- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stihl024
junior tag
És nagyon kényes egy jószág. Hq372-esem hengerében kilátszott az alumínium és akkor is ment. Amúgy megy ez is pörög mint a veszett de , alapjáraton leáll. Gyertya világos és ha adok neki még anyagot nincs alapjárat...
Jó,hogy pont ott van nálam egy Makita 5000-es rátettem annak a karbiját -ugyan az tehát nem karbi gond. De érezhető a különbség ahogy jár a motor. Makita pattogós ,ez meg nyünyörög. . Gyári dugattyú van csak ezekhez ahhoz meg nincs kedvem... Membránszett is 8 ezer körül.... minimum egy 30-as amit rá kellene locsolni. -
csiga8
senior tag
Az a baj a magyarral, hogy nem tud elfogadni.
Külföldön, ha elérsz valamit ( sport, tanulás, minőség, eredmény, akármi) elismrnek, hogy ez igen, gratulálok!
Itt meg...
Lecipőznek, vagy tuti kamu, meg X a legjobb, a többi szar, stb.
Rühellem.
A Stihl híres volt a hülyeállóságáról, bár már állítólag az sem a régi, megbízhatósága azért gonolom megmaradt
Legnagyobb riválisa ( Európában) a Husi. Annak idején Gépdoki fogalmazta meg egészen jól a sorrendet:
Ha minőség, akkor balról jobbra, fentről lefelé a köbetkező
1, Stihl, Husqvarna
2., Dolmár, Solo , Oleo
.
.
.
és a többiEgyetértek azon állításával is, hogyha egy Stihlt veszünk 100%.nak, akkor egy Husqvarna kb 90%.
A Husinak vannak jól eltalált szériái, de mindg is kényesebbek voltak a Stihleknél.
( főleg ipari használatnál, agysebész üzemmódnál jön elő)A Mostani irányt elnézve nekem az jön le, hogy a "névtelenebbek" lesznek egyre használhatóbbak, míg a nagyok már nem annyira örökéletűek, mint régen voltak, tehát csökken a különbség közöttük.
Hogy Stihl vagy Husqvarna? Szőke vagy barna nő? Dúsabb keblű vagy karcsúbb?
Az Alfa Romeókat se a megbízhatóságáért szeretik.
Viszont jó vitatéma, lehet videókat nézettetni, van mindig beszédtéma és van miért utálni a másikat. ( jó magyar szokás...)
Részemről azt szeretem jobban, amikor valaki olyan szinten van egy témában, hogy típusra jellemzően ismeri, mik szoktak a bajai lenni a gépnek. Nem véletlen pl. hogy autószerelők is egy-egy márkára, vagy márka csoportra ( német, vagy japán, vagy ásziai, vagy francia) specializálódnak, mert annyi rengeteg márka és típus összes kehét nehéz megtanulni.
Ha egyet megismer, onnan sokkal könnyebb dolga lesz, ergo nem sz.pás, hanem rutin.
A láncfűrészek azért nem annyira bonyolultak, mint agy autó, ott ki lehet ismerni a legtöbbet, ha azzal foglalkozol.
-
Stihl024
junior tag
Biztos, hogy jó gép az 592, de a 661 már bizonyított. A világ legnagyobb példányszámban eladott döntőfűrész és a márkahűség dobogó legfelső fokán végzett-tehát az aki 661-et vett termelésbe a következő vásárolt gép újra a 661-lett. Egyébként az 500i is bizonyított már ,bontós sráccal beszéltem 4000!!! üzemórás 500-ast bontott és henger-dugó hibamentes, főtengely beépíthető. Egyedül a karter beszakadások és repedések a kiesések fő oka. Injektorok-tökéletesek.
-
Stihl024
junior tag
Misi, ezek az öreg vasak nekem is megdobogtatják a viharvert szívemet. Gratulálom hozzájuk, párat még a konkurenciából is be kell gyűjteni ,és úgy kész a kollekció!!
És igen ,lépjünk túl ezen a szerviz -kuncsaft ellentéten, ha tudom ekkora érzelmeket vált ki nem dobom be. Pedig van ettől pár kényesebb témám is-lehet áttérek a meditációs videókra ..Az más tészta ,ez nem az a felület ahol számon kérhetett volna engem Fonti86, ez a felület a szerelés-javítás mint ahogy el is mondom abban a videóban ami alapján Fonti86-ide talált. Tehát nem lehet komolyan venni azt, aki nem vesz téged komolyan.
-
csiga8
senior tag
Szoktam ajánlani, hogy lehetőleg nagy forgalmú kúton érdemes tankolni, ott mindig friss a benzin. A közelemben MOL, Shell, Envi, Plus, OMV, maszek is van. Egyedül az OMV az, ahol állandóan sor áll.... Én is oda járok, pedig majdnem a legmesszebb van.
10+ éve ugyanazok az alkalmazottak. Meg vannak becsülve ( fizetve), nem mókolnak. Sosem volt semmilyen problémánk, nem is hallottunk róla. ( arról a kútról)
Emiatt is nagyobb a bizallom.. ( szerintem) -
kemenylegeny
csendes tag
Köszi az érdeklődést, itt a Mezőföld peremén, Duna partján, szerencsére a lösz domb fogja a Nyugati, É-Nyugati szelet. Az ártéri erdő viszont hajlott rendesen. Azt elárulhatná Gréta, hogy a Globális felmelegedés ilyenkor hol van? Floridába meg a Mediterrániumban nincs és Szaudi-Arábiába sincs, legalább is a hírek szerint.
-
Stihl024
junior tag
Az a helyzet, ez mindenben így van ahol a pénz a domináns háttér szereplő. Ez a világ ilyen én elfogadom ,tiszteletben tartom más véleményét de ha saját meggyőződésemmel ellentétes -nem fogadom el .Azt hittem egyébként a Fuxtec fogja jobban kicsapni a biztosítékot ,nem gondoltam az Oleo-ra. Az öreg fickóra nem tudok haragudni-próbáltra menteni a menthetetlent ,megírtam neki komentben hol csalafintázott még csak meg se próbálta letagadni-nyilván más is észrevette -nem szúrta a szemét senkinek. .Amit még aggasztónak tartok ,ahogy elnézem mindenkién szétmegy lassan a hőtükör a kipu alatt ,nem mondok sokat 1-2 éven belül ezek a gépek sűrűbben előfognak nálam fordulni -komolyabb szervízre, na akkor mi lesz a reakció, azt mivel fogják bagatellizálni? Mert jönni fognak a gépek.
Mert most kb ez van-
Figyelj nem jó a gép fullad-torpan -gyenge.
-Válasz
Be kell járatni!
Bejárattuk!
Majd kiég a kipufogó akkor jó lesz!
Ha kiég nem esik szét a drótszövet?
Minden nap használjuk nem esik szét!
Hogy vágjak vele fát?
Ahogy akarsz.... -
Deskó74
újonc
Kiváló dolog ez a kifuf. módosítás..... én mindenkinek javaslom és egyáltalán nem agysebészet.
A gép élettartama is növekszik,ezzel párhuzamosan 10-20%-al a teljesítmény is növekszik,harmadlagosan pedig pár dekával a gép össztömege is csökken.
Nekem 0,12 kg-ot csökkent, ha jól emlékszem, a 7900 esetében.
Tehát ez olyan win-win-win történet. -
Deskó74
újonc
Tudod, ez nem vagy-vagy.
Nem két különálló dolog.
Egy kipufogó módosításnak kötelező eleme a karburátor után állítás.
A módosítás mértékétől függően 600-800 fordulatot is emelkedik az eddigiekhez képest a végfordulat,evégett dúsabbra kell állítani.
Soha nem szabad hozzá nyúlni a kipufogóhoz,ha a "H" -t nincs lehetőség állítani és
azért javasolt fordulatszám mérővel lecsekkolni,nem csak fülre.
Én több amerikai fűrészes fórumon is tag vagyok, ott ennek már tradíciója van. -
Btamas81
csendes tag
-
Pillerb
kezdő
Ezekkel a gépekkel az a baj, hogy nem hozza vissza az árát. Gyári cuccokkal horror, még a kínai alkatrészekkel is necces a végkifejlet. Ha az ember belenyúl rendesen akkor többe kerül a leves mint a hús sajnos. Időtöltésnek jó ha szeretsz játszani. Ezen is ilyen spirál van a főtengelyen olajcsigaként ugye?
-
kopepe
aktív tag
Nem kritizálásnak szántam,ha esetleg félreértettél volna.
Ha levegőben,vagy láb közül indítod,ezzel már 10 centi pluszban vagy,
és magasabbra kell húzni a berántót.
Ha földön indítod,akkor meg nem kell talán akkorát hajolni.
Ebből az okfejtésből gondoltam.(ezek szerint rosszul) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Renault, Dacia topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Counter-Strike 1.6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Hosszabb bemutatón a Chrono Odyssey című MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest