- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
Nem,
nem terád gondoltam és nem is az itt már törzs tagoknak számító emberekre, hanem azokra, akik csak betévednek, esetleg csak úgy olvasgatják a topicot kíváncsiságból, vagy csak informálódnak, stb. Szerintem az ilyen leírások talán csökkentik eme fajták iránti ellenszenvet, elítélést, megítélést. Rivaul és családja, egy nagyon jó példa erre, hogy milyen jól betud épülni egy családba akár egy pit, staff, vagy bull. Persze kell a kemény kéz, hozzá értés , oda figyelés, de eleve majd minden fajtánál adatik ez.
Rivaul, köszönőm neked a beszámolót,
jó volt olvasni, ugyanezeket, vagy hasonló megnyilvánulásokat figyeltem meg Zénó esetében is, ráadásul nem saját gyerekkel, hanem a házban lakó gyerekekkel. Ha sok volt neki a gyerek had (volt mikor 8 gyerek is nyúzta) akkor oda jött mellém ezzel jelezte a játék végét, ami fél-egy óra után következett be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest