Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
AxBattler #20909 üzenetére
A zöld hitel a scope, az meg eléggé leszűkíti a kínálatot...
Illetve teremgarázs/zárt parkoló is cél lenne, nem akarom az utcán hagyni a szekeret. (Elnézve az indulatokat egyeseknél, már erre is várom az anyázást, hogy micsoda igényeim vannak...)
#20910Tel Elek: Zugló, 8ker, stb. se jobb.
#20912dnelb: Ja, ez a sok buzi támogatás lényegében csak pont azokat szopatja meg, akiknek papíron szánták. Mindent az építtetető, munkás, stb. nyel be a felnyomott árakon keresztül.
#20913sapizee: Akkor lehet én vagyok a vaksi, de ingatlan.com, jófogás, fb-ot böngészve nem nagyon látok ilyeneket. Illetve sok néhány éves átadású lakásra is csak CC energiaosztályt írnak.
#20918Sempronius89: Hol írtam én, hogy szuper "fancy" lakást akarok? Nincsen semmi extra igényem, ha csak a fentebb vázolt teremgarázs hely nem számít annak... (azt is bérelve tervezem) 35-40nm bőségesen elég lenne. He ezek urizáló igények, akkor megkövetem magam...
u.i.: Az a használt lakások sem jelentősen olcsóbbak, mint a 0km-esek. És felújíttatni most aztán tényleg a burzsujok privilégiuma. Szóval félig lelakott lakás teljesen kizárt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest