Stihl024
junior tag
válasz
PALEDOG #1446 üzenetére
Nálam ez a Hecht évi 1x ha menni fog .Nem a 800ft os szűrőt vettem meg hanem a 2500ft ost szerintem tökéletes. Talán azért nincs az eredetiben a gumigyűrű mert szerintem maga a légszűrő idomban van a horony-Hechtnél legalább is abban van- a légszűrö belseje lapos.Valószínűleg a légszűrő idomhoz tartozik a gyűrű és nem a légszűrőhöz de ezt csak gondolom a Hecht alapján.Ha az segítség akkor a régi gumigyűrűvel szívesen kisegítelek,semmi baja
-
Stihl024
junior tag
válasz
PALEDOG #1433 üzenetére
6 éve megy a 026-osom szinte napi használatban Oregon benzincsővel a feketével. Szóval tartok majd egy tüzes bemutatót ,pont ugyan akkor gyullad ki a gyári Stihl impulzuscső mint a benzincső-természetesen csak a fekete játszik,az átlátszó sárga az nem.Most járatják a Dolmar 6100.ast is szóval karácsony után lessz 60ccm batle show
.De tök mindeggy a Hecht 962 mindet elveri....
.Öreg 115i szépen megy 026 ost veri szerintem de olajzás gyengélkedik .Srác aki anno rám írt nem tudok -e véletlen egy Dolmar 115-öst terészetesen nem válaszol úgyhogy ez a gép is videóban lesz eladva...Mára terveztem a favágást vele ez helyett vakarózás van picit.Holnap délben fent a videó Villager újra megy. Sajnos a lánc élezés már nem fértr az időmben így nincs összecsapás főleg mivel az Efco vadi új szettet kapott kb 2x gyorsabb volt....Lessz a videóban egy kis epizód a "porzik a fa éles láncal vagy sem?"" találjátok ki majd ki ihlette
-
Stihl024
junior tag
válasz
PALEDOG #1425 üzenetére
Tudok olyan Stihl kereskedést ahol 70 ft ra jön ki a tekercslánc és nem nagyker. Szerintem ők olyan 40-50 ft szemenként kapják. Aki nagyban termel ,van 5-6 embere annak megéri még rendes bolti áron is ha nincs idő élezni-boltba futkosni .Vasárnap le szegecsel 5 láncot aztán megvan a következő heti éles lánc ,a régieket meg beadja éleztetni. Csak a szépruhás videós favágóknak van idejük tankonként reszelni ,az igazi melósnak hozni kell a köbmétert.
Más- Volna még 2 karbi tisztításra már egyszer mondtam ,ráér karácsony után is -ha megoldható?
Peti ,neked meg küldöm a gépet ,megvolt a meccs2 a Villivel- szerintem szoros lett de Villin nem éleztem láncot nem azért mert azt akartam veszítsen-kifutottam az időből.Köszi mégegyszer !!!! -
-
Stihl024
junior tag
válasz
PALEDOG #1378 üzenetére
Makitás haverom azt mondja,azért nincs az országban alkatrész mert 100 E-ft alatt nem rendelhetnek semmit.Magyarország nincs partnerlistán ezért egy 3. országból kell megrendelniük-ez jelen esetben Ausztria- és onnan jön a Magyar központba és onnan kapja meg a bolt. Tehát először azt kell megvárni még összejön az országban legalább 100 e ft értékű alkatrész rendelés akkor majd legyártják mert készleten Németországban sincs. Német emberem futja a köröket , és sehol nem talált eddig készleten semmit....de nem az a feladós fajta
vezető beosztásban van az Amazon-nál ha valaki tud szerezni akkor ő.
-
Stihl024
junior tag
válasz
PALEDOG #1372 üzenetére
Na neked lesz igazad. Elvileg lenne a Dolmar 5105-höz szimering de mégse lehet rendelni. Makitánál meg csak egyben van a csapággyal ... 10300 ft és december végére ígérik tehát nincs az országban.... Ennyit a Dolmar-Makita gépekről.... a legjobb,hogy vettem még egy Dolmart ...remélem ennek nem szimering baja lesz vagy ebben emberi mértékű lesz amit gyártanak is.. ez egy öregebb masina reménykedek benne azért
-
Stihl024
junior tag
válasz
PALEDOG #1372 üzenetére
Nincs és szerintem nálunk nem is fogsz kapni,én évekig kerestem Stihl-hez 325-1.3 -16" vezetőt ,mindenhol csak bután néztek rám pedig Németben láttam,más külföldi videósnál láttam. Csak az 1.6-os vezetőt erőltetik. Most láttam először pár hónapja egy kereskedés kínálatában először . Külföldről kell behozatnod ha az kell a vezetődre.
-
Stihl024
junior tag
válasz
PALEDOG #1290 üzenetére
Az én fűnyírómon is a fúvóka 2 évente el "vizkövesedik" ,az már szinte rutin feladat.Viszont vannak ezek a mindenféle nevű de ugyanaz a géptestű agyon rugózott rendszerű áruházas fűnyírók olyan vékony rugókkal ha kicsit agresszívan tolod rá a gázt-kinyílnak. Már ránézésre mikor hozzák be tudom mi a baja..Márkás gépeknél tuti más lenne a gond ,de ezeknél ez kb olyan mint a Kínai fűrésznél az olajfolyás -nem kell gondolkodni mi lehet a baj...
-
Stihl024
junior tag
-
Lacuss20
senior tag
válasz
PALEDOG #1284 üzenetére
Sajna nem tudom mi más okozhatta szűrője nincs, ha a tankban lenne akkor sincs eldugulva mert leengedtem a benyát ugye mint írtam, le is adta gyorsan, tisztán, áttetsző üvegbe semmi szennyezpdés nem volt benne. Karbi alján félkörömnyi szutymók éppen alig volt az uszóház alján és ennyi
Az egyik ellen feszítő rugó már eleve gyanús volt mert kb 1cm volt amin holtjátékba mozgott és az ellenfeszítő kar másik végén mutatóujjal megbökve az alkatrészt vissza ugrott, miután a kolega írta a rugó témát azt picit rövidebbre hajtottam és azóta nem csinálja ezt.
-
dropopi
aktív tag
válasz
PALEDOG #1156 üzenetére
Köszönöm, Tillotson lesz valóban a megfejtés.
Igen, én is láttam, enyémet 44-ért vettem tavasszal-nyár elején. Ennyit úgy tűnik megér(t).
Nem vagyok egy nagy gyakorlott láncfűrészes, összehasonlítási alapom sem igazán van.
Milyen szempontból írjak majd?
Van tartalékba hozzá egy Stihl láncom, de még nem tettem fel (lehet legközelebb felteszem már), egyelőre a gyári van rajta, egyszer élezgettem kicsit kézzel - gyakorlatom ebben sincs még.
Ami bosszantó tud lenni, ha nem figyel az ember, és nem tölt időben újra üzemanyagot, akkor pumpa hiányában van amikor extra sokáig kell rángatni, hogy beröffenjen.
Olajozását erősre állítva használom, de olyan még nem volt, hogy hamarabb kifogyott volna a lánckenő, mint az üzemanyag. -
Stihl024
junior tag
válasz
PALEDOG #1154 üzenetére
Megvan az oka miért nem futott be a fakitermelőknél a Dolmar, haverom Makita szervizes volt évekig-Stihl gépei vannak.
..60ccm alatt rossz a légszűrés .tirisztor hibák-karburátor melegedés,60cc+ csapágymegforgás a rosz konstrukció miatt.Csapágyak annyira passzentosak,hogy bemelegszik és csúszik nem pörög majd jobban felhevül és megáll-megforog a csapágyfészekben.Gyártó nem beszállítót váltott a csapágynál hanem beragasztotta a házba gyárilag a csapágyakat.De így is átfordul. Husqvarna 5-ös széria Mark1 ugyan ez a gond.
-
dropopi
aktív tag
válasz
PALEDOG #1142 üzenetére
Köszi! Azt abszolút nem lehet kiolvasni belőle, hogy Walbro. Valami olyat tudok kisilabizálni jól ránagyítva a képemre, meg ahogy szabad szemmel néztem, hogy "otson" és előtte még legalább két karakter - amikre nem jövök rá, hogy mik.
Na majd legközelebb, ahogy lesz időm rá, kicsit szétkapom a gépet, úgy is át kell nézni.
Amúgy a Hecht 58-al meg vagyok elégedve, jó sokat dolgoztam már vele, tisztességes gép, csak azért a súlya hosszabb távon nem pihentető túlzottan.Van benne elég erő, száraz 30-40 cm dióhoz is. De kapott bőven kőris, akácot, mogyorót, gyümölcsfákat is.
Mohács szigeten van egy ~8 ezer négyzetméteres telkünk ahova szoktam járni, és a legalább 80%-a még mindig csupa igen komolyra nőtt fa, aminek a nagy részét a jövőben célszerű lenne letermelni, úgyhogy kell is oda a láncfűrész.
Szoktam olvasgatni, amiket írtok itt a fórumban, jó hogy van pörgés. -
Stihl024
junior tag
válasz
PALEDOG #1132 üzenetére
621-est még nem is láttam sehol eladót. Még klón gép is alig van ,most talán sikerült vennem egy Hecht 962 .est ami talán olyasmi.Ezt is kalandos úton tudom megvenni ,majd elmondom videóban ha meg lesz. Tudtam volna már venni egyet a nyáron de nem tudtam elmenni érte ,messze volt a fickó meg nem postázott.Talán-talán most lesz végre egy.Úgy néz ki a Stihl Ms 500i is végleg marad nálam,el bizniszelem a haverral-nem kell neki mégse a gép csak fellángolás volt .De megtudom érteni ki nem akarna egy 500-ast .Visz helyette tőlem Ms 260-asokat ,rengeteg ágazó melója van, 2-3 emberrel dolgozik eddig Kinai gépeket mert csak rájuk bízni de talán hatékonyabbak lesznek a 260-asokkal.Ha meg lesz a Hecht rakok fel fotót.Szerinted a gyári 621-es henger rámenne? És kapnánk a Husqvarnától?
-
Stihl024
junior tag
válasz
PALEDOG #1124 üzenetére
Ha megjött a Hairun -szett ne feledd el szépen finoman összecsiszolni a csészét a henger talp-al.Amikor szárazon összeilleszted fordítsd a nap felé és itt-ott átszűrődhet a fény. Síma felületen 100-as csiszoló vagy a körülin,óvatosan 1-1 tolás minden irányba. Én lerakom a nagyméretű terasz burkolólapra a csiszolópapírt és magamtól elfelé 15-20 centit egyenletes de egyáltalán nem rányomva minden oldalt áttolok.Hengert is csészét is! Meghálálja,nem tudod elrontani a szilikonozást utána.
-
Stihl024
junior tag
válasz
PALEDOG #1124 üzenetére
Hallod-e .. miért nem csinálsz a felújításokról videót? Hidd el ezek érdeklik legjobban az embereket.Jó öreg kosaras gépek és a végén mint egy új!! Grat hozzá ,tetszik mikor próbálhatom ki?
Amúgy ilyen volt az első gépünk ,anyám vette ilyennel mentünk erdőre. Aztán megörököltem ,de akkor már öregecske volt -néha ment de inkább nem.Egyszer lomtalanításkor kitettem a ház elé két perc múlva már el is tűnt. Pár évre rá eszembe jutott és már tudtam -hiba volt. Kidobtam a családi fűrészünket.... nem az érték hanem ez volt az első gép amivel dolgoztam és nehezen tudtuk megvenni ,nem volt semmi pénzünk.Sok pénzt keresett nekünk,nyárfákat vágtunk ki a farostlemezgyár részére. Rengeteget eladtunk.Piszkosul bánom. -
Lacuss20
senior tag
válasz
PALEDOG #1109 üzenetére
Őszinte leszek nekem sanszos, hogy a szervízbe "basztak rá beállítani", mert ugye mint mondtam, az alapjárat is annyira volt pont be nem állítva, hogy előjött megint ez a lefulladásos sztori.
Az a baj nem találtam neten sehol videót a karburátor beállításához, hogy megcsináljam "100%-osra" az alapján, állító kulcsom van hozzá az nem lenne gond.
-
mzso
veterán
válasz
PALEDOG #1094 üzenetére
Értem én, hogy nem szereted az elektromosat. Én leginkább arra voltam kíváncsi, hogy valaki próbálta-e már.
"Az, hogy volt egy videó amin jobb volt a villanyos mint a benzines... Puff neki. Ezer meg ezer videó meg megmutatta, hogy nem."
Nyilván, ha gyengusokkal hasonlítják össze. Biztos van sok fos is. Az enyém elég jóra sikeredett.
Az elektromos (is) olyan jó mint amilyenre csinálják. Ami abból következik, hogy elektromos az az hogy nem füstöl, éget, büdösít, szennyez, zabál benzint, zajong annyira és hogy nem csak akkor van nyomatéka amikor pörgeted mint az állat.Nekem nem ér meg a sok extra vesződséget, pénzt, égető füstöt, bűzt, szívást ami a benzinessel jár. Biztos sokan szeretnek benzines javítgatásával, karbantartásával hobbizni, én nem.
Nyilván, ha költeni szeretnék akkor elektromosból is drágábbat vennék, de az igazság az, hogy az életben nem hozná be az árkülönbözetet egy 150-200 ezres gép."Tényleg nem kell bemásolgatnod mire válaszolsz."
Úgy lehet egyértelműen válaszolni valamire. Amúgy az emberek össze-vissza félreértelmeznek és reagálnak hülyeséget.
-
Stihl024
junior tag
válasz
PALEDOG #1094 üzenetére
Figy van fent egy videóm,210-ből csináltam 250-est Hairun szettel és Farmertec főtengellyel ez kb 7 hónapja volt. A csávó egy tulok csak a gázt húzza és sosem vesz piros Stihl olajnál jobbat.Karbantartás nála a légszűrő ecsettel lekotrás és ennyi.A gép gyérítésben megy azóta is.Jobb a Hairun henger mint a Farmertec de drágább is picivel.Nicasil bevonatos és megy rendesen ,biztos elmarad a gyáritól de megy.Bontottat 250-hez nem találsz, vagy minden szökőévben.Farmertec elég pontos,jól megy de nagyon tré a kidolgozás.Le kell sorjázni a portokat ,sőt nekem a felömlőbe benne volt még a grafitos homok az öntésből.Othoni felhasználásra bőven megteszi mindkettő.Azt vedd alapul,hogy az első Kínai gépemmel az első hónapban ledaraboltam 150 köb akácot. Ha az kibírta akkor egy jobb Kínai szett háztájiba bőven elfut hosszú éveket.
-
-
Pillerb
kezdő
válasz
PALEDOG #1083 üzenetére
Szia!
Ha lehet akkor keress egy jó állapotú bontott gyári hengert, gyári új dugóval, vagy esetleg Meteor dugóval. Mivel gondolom megtartásra marad a gép így lenne a legjobb választás. Persze van más alternatíva is, de az már szerintem mind csak ideiglenes megoldás.
Esetleg új Meteor szett.Gyári hengerét nem lehet megmenteni már??
-
mzso
veterán
válasz
PALEDOG #1060 üzenetére
"Volt szerencsém villanyos fűrészhez is. Einhell royal és Bosch is volt a kezemben. Nyárfában egész szépen halad.
De 25-35cm akácban... Hááát.... A legkisebb makitám volt akkor benzinesben. Az a kis csúnya narancsfedeles. Simán verte. Pedig az se egy erőbajnok.
Szerintem egy villanyfűrész nem arra való , hogy éves tűzifa mennyiséget daraboljon vele az ember."Más tapasztalatok... A Hechtnek simán jólesett a 25-30 centis fa. Amit már nem ért át az már nem.
Azt általánosítani, biztos nem lehet, hogy a villanyfűrész való-e vagy sem. Mart abból is olyat csinálnak amit akarnak. Pl láttam múltkor egy összehasonlító videót egy Stihl elektromossal meg egy hasonló méretű benzinessel, és az előbbi gyorsabban vágott.
"Hozzáteszem a benzines láncfűrésznél is van jobb erre a célra. De az nem ezen fórum témája."
Itt mire gondolsz? Egy szerkezetre ami automatán 25 centis darabokra vágja a fát méteres körfűrész lapokkal és még fel is hasítja utána?
Nyilván mindig lehet jobb. De ilyenem nem lesz. -
Stihl024
junior tag
válasz
PALEDOG #1073 üzenetére
Gyárilag 12-es karbi volt 15-re módosítottam-felömlő gát kiszedve-csak jobban kajál-bezabál és leáll .ha nyélen forgatom akkor megy .Totál el kell venni tőle az anyagot és akkor rendben de úgy meg nyélen nincs nagyobb teljesítmény.. 12% teljesítmény növekedés 30-40% fogyasztás növekedés ez nem jó arány ..fordítva jobb lenne
Lesz rá egy hónapom ,átgondolom-kiszámolom és megfordítjuk az arányt -
mzso
veterán
válasz
PALEDOG #1056 üzenetére
"Vagy vennék tartalék láncot és hordanám élezni,"
És ez mitől jobb mint megvenni az élezőt?
"Az éves mennyiségtől is függ. 10-12 köbméter karvastagságú fát még el lehet hegedülni. Nem lesz gyors, de el lehet. Mondjuk én személy szerint valahol úgy max 3-4 köbnél húznám a lélektani határozat. Vastagabb anyagnak én neki se ugranék. Kínzás a gépnek és magadnak is."
Ezt tapasztalatból mondod? Én Hecht 2250-est használtam, annak kifejezetten jól estek a vastagabb fák, mert elektromos révén volt bőven nyomatéka, láncsebessége már nem annyira. Összességében nem volt lassabb vele fát vágni mint benzinesekkel.
-
Stihl024
junior tag
válasz
PALEDOG #1034 üzenetére
Ismerősnem pont egy ilyen gépe van és többek között egy Hecht 927 ami nálam is volt.A Parkside fényévekkel jobb és hasznosabb. Hecht felső markolatos nem kéne.A nagy márkák belépő modelljeit szerintem azok szidják akik tűzifa darabolásra vesznek gépet és náluk is a felső limit a mérvadó nem az eszköz használhatósága.Olyan ,hogy garancia netes rendelésnél Kínai gépre.. hamupipőke mese....A Villager szerelésénél tartok ma lesz róla fent videó!! a forgalmazónak nincs hozzá semmi és természetesen hárít....Mindegy mit vesz valaki csak legyen hova visszavinni ha beüt a nemvárt menykő-mert úgyis beüt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Miele W1 és T1 egyben eladó azonnal vihető
- Eladó Honda Forza 125
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged