Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TheProb

    veterán

    válasz AxBattler #20909 üzenetére

    A zöld hitel a scope, az meg eléggé leszűkíti a kínálatot...
    Illetve teremgarázs/zárt parkoló is cél lenne, nem akarom az utcán hagyni a szekeret. (Elnézve az indulatokat egyeseknél, már erre is várom az anyázást, hogy micsoda igényeim vannak... :U )

    #20910Tel Elek: Zugló, 8ker, stb. se jobb.

    #20912dnelb: Ja, ez a sok buzi támogatás lényegében csak pont azokat szopatja meg, akiknek papíron szánták. Mindent az építtetető, munkás, stb. nyel be a felnyomott árakon keresztül.

    #20913sapizee: Akkor lehet én vagyok a vaksi, de ingatlan.com, jófogás, fb-ot böngészve nem nagyon látok ilyeneket. Illetve sok néhány éves átadású lakásra is csak CC energiaosztályt írnak.

    #20918Sempronius89: Hol írtam én, hogy szuper "fancy" lakást akarok? Nincsen semmi extra igényem, ha csak a fentebb vázolt teremgarázs hely nem számít annak... (azt is bérelve tervezem) 35-40nm bőségesen elég lenne. He ezek urizáló igények, akkor megkövetem magam...

    u.i.: Az a használt lakások sem jelentősen olcsóbbak, mint a 0km-esek. És felújíttatni most aztán tényleg a burzsujok privilégiuma. Szóval félig lelakott lakás teljesen kizárt.

    [ Szerkesztve ]

    "Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

Új hozzászólás Aktív témák