- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merseyside
tag
válasz
TazLeacher #24101 üzenetére
Happy Dog... Nekem csak rossz élményem van. 8 hónapos volt a farkas, amikor beiratkoztunk. Első alkalommal kérdezte a sulivezető (Benke András), mit tud a kutya? Mondom sokat nem, parancsra ül, fekszik, helyben marad, idegentől nem fogad el semmit és nem eszik csak ha engedélyt kap. Megkérdezte, akkor minek jöttünk. Mondom azért, mert nagyon erős benne a domináns hajlam, más kant nem tűr meg a közelében, csak ha megadja magát. Rendben, mondta, akkor középhaladó csoport. Rögtön ráküldött a kiképző bennünket az akadálypályára amit a farkas csak másodszorra tudott megcsinálni úgy, hogy mellette loholtam. Na, ezek után a kiképző még minket szidott majdnem alpári hangnemben. Itt borult el az agyam és én sem válogattam meg a mondanivalómat. A vicc az egészben az, hogy a sulivezető a füle botját sem mozdította, pedig látott és hallott mindent. Nem is volt második alkalom, inkább házhoz hívtam kiképzőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- OTP Bank topic
- Politika
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED TV topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Konteó topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Kugoo Kirin G1
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest